Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:25 31.10.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Идея за коледен подаръкнови  
Автор Reo Baldessarini (минаващ)
Публикувано14.12.11 23:03

По тукашните географски ширини лятото вече започна.
Миналата седмица беше тежка, но успешна, и в събота се надигнах едва около обяд. Без да се бръсна, отидох в съседния парк, купих си обичайното двойно еспресо в дебела картонена чаша и се излегнах на тревата, разсеяно „прелиствайки” на таблета /андроид, естествено/ новините от изминалото денонощие. Слънцето грееше и топлеше гърба ми, а в далечината се чуваха вълните на океана, изобщо идилия.
Полусъбуденото ми състояние продължи до момента, когато изведнъж огромна черна сянка обхвана пространството около мен. Обърнах се и видях огромния голдън ретрийвър, златната му козина като че ли гореше на фона на слънцето. Одуши ме, и най-безцеремонно се излегна до мен, след това изплези език и се загледа в близката далечина, като че ли беше моето куче.
Впрочем този голдън ретрийвър го видях още като влизах в парка, на опашката на кафето. По-точно видях господарката му, с дълга златиста коса в същия цвят като кучето, тъмни очила, наперена гръд и любимото ми дупе като мандолина.
- „Акилес, какво правиш тук?”
Знаех чий беше този глас още преди да се обърна.
Акилес се направи че не я чу, и че изобщо няма нищо общо с девойката със златистата коса, и дори не се обърна да я погледне. Девойката започна да се извинява, че Акилес често правел така като си харесал някого. Повика го още няколко пъти, но той не й обърна никакво внимание. Тогава го хвана за каишката и понечи да го издърпа, но понеже не беше ясно кой от двамата е по-тежък, тази сумо схватка не завърши успешно за дамата.
Тогава ги поканих на сладолед и това реше проблема. Девойката си избра бананов,
Акилес – ментов /малко странен вкус за куче/, аз, естествено, шоколадов. От дума на дума решихме в неделя да отидем на кино. Въпросът какво ще става след киното не беше засегнат, но съдържанието му вече присъстваше в атмосферата.
На другия ден отидохме на кино, от криворазбрано благоприличие изтърпяхме филма до края, и след това, докато дъвчехме бързо скариди с пикантен сос, девойката попита дали искам да видя къде живее Акилес.
Прекарахме няколко бурни часа там, в къщата, където живееше Акилес, като междувременно забелязах, че косъмчетата и на други места по тялото на девойката блестят на слънцето със същия златист цвят. У мен вече нямаше никакво съмнение, че този цвят беше на мода в дома на Акилес.
Вчера отново отидохме да видим къде живее Акилес, като пропуснахме киното.

И тъй като от няколко седмици ме вълнува въпросът какво бих искал за подарък за Коледа, реших да споделя с клуба – искам куче, което да ме запознава с интересни хора, така, както Акилес го прави за стопанката си.

Every Warrior is a Lover

Тема Re: Идея за коледен подаръкнови [re: Reo Baldessarini]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано14.12.11 23:37

Чудно как Акилес не се е озовал с вас в киносалона, хрупайки пуканки с кокосово масло.
Натам са отивали нещата след поканата ти тримата да ядете сладолед и дружното решение да ходите на кино.

Когато бях ученичка страшно държах да се запознавам с момчета, които имат куче. Нооо... не заради момчетата!

Просто исках да имам куче. Имала съм всякакви домашни любимци, само не и такова животно.
Смятах, че като стана гадже на момчето, автоматично четириногият му питомник става и мой!
Такава користна цел преследвах, признавам си.

"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано15.12.11 09:06

Добра идея.

Май е време с бившия да си разменим кучето и детето.

Скромността изразява точният баланс между крайностите.

Автор copadevino (весела)
Публикувано15.12.11 10:55

Онази вечер като се връщах от парка с моето куче гледам пред мен мъж, разхожда един огромен звяр, черен, приличащ на мечка и с походка на мечка. Хората се обръщаха след него. Не можах да се въздържа и като се изравнихме го попитах това куче ли е. Отговори ми на английски (явно разбра въпроса ми), че да, абе поведохме разговор, той определено беше много сладък, мъжът де, та си помислих, че ако ситуацията беше по-различна бих го поканила на вечеря.
За две свалки знам, станали покрай кучетата. Прав си да искаш куче.

Тема Re: Идея за коледен подарък [re: copadevino]  
Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано15.12.11 10:58

Едно от най- близките ми приятелски семейства дължи запознанството си на общия им ветеринарен лекар и общата им слабост към боксерите.

Тема Re: Идея за коледен подаръкнови [re: PipilotaV.]  
Автор copadevino (весела)
Публикувано15.12.11 11:38

Да, и това е "страст", която обединява за цял живот.

Първата двойка, която се запозна покрай кучетата, за съжаление се раздели, но бяха заедно цели 10 години. Втората - гледаха се в парка, разхождайки кучетата, сума ти време, докато си признаят, че се харесват. Много са готини и още са заедно.

Автор asFARas (куче в чекмедже)
Публикувано15.12.11 12:05

аз имам куче от както се помня. Сега имам няколко. Навремето съквартирантите ми се карах, кой да разхожда кокера ... много бил сладък и мацките се избивали да се запознават. Да ти кажа за тия няколко десетки години нито една мацка не се е запознала с мен под предлог кучето. Ама аз съм страшен и ходя винаги с двама санитари и имам изкуствено око и ръкавите на ризата ми са вързани отзад ...

I wanna do bad things with you

Автор Obstinacy ()
Публикувано15.12.11 12:24

Никога не бих си причинила злощастието да слугувам на животно. Особено по Коледа.

Тема Re: Идея за коледен подаръкнови [re: Obstinacy]  
Автор Galeon ()
Публикувано15.12.11 12:38

Това мнение е достойно за Похвала!

Уважавам много хората, които преценяват силите си и когато разберат, че не могат--си признават!)

Браво!

пс--нагледал съм се на познати които като си вземат кутренце ,го гледат 4-5 месеца и когато поотрастне и започнат лудориите му теглят шута навън...

Tell me a Story....:)

Тема Re: Идея за коледен подаръкнови [re: asFARas]  
Автор Сарита ()
Публикувано15.12.11 12:53

това с кучето, като повод, е клише. Същото вАжи и за мъж с количка и бебе.

Да ти кажа за тия няколко десетки години нито една мацка не се е запознала с мен под предлог кучето. Ама аз съм страшен и ходя винаги с двама санитари и имам изкуствено око и ръкавите на ризата ми са вързани отзад ...

А нещо друго изкуствено да ти стърчи?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.