Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:20 12.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема За или против правилата в секса?  
Автор о о ()
Публикувано23.12.11 14:35

Какво ни кара да не споделяме фантазиите си с партньора?
За или против сте правилата в секса? - ако имате правила какви са вашите?

Конкретен случай:
Вчера се сексим с една приятелка (за 3-ти път сме заедно) и докато сме

забелязах, че е силно овлажнена, възползвах се от това и без предупреждение внимателно проникнах с пръст в дупето и. Веднага след това имаше 10 минутна тирада какви са правилата на това което парвим, на което аз обясних, че няма нужда от правила ако си имаме доверие, познаваме се добре... и т.н.

По-интересното беше, че преди да заспим правихме секс още три пъти и тогава тя сама ме помоли да направя същото като ми казваше как и харесва повече. Не съм фен на аналия секс, но някак си пасваше идеално за позата и момента. Тя пък си призна, че винаги е искала да проникант в нея с език в определена поза, ама се притеснявала какво ще си помислят за нея... та осъществихме и нейната фантазия.

Редактирано от о о на 23.12.11 14:39.

Тема Re: За или против правилата в секса?нови [re: о о]  
Автор pravil_nick (.. от зор)
Публикувано23.12.11 15:00

Нищо не ни кара да не споделяме .. Спира ни да споделяме.

Скрупули.
От третия път не очаквай чудеса от храброст. То и на десетия ще е чудо, де .. като прочетох за тирадата. Затва карай без правила.

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано23.12.11 15:40

При истинска близост и постигнато доверие не виждам причини за граници и табута, а единствено за споделени удоволствия. А пък думичката "правила" даже е не на място. Просто е възможно нещо да те свари неподготвен, но това не би трябвало да е повод за лекция по сексуална "етика", егати, освен ако не иде реч за внезапно появаване на трети из гардероба и обяснението: "Мила, толкова много исках да те изненадам с нещо възбуждащо и ново за рождения ти ден".

Редактирано от PipilotaV. на 23.12.11 15:40.

Тема Re: За или против правилата в секса?нови [re: PipilotaV.]  
Автор Aз бяx (Всичкотрошачка)
Публикувано23.12.11 17:40

Твърдо ЗА правилата, но тези правила трябва да са упоменати още в началото, за да няма неприятни изненади.
П.П. Виждам пак упорито неразбиране, че доверието се заслужава, а не е по подразбиране, само щото вече сме в леглото. Такова мислене "по подразбиране" убива доверието, да знайти.

Когато се изключи невъзможното, каквото остава, колкото и невероятно да е, трябва да е истина.

Редактирано от Aз бяx на 23.12.11 17:42.

Автор Джoaннa (Гордата ТО)
Публикувано23.12.11 18:04

.това не са правила, просто желание при възбуда, правила е да се прави едно и също и то под строг контрол .....

всичко е в ръцете ми .......мамка му

Тема Re: За или против правилата в секса?нови [re: Aз бяx]  
Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано23.12.11 19:06

Никъде не съм писала, че доверието е по подразбиране, понеже вече сме в леглото.

А правила в секса, освен ако не иде реч за предварително уточнени средства от превенция срещу забременяване и т.н., никога не съм имала и досега не съм имала необходимост от това. В процеса на сближаване с един човек всичко може да бъде предмет на разговор, а твърдите правила са излишни за мен ограничения. Гореописаният случай само потвърждава колко смехотворно може да изглежда точка пета, примерно, от "правилника' (надявам се да не се отнесеш съвсем буквалистки към написаното, а с чувство за хумор) да гласи: аналното ми отверстие е неприкосновено!, след което табуто да бъде изхвърлено в кошчето.

Публикувано23.12.11 19:46

На мен пък не ми звучи смехотворно точно такава точка, честно казано. И кво?

Когато се изключи невъзможното, каквото остава, колкото и невероятно да е, трябва да е истина.

Редактирано от Aз бяx на 23.12.11 19:47.

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано23.12.11 20:13

И кво?

Съвсем нищо. Ти живееш по своите правила, аз пък- по моите безправила.

Публикувано23.12.11 21:54

А, именно.
Но мисля, че темата беше какво става, когато някой като мен легне с някой като теб. Става проблем.

Редактирано от Aз бяx на 23.12.11 21:55.

Автор pravil_nick (.. от зор)
Публикувано23.12.11 21:57

Е как кво ? Е*ават мамата на секса, стават и си заминават.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.