Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:17 10.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Гейша топчетанови  
Автор Сарита ()
Публикувано14.01.12 18:55

Понеже това е още тера инкогнита за мен и тепърва ще опитам сексуална игра за един или двама с горепосочените топчета, та споделете, ако имате вие някакъв опит при използването и на тези играчки.

Ето малко инфо от един друг форум, което изключително добре подсказва една от техниките:

Топчетата се потапят в гореща вода, за да се затоплят оптимално. Евентуално, водата се сменя няколко пъти и започвате увертюрата. Когато жената е вече поразтворена и подподмокрена, идва ред на топчетата. Мъжът ги взема и започва да гали с тях вулвата и клитора – много леко и без натискане (може да мине и по циците). След кратко галене (не се увличaйте) първото топче се поставя на входа и с леко натискане с пръст се вкарва вътре – достатъчно дълбоко. Същата операция (галене и вкарване) се извършва и с второто топче (Само по устните и клитора, естеcтвено - циците са малко далече за конеца между двете топчета. не става и дума да се вади вече вкараното първо топче). Осигуряваш се (мъжът), че двете са добре влезли навътре и остава да виси навън само джувката за изваждането им. Хубаво е с ръка да се затворят добре големите устни. След това се гали цялото тяло на жената. Може да легне по корем и да й масираш гърба и дупето като отвреме, навреме проверяваш дали големите устни са добре затворени и уж случайно прокарваш пръст и по клитора.

След като вече всичко е достатъчно напреднало, жената се обръща по гръб и следват две основни възможности.:

1) което аз предпочитам, Изпразваш женазта с език – да не се забравят циците при тази операция. Евентуално по време на "операцията" натискаш леко с пръст топчетата вътре на различни посоки или/и подръпваш леко джувката (без да ги вадиш, естествено). След като жената свърши, изваждаш бавно топчетата едно след друго и на тяхно място вкарваш – познай какво – и действаш класически.

2) Работиш както по-горе по клитор, гърди, но спираш преди жената да свърши, изваждаш (леко и бавно, естествено) топчетата и на тяхно място вкарваш --- твоя. По нататък, класика. Ако жената е добре подготвена, може да свърши с ваденето на топчетата, но нищо страшно!

Страхотно е когато изваждаш топчетата, особено в първия случай, да установиш какво наводнение е вътре!

Много би ме възбудило партньорът да ми пъхне тези нещица като маркер, после всеки на работа, знаейки за нашата малка мръсна тайна. Не бих издържала дълго, а най-близкият колега би го отнесъл.

Тема Re: Гейша топчетанови [re: Сарита]  
Автор Francuzoikata (envie de toi)
Публикувано14.01.12 19:01

И аз от дълго време се каня да си купя.
Една моя съседка казваше,че чистила и пазарувала с тях,но доколкото разбрах все самичка,а не с друг индивид.
Аз искам да си ги сложа,връча дистанционното на мъжа и нека той се забавлява докато ме изтезава.

п.п. забравих да уточня- докато сме на публично място!

Редактирано от Francuzoikata на 14.01.12 19:02.

Автор Гapo Гapoв (Жидай )
Публикувано14.01.12 19:10

Ми кат ни моем ви го намааме със се топчетата наши, пазарната ниша треъ са запълни, тва е

Нескромно са налага да кажа, чи фен съм на де що дава радост и щастие путкино на жинити Щот без ваз за къде сме !?

Не всичко дет хвърчи са ябе

Тема Направонови [re: Сарита]  
Автор Kirosviniata (модераст)
Публикувано14.01.12 20:33

ей-това ще ти дойде бонус:

Тема Re: Гейша топчетанови [re: Francuzoikata]  
Автор Сарита ()
Публикувано15.01.12 00:17

Френчи, аз си го представям, докато сме на опера/театър/кино, например.
Непознатата тълпа ме възбужда още повече. Погледите, които пълзят по мен - случайно или от любопитство. Детайлите ме изправят на нокти.

Тема Re: Гейша топчетанови [re: Гapo Гapoв]  
Автор Сарита ()
Публикувано15.01.12 00:18

Мамин той, ама много ти отива руменината по бузите. Пълзи ли и на други места, Гаров?

Тема Re: Направонови [re: Kirosviniata]  
Автор Сарита ()
Публикувано15.01.12 00:20

Джейми, липсват ли ти романтиците?

Автор Monica123 (член)
Публикувано15.01.12 04:54

И аз мисля, че е доста възбуждащо........Освен това има възможност за много вяриянти.Предполагам във времето всяка двойка установява как най-много и харесва на жената.Направо се замислям:)

Тема Re: Гейша топчета [re: Francuzoikata]  
Автор borecom (клубарЪ)
Публикувано16.01.12 02:16

Обикновено, до пладне се усмихват унесено носителките им.

След пладне се обезводняват и .. ги махат.

А туй с дистанционото, за вагинални топки ли иде реч?

Back in Black

Автор Virgo (кобра)
Публикувано16.01.12 10:32

готини са - имам

а ако добавите и вибриращ пръстен ....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.