Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:26 30.10.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Подаръци ще има ли?нови  
Автор Obstinacy ()
Публикувано15.12.11 13:54

Какви подаръци ще правите?
Какви подаръци искате на вас да ви направят?
За Коледа питам, но може да отговорите и по принцип.

Аз много мразя нематериалните подаръци. Грамота, медал, звезда... Не разбирам, какво им е на хората, че не се сещат да подаряват скучни традиционни подаръци: лсд телевизори, ботуши, чанти, палта... Звездата, например, каква радост може да ми донесе? Мога ли да се разходя с нея? И изобщо, какъв е шансът да я намеря в небето? А грамотата!!! Наистина, грамота ще му се наложи да вземе, ако например човек 10 години преглъща подобни абсурдни подаръци.

Мразя още и домакински уреди, тигани и други подобни, без картини, без дигитални рамки, без спа процедури, без скокове с бънджи и други, от които мога да се начупя. Също така без алкохол.

Редактирано от Obstinacy на 15.12.11 14:09.

Тема Re: Подаръци ще има ли?нови [re: Obstinacy]  
Автор Galeon ()
Публикувано15.12.11 14:00

Сам на себе си, може би...зависи от баланса. Всъщност моя ГОЛЯМ подарък го очаквам към началото-средата на Февруари...

Tell me a Story....:)

Тема Re: Подаръци ще има ли?нови [re: Galeon]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано15.12.11 14:01

Е кажи какъв е де?

Автор The Stranger (Манекена)
Публикувано15.12.11 14:02

Изоставаш, LCD телевизорите вече са LED, но ботушите, чантите и палтата са си винаги ботуши, чанти и палта. За да ти се сбъдне желанието, напиши писмо на Дядо Коледа, или му го кажи на ухо в някоя страстна вечер с него.
Може да не е романтично, но аз очаквам да ми кажат какво искат, защото не мога да чета мисли.
Аз пък не се радвам на метериалните подаръци, предпочитам да са нематериални, но от сърце - те са с по-голяма стойност за мен, освен това са и незабравими.

Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!

Редактирано от The Stranger на 15.12.11 14:04.

Автор Galeon ()
Публикувано15.12.11 14:03

Книги

Tell me a Story....:)

Тема Re: Подаръци ще има ли?нови [re: The Stranger]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано15.12.11 14:03

Както споменах, телевизорите за мен не прадставляват интерес. Не разбрах ти какво искаш?

Тема Re: Подаръци ще има ли?нови [re: Galeon]  
Автор pravil_nick (.. от зор)
Публикувано15.12.11 14:19

М .. рекох, че ще ставаш татко.

Автор copadevino (весела)
Публикувано15.12.11 14:51

И аз като стрейнджър предпочитам нематериалните - здраве, любов и такива ми ти неща, които не можеш да си купиш в магазина. Е, вярно, ще се зарадвам на някое подаръче под елхата като израз на внимание към персоната ми.
В интерес на истината и аз не обичам да ми подаряват тенджери и тигани. Виж, някое Мазерати не бих отказала, ама не знам колко ще трябва да слушкам...

П.С. Много обичам да правя подаръци и някой да им се радва.

Редактирано от copadevino на 15.12.11 14:52.

Автор Фpeди (бунтовник)
Публикувано15.12.11 15:05

Не разбирам, какво им е на хората, че не се сещат да подаряват скучни традиционни подаръци: лсд телевизори, ботуши, чанти, палта...

Мразя още и домакински уреди, тигани и други подобни, без картини, без дигитални рамки, без спа процедури, без скокове с бънджи и други, от които мога да се начупя. Също така без алкохол.

Друго си е да ти обърнат путето с хастара навън с едно яко ебане, и да не знаеш на кой свят се намираш от един сериен, гръмотевичен, незатихващ, и постоянно възобновяващ се оргазъм.

Задължение на мъжете е да го държат еректирал, докато жените се задоволят!!!

Тема Re: Подаръци ще има ли?нови [re: copadevino]  
Автор Фpeди (бунтовник)
Публикувано15.12.11 15:06

Мноого свирки ще трябва да направиш на любимия, за да ти подари някое Мазерати.

Задължение на мъжете е да го държат еректирал, докато жените се задоволят!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.