|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  ПЪРДЕНЕ С ШУНДАТА   |  |  | Автор | shundata (mu s shunda) |  | Публикувано | 12.12.11 09:52 |  |  | 

Става въпрос за следното: разцъквахме снощи с една уважавана съфорумка, привърженичка на звуковата сигнализация, природния феномен, наречен "пърдене с шундата" (извинявам се за термина, но "пускане на газове с вагината" звучи по-тъпо). Сещате се - при здраво помпане се нагнетява въздух, който внезапно излиза с гръм и трясък. Тук вариантите, общо взето, са два - или започваш да се хилиш и мъжът ти се сдухва (защото мъжете не обичат смях по време на секс, каквото и да си говорим), или ако си с нов партньор се спичаш ти самата и силно се надяваш да не си е помислил, че звукът е излязъл от друго място...
 Та интересува ме кой, как, защо и начини да излезем с финес от ситуацията.

|  |  |  
             |  |  | 

Е какво пък толкова конфузно има. Ако се случи- усмихваме се един на друг, целувка и продължаваме акта. Мисля, че по-неловко ще е, ако започна да се обяснявам кой звук откъде ми е излязъл. А ако само посмее да се изсмее или подиграе, то "пърденето от шундата " ми ще е последния звук, който този мъж ще чуе от мен, тъй като просто ще си тръгна тихо. Но шумно ще трясна вратата!

Няма път към щастието. Щастието е пътя..

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ПЪРДЕНЕ С ШУНДАТА  [re: shundata] |  |  | Автор | asFARas (куче в чекмедже) |  | Публикувано | 12.12.11 10:34 |  |  | 

понеже трябва да сме жентълмени: изправяш се гордо и казва: АЗ БЯХ!

I wanna do bad things with you

|  |  |  
             |  |  | 

Няма път към щастието. Щастието е пътя..

|  |  |  
             |  |  | 

Еее, не може ли да си тръгнеш с трясък, пък да затвориш вратата тихичко?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ПЪРДЕНЕ С ШУНДАТА  [re: asFARas] |  |  | Автор | Aз бяx (Всичкотрошачка) |  | Публикувано | 12.12.11 12:03 |  |  | 

Ейшшшшшш!

Кво пък толко става, като се засмея или се засмее той?

Когато се изключи невъзможното, каквото остава, колкото и невероятно да е, трябва да е истина.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ПЪРДЕНЕ С ШУНДАТА  [re: Aз бяx] |  |  | Автор | asFARas (куче в чекмедже) |  | Публикувано | 12.12.11 12:10 |  |  | 

Да ти кажа ли какво става ?
 Понеже съм джентълмен, казвам - става, че не става
 шегувам се ... и аз се чудя принципно кво толко ама айде ... хора шарени

I wanna do bad things with you

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ПЪРДЕНЕ С ШУНДАТА  [re: asFARas] |  |  | Автор | borecom (зЪ блуден) |  | Публикувано | 12.12.11 12:46 |  |  | 

Изкефи .. ще си зема бележка. До ся не се бях сещал да спорим кой по-прав.

Кат ми заговори тъй със звуци, явно иска нещо да ми каже и .. се влизам в близък диалог. За да чувам по добре .. уважение се пак И дължа.

Back in Black

|  |  |  
             |  |  | 

.....това си е нормално, става почти всеки път така че не е толкова резилно, ама на мен ми идва смешно онзи звук като шляпата, шлупата, като се разлъзга терена ... тогава направо е като музикална интерпретация на пляскане на дупето със шамари ...

всичко е в ръцете ми .......мамка му

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ПЪРДЕНЕ С ШУНДАТА  [re: Джoaннa] |  |  | Автор | shundata (mu s shunda) |  | Публикувано | 12.12.11 13:32 |  |  | 

Таз твойта шунда ми се види доста разшлякана, така ли е, м?

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички) |   | 
 |