|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
Оракул
|
|
| Автор |
Obstinacy () |
| Публикувано | 28.12.11 12:23 |
|
|
Отговарям на въпроси всякакви. Питайте: за здраве, за любов, за секс, за пари, за обувки, за фон дьо тен, за парюфми...
100% гаранция, че ще получите отговор, който ще промени живота ви. Само сега, само веднага. Какво ви вълнува за предстоящата година, да видим...
Като писахме в темата за Анна Каренина и се сетих за любимата ми книга "Жена" на Такео Аришима.Горещо ви я препоръчвам, от нея сърцето наистина може да натежи от скръб. Как да ви я опиша? Историята е за една много красива и извън порядките японка, която се осмелява да промени живота си заради любовта. Чели ли сте тази книга? Много ми се иска с някого да си поговоря за нея.
| |
|
|
|
Дай ми линк към аудиокнигата - ще си я сваля и ще се върна за обсъждане след два дни.
Оракулът ми е интересно да ми каже къде мога да намеря магазин за бижута в София, чийто под е покрит с дебел килим. Джипиес навигация не е нужна, адрес е достатъчен, мерси.
| |
|
|
|
пл."Народно Събрание" 12
| |
|
|
|
Как да позная вкуса на жената? по цвета на косата. И има ли други опции ..
Back in Black
| |
|
|
|
Ще отида ли в Индия или ще си остана с "ин, диъ"?
Не гледайте как изглежда, разберете какво ЕРедактирано от paзбиpaм на 28.12.11 13:03.
| |
|
|
|
Кой вкус? Поясни, че така ще объркаш оракула.
| |
|
|
|
Тази година не ти виждам в Мумбай.
Но това не бива да ти пречи да почиташ божественото, което пребивава вътре в теб. И да практикуваш йога.
| |
|
|
|
я че ти кажем: ще идеш зад индия!
Като и минеш отзад - хубаво да я изплющиш
I wanna do bad things with you
| |
|
|
|
Бафта и оракула .. кат не знаеш кой вкус.
Стана като знахарката, дет питала 'кой чука на вратата?' и .. чукащия си заминал. С думите .. 'егати и знахарката, кат не позна кой чука ..'
Back in Black
| |
|
|
|
Това философско учение противоречи с отговора на оракула. Оммм
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|