|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема
|
Бихте ли опънали
|
|
Автор |
шyндa (шурдилович) |
Публикувано | 03.01.12 14:39 |
|
Екстето, сори райското фламинго?
А бихте ли го сложили на Obstinacy? А на parvaty? A какво ще кажете за Джоанна? А на лейди Моргана бихте ли й го турили? Ами на Съксън, на Пипи...?
Въобще на кого бихте го турили с кеф? А на шундата бихте ли го турили?
А вие дами на кого от тук присъстващите мъжки никове бихте я нахлузили с кеф?
| |
|
Аз бих. Предпочитанията ми клонят към Прякор Obstinacy.
| |
|
Ако обичате моля да не ми превеждате ника, мерси.
Идън Фламинго.
Или хайде да го кажа и с правилния акцент: Идан Фламингоу.
В момента ми се играе с Цар Изрод. Искам да го науча на маниери него, че жена му не го е възпитала как трябва да се държи един истински мъж под чехъл.
| |
|
Без да подценявам останалите (щото така или иначе не познавам никоя от тук), по впечатления само на база постингите много секси мацки ми изглеждат саксънката и импулската.
| |
|
ебати груповия секс си заформил тук!
това да не ти е харем, а ?
я по-добре вземи да се ограничиш до шведски тройки
| |
|
Бих казала, че тук имаме казус на превъзбудена шунда, изискваща доставка на фантазии от външни лица, но ще е твърде банално и не ми се иска да се записва подобен коментар на сметката ми.
| |
|
А Вие, Вики Кристина, бихте ли опънали Уди Алън?
П.П. Шурдилович е трайно превъзбуден и сънува цветно и влажно.
Редактирано от PipilotaV. на 03.01.12 20:49.
| |
|
Вики , Кристина, Барселона ?????
Любим филм ! Обожавам го този Уди Алън.....кой друг би измислил и направил така добре тази история.....
| |
|
Уди Алън и на 90 години не просто бих го опънала, а бих убила Сун И и бих се оженила за него. Особено след като гледах преди няколко дни Midnight in Paris и се удавих в преповтарянето на старите му черни бели-филми по ТВ1000 по коледно-новогодишно време.
Има причина да си избера този ник и той е само отчасти Хавиер Бардем, за когото не ме питай дали бих го опънала, защото ще стане много горещо. :)
| |
|
Жесток е филмът! Гледай и новия - Полунощ в Париж. Той от няколко години се е заел да се обяснява в любов на Европа, след като преди това се обясни толкова пъти на Ню Йорк.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
|
|
|