Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:39 02.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Скуирт масаж ?нови  
Автор The Stranger (Манекена)
Публикувано14.12.11 16:38

Някоя от колежките да е пробвала това чудо? Също така се интересувам дали се предлага този вид масаж в някой от легалните салони за масажи? Намирам масажистки и масажисти, но те го предлагат само по домовете и няма как да съм сигурен, че наистина умеят тази техника. Искам да направя коледен подарък на някоя дама, все още не съм избрал коя ще е тя... има ли желаещи за такъв подарък? Моля, предложенията само на лични, за да не ми излезе име тук

Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!

Тема Re: Скуирт масаж ?нови [re: The Stranger]  
Публикувано14.12.11 19:12

Леле, не съм очаквал да сте чак толкова срамежливи... защото не вярвам да не знаете за какво става дума. Ето малко инфо за непосветените (ако има такива):

SquirtingTruth: Техника: Женска еякулация с помощта на партньор

Подготовка на вашия партньор:
» Измийте добре ръцете си. Изрежете ноктите си.
» Пригответе си кърпа, но не настоявайте да я слагате под партньорката си незабавно. Ако тя веднага разбере, че желаете тя да еякулира по този начин, това може да я притесни.
» Пригответе си някакъв гел или лубрикант. Може да се наложи да имате допълнително лубрикант, ако тя има труден оргазъм или е в климакс.
» Освободете си достатъчно време. Първата успешна еякулация може да отнеме 1 час и повече.
» Ако проявите предвидливост е добре да упражните дланите си, пръстите и ръцете няколко дена преди сеанса. Има опасност да се уморите още в началото на сеанса, ако не сте се упражнили предварително.
» Убедете партньорката си, че няма нищо срамно и притеснително в това, което ще правите. Жените се страхуват от мъжката реакция при тяхната еякулация, така че ако и кажете, че това ви възбужда много, ще бъде добра идея и ще помогне тя да се отпусне.
Започнете бавно. Използвайте обичайна за вас любовна игра. Стимулирайте клитора. Когато го усетите, че се е възбудил, потърсете зоната, намираща се на 2 инча вътре във вагината, която може до известна степен да бъде увеличена. Това е Г-точката. Та лежи директно по протежение на уретрата и е локализирана почти директно зад клитора. Бавно потупвайте тази зона. Тя би трябвало да започне да нараства.

Еякулацията се достига почти винаги чрез стимулиране на Г-точката. Стимулирането на клитора спомага за достигането на такава еякулация и може да я направи по-силна. Поне в началото стимулирането на Г-точката. Веднъж започнала да еякулира така, по-нататък клиторната стимулация може да бъде напълно достатъчна.

Потупването на Г-точката може да се извърши по няколко начина. Двата пръста едновременно могат да масажират Г-точката или да са разположени един срещу друг и да масажират в посока един към друг. Трети метод е плъзгането на двата пръста като се изваждат от влагалището и отново се вмъкват в зоната на Г-точката, като се имитира движение вътре-вън при половото сношение, но с леки потупвания. В началото извършвайте стимулацията по-бавно. Редувайте клиторната стимулация с пръсти или с уста/език. Опитайте едновременна стимулация на клитора и Г-точката. Наблюдавайте реакцията на партньорката си.

Стимулацията за някои може да е твърде силна, а за други да е необходима. Попитайте партньорката си. Когато тя започне да се смъква надолу и вие усетите контракции /свиване/ на вагината започнете да стимулирате по-енергично. Когато тя е на средата на оргазъм стимулирайте клитора и потупвайте Г-точката нежно, но много бързо. Говорете и. Кажете и “достигаш го, давай, не се притеснявай, отпусни се и му позволи да дойде” или нещо подобно. Може би има нужда да потвърдите, че ако ви намокри, няма да се разсърдите. Кажете и колко еротично ви действа тази еякулация. Накарайте я да се чувства комфортно и спокойно.

Ако тя не достигне оргазъм след тази стимулация, накарайте я да се обърне по корем и да застане на колене. Така ще намерите Г-точката много по-лесно.

Обърнете двата си пръста надолу и ги плъзгайте вътре във вагината. Намерете Г-точката и продължавайте да я стимулирате. Може да използвате другата ръка, за да стимулирате клитора. Ако след няколко оргазма, използвайки бързо разтърсване на Г-точката по време на оргазма тя още не е еякулирала, опитайте се да въртите ръката си, слагайки и палеца във вагината.

Палецът вероятно няма да достигне Г-точката, но не се безпокойте, но може да я достигне при самия оргазъм. Поставете двата пръста /палец и показалец/ върху клитора, така че дъгата между палеца и показалеца да лежи от вагината до клитора и започнете да разтърсвате с палеца и да разтривате клитора с показалеца едновременно. Когато тя изпадне в оргазъм, започнете да разтърсвате с цялата ръка бързо. По този начин е много вероятно тя да еякулира. Един от триковете е да масажирате зоната, където започва уретрата, докато стимулирате клитора и Г-точката. Това ще помогне на партньорката ви да преодолее чувството, че и се пишка и то да премине.

Ето и как става нагледно:

Тема Браво !нови [re: The Stranger]  
Автор Monica123 (минаващ)
Публикувано14.12.11 20:52

Много хубава тема ! Да не говорим клко подробно е обяснено всичко и мисля, че много хора биха се възползвали от инструкциите.
Сам ли ги писа или ги копира от някъде ?

Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ)
Публикувано14.12.11 20:52

тези масажи съпругът ми ги прави често много е гот, но след като се достигне възбудата на екс следва и помпането с големият пенис , в това е истината

само с пръсти не става, гот е да, но е празно там следва да влезе нещо голямоооооо

Редактирано от dymo на 14.12.11 20:54.

Автор MamaNetty (блондинка)
Публикувано14.12.11 20:56

О, Божке.... това е ужасно и не знам, защо е наречено изобщо масаж... Правили са ми го няколко пъти и наистина се свършва така, но е някак си...хм, прекалено нарочно! А и рискът от претриване , ако мъжът се престарае, хич не е малък.

Обаче, ако няма друг начин...и нещата са толкова зле - ще свърши работа, но поне да е в по-лек тактилно вариант, от този който е описан.

Не искайте много, за да може да платите цената.

Тема Re: Скуирт масаж ?нови [re: MamaNetty]  
Публикувано14.12.11 21:04

Пропуснах да спомена, че не всички жени са "скуитърки", т.е., не при всички може да се получи, затова не трябва да се търси този ефект на всяка цена.
А за по-любознателните - целия клип е тук:

Редактирано от The Stranger на 14.12.11 21:06.

Публикувано14.12.11 21:09

Да, разбрах те... но аз съм "скуитърка" по твоята дефиниция, т.е - свършвам.
Просто не го предпочитам, ако имам и друг вариант.

Тема Re: Скуирт масаж ?нови [re: MamaNetty]  
Публикувано14.12.11 21:23

Нети от кога си така отворена и към секса:) от както сдаде "властта" на Бореком ли

, кефиш, само така

Тема Ъ....нови [re: dymo]  
Публикувано14.12.11 21:25

...от преди да се родиш, като помисля.

Тема Re: Ъ....нови [re: MamaNetty]  
Публикувано14.12.11 21:30

еее айде сега де ти ме изкара по- млада от колкото съм, кой знае какъв си цепеняк и ти ама се правиш на строга

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.