|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  По повод настъпващите празници.   |  |  | Автор | saksun (непозната) |  | Публикувано | 02.12.11 13:19 |  |  | 

Кой с какво запомни отминаващата година? Иска ли да забрави моменти от нея?

Любов, секс. Научени и/или преговорени уроци. Компромиси, грешки и прошки.

Разочарования, открития и успешно приключили битки.

"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: По повод настъпващите празници.  [re: saksun] |  |  | Автор | LadyMorgana (archer) |  | Публикувано | 02.12.11 16:15 |  |  | 

много хубава тема, Сакси, тъкмо сега съм седнала да си правя равносметка. За миналаа година. Как точно по същото време бях душевно притеснена, но с пълна банкова сметка, безоблачно бъдеще и изобщо някак в неведение.

Сега не, че невидението се е разсеяло, но съм помъдряла определено, някои страхове си заминаха, направих неволно някои грешки обаче , и сега съм си 'захвърлила' сърцето, разделено на две на другия край на Европа (бележка- пътувам в момента далеч на север, затова не съм местно локализирана в момента), и то разделено на две - между Морганчо и още някой. И това не е добра равносметка, защото за едната половинак на сърцето не завися само от себе си .... но все така тази сърдечна ампутация е доста болезнена!

Имам много ценни приятели, но си правя равносметка, че трябва да съм по-агресивна в пазенето им - не харесвам деликатността си и някакви псевдо-възпитания.

Изобщо сякаш ще започна след тази равносметка годината с някаква повишена тревожност от неизвестното - защото печеля и губя битките около мен, те стават все по-страшни и кървави, но ..... още изобщо не се види края на войната. И си мисля кога ли ще трябва да изнеса мощите на Тамерлан, за да сплаша с лошата им поличба врага и войната да се обърне. Още не съм се решила за тези мощи (предполагам, че можеш да намериш историята в интернет за тези 'мощи' аз няма да я разправям тук)!

Но за любовта и придобивките или загубите там не помагат никакви заклинания, а просто си трябват двама. Сега се чудя колко може да оцелява през разстоянията една връзка. Още се чудя .... и ставам все по-плашлива, тъжна и изнервена ....

Сакси, виж каква кофти равносметка ударих - айде по-нататък клубното братство да се изпише по-весело в темата ти - аз съм северна - навън е тотален мрак по това време на деня и народа е на 33 водка ....

Major e longinquo reverentia

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: По повод настъпващите празници.  [re: saksun] |  |  | Автор | shshtt (член) |  | Публикувано | 02.12.11 17:10 |  |  | 

тази година ми беше като събуждане от зимен сън
 прекрасна! спокойна, съзерцателна и топличка
 с много пътувания, нови неща и изопнати сетива
 не искам да свършва и искам всичките ми следващи години да са с това усещане за радост
 много се безпокоя за след
 най-вече какво ще работя и има ли начин да избегна месомелачката
 и как ако се озова пак в нея да не рухна
 а всички други сърдечни трепети и разочарования са като ухапвания от комар - нормални за сезона
 съвсем не съм перфектна и на йота не съм се променила към по-добро, нито съм пораснала,
 нито съм станала по-осъзната или по-малко зависима от удоволствията,
 но не мога да съм си сърдита вечно и си прощавам

:)))

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: По повод настъпващите празници.  [re: saksun] |  |  | Автор | Vitalite (флуидна) |  | Публикувано | 02.12.11 19:19 |  |  | 

Хубава година. Понякога ми се иска нещата да се случват по - бързо, но всичко с времето си.  Чудо е, че оцелях, но се чувствам добре, наистина добре. А това означава, че все пак съм на прав път.
 А що се отнася до любовта, убедена съм, че някой ме търси, както и аз него. Така де, въпрос на време е да се срещнем.

Скромността изразява точният баланс между крайностите.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: По повод настъпващите празници.  [re: saksun] |  |  | Автор | Doctor Who (позитрон) |  | Публикувано | 02.12.11 21:00 |  |  | 

Ех... Случиха се доста неща като че ли тази година. Доволна съм. Идваха хора и събития точно когато бяха нужни и си отиваха след това... много интересно наистина.
 Странното е, че се променям, случват се толкова нови неща, но мечтите ми са същите.
 Знаеш ли, продължавам напред, а ми е мъчно, че хора остават зад мен. Носталгия към настоящето изпитвам.

..rude & not ginger...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: По повод настъпващите празници.  [re: saksun] |  |  | Автор | Gomorrah (без пантоф) |  | Публикувано | 02.12.11 21:03 |  |  | 

По повод празниците =пожелавам в аванс по много здраве и по-малко главоболия на всички желаещи и нежелаещи
 (справка-прозявките на диджея от друга тема)

= = =
 Инак тази година стигнах 35 г. ,слязох до 70 кг-което ако не друго ме вкарва в някаква символична средна категория с право да подпра половината земно кълбо на пръта,а другата да осмисля по две праскови и две череши.

Или Епикриза на средния!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: По повод настъпващите празници.  [re: saksun] |  |  | Автор | applespirit (seduction) |  | Публикувано | 02.12.11 23:14 |  |  | 

Питай ме на Нова година, още не съм отписала тази за някои неща Имам все пак 4 седмици да наваксам

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: По повод настъпващите празници.  [re: LadyMorgana] |  |  | Автор | saksun (непозната) |  | Публикувано | 03.12.11 11:39 |  |  | 

Лейди, това е прекрасно. Да има човек, заради когото изминаваш хиляди километри, за да сте заедно.

Развитието на връзката зависи не от географската отдалеченост между хората. А от онова, което емоционално ги сближава, интересите и приоритетите им.

Успех!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: По повод настъпващите празници.  [re: shshtt] |  |  | Автор | saksun (непозната) |  | Публикувано | 03.12.11 11:44 |  |  | 

Тревоги винаги ще има - по-осезателни или не.

Но дано усещането за радост, за което пишеш, не те напуска и през идващите години, shshtt.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: По повод настъпващите празници.  [re: Vitalite] |  |  | Автор | saksun (непозната) |  | Публикувано | 03.12.11 11:49 |  |  | 

Може би не е чудо оцеляването ти, Виталити.

А впрягане на разум, воля и издръжливост в тежки ситуации. Концентрация и вяра.

Пък за  любовта и аз така мисля - само въпрос на време.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички) |   | 
 |