|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
По повод настъпващите празници.
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 02.12.11 13:19 |
|
Кой с какво запомни отминаващата година? Иска ли да забрави моменти от нея?
Любов, секс. Научени и/или преговорени уроци. Компромиси, грешки и прошки.
Разочарования, открития и успешно приключили битки.
"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ
| |
Тема
|
Re: По повод настъпващите празници.
[re: saksun]
|
|
Автор |
LadyMorgana (archer) |
Публикувано | 02.12.11 16:15 |
|
много хубава тема, Сакси, тъкмо сега съм седнала да си правя равносметка. За миналаа година. Как точно по същото време бях душевно притеснена, но с пълна банкова сметка, безоблачно бъдеще и изобщо някак в неведение.
Сега не, че невидението се е разсеяло, но съм помъдряла определено, някои страхове си заминаха, направих неволно някои грешки обаче , и сега съм си 'захвърлила' сърцето, разделено на две на другия край на Европа (бележка- пътувам в момента далеч на север, затова не съм местно локализирана в момента), и то разделено на две - между Морганчо и още някой. И това не е добра равносметка, защото за едната половинак на сърцето не завися само от себе си .... но все така тази сърдечна ампутация е доста болезнена!
Имам много ценни приятели, но си правя равносметка, че трябва да съм по-агресивна в пазенето им - не харесвам деликатността си и някакви псевдо-възпитания.
Изобщо сякаш ще започна след тази равносметка годината с някаква повишена тревожност от неизвестното - защото печеля и губя битките около мен, те стават все по-страшни и кървави, но ..... още изобщо не се види края на войната. И си мисля кога ли ще трябва да изнеса мощите на Тамерлан, за да сплаша с лошата им поличба врага и войната да се обърне. Още не съм се решила за тези мощи (предполагам, че можеш да намериш историята в интернет за тези 'мощи' аз няма да я разправям тук)!
Но за любовта и придобивките или загубите там не помагат никакви заклинания, а просто си трябват двама. Сега се чудя колко може да оцелява през разстоянията една връзка. Още се чудя .... и ставам все по-плашлива, тъжна и изнервена ....
Сакси, виж каква кофти равносметка ударих - айде по-нататък клубното братство да се изпише по-весело в темата ти - аз съм северна - навън е тотален мрак по това време на деня и народа е на 33 водка ....
Major e longinquo reverentia
| |
Тема
|
|
|
Автор |
shshtt (член) |
Публикувано | 02.12.11 17:10 |
|
тази година ми беше като събуждане от зимен сън
прекрасна! спокойна, съзерцателна и топличка
с много пътувания, нови неща и изопнати сетива
не искам да свършва и искам всичките ми следващи години да са с това усещане за радост
много се безпокоя за след
най-вече какво ще работя и има ли начин да избегна месомелачката
и как ако се озова пак в нея да не рухна
а всички други сърдечни трепети и разочарования са като ухапвания от комар - нормални за сезона
съвсем не съм перфектна и на йота не съм се променила към по-добро, нито съм пораснала,
нито съм станала по-осъзната или по-малко зависима от удоволствията,
но не мога да съм си сърдита вечно и си прощавам
:)))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Vitalite (флуидна) |
Публикувано | 02.12.11 19:19 |
|
Хубава година. Понякога ми се иска нещата да се случват по - бързо, но всичко с времето си. Чудо е, че оцелях, но се чувствам добре, наистина добре. А това означава, че все пак съм на прав път.
А що се отнася до любовта, убедена съм, че някой ме търси, както и аз него. Така де, въпрос на време е да се срещнем.
Скромността изразява точният баланс между крайностите.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Doctor Who (позитрон) |
Публикувано | 02.12.11 21:00 |
|
Ех... Случиха се доста неща като че ли тази година. Доволна съм. Идваха хора и събития точно когато бяха нужни и си отиваха след това... много интересно наистина.
Странното е, че се променям, случват се толкова нови неща, но мечтите ми са същите.
Знаеш ли, продължавам напред, а ми е мъчно, че хора остават зад мен. Носталгия към настоящето изпитвам.
..rude & not ginger...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Gomorrah (без пантоф) |
Публикувано | 02.12.11 21:03 |
|
По повод празниците =пожелавам в аванс по много здраве и по-малко главоболия на всички желаещи и нежелаещи
(справка-прозявките на диджея от друга тема)
= = =
Инак тази година стигнах 35 г. ,слязох до 70 кг-което ако не друго ме вкарва в някаква символична средна категория с право да подпра половината земно кълбо на пръта,а другата да осмисля по две праскови и две череши.
Или Епикриза на средния!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
applespirit (seduction) |
Публикувано | 02.12.11 23:14 |
|
Питай ме на Нова година, още не съм отписала тази за някои неща Имам все пак 4 седмици да наваксам
| |
Тема
|
[re: LadyMorgana]
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 03.12.11 11:39 |
|
Лейди, това е прекрасно. Да има човек, заради когото изминаваш хиляди километри, за да сте заедно.
Развитието на връзката зависи не от географската отдалеченост между хората. А от онова, което емоционално ги сближава, интересите и приоритетите им.
Успех!
| |
Тема
|
[re: shshtt]
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 03.12.11 11:44 |
|
Тревоги винаги ще има - по-осезателни или не.
Но дано усещането за радост, за което пишеш, не те напуска и през идващите години, shshtt.
| |
Тема
|
[re: Vitalite]
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 03.12.11 11:49 |
|
Може би не е чудо оцеляването ти, Виталити.
А впрягане на разум, воля и издръжливост в тежки ситуации. Концентрация и вяра.
Пък за любовта и аз така мисля - само въпрос на време.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|