Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:28 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема Здравейте, тъпаци!нови  
Автор Obstinacy ()
Публикувано26.11.11 14:13

Много се радвам да видя, че мнозина от вас са живи и здрави. Сигурна съм, че останалите са в същата кондиция, но за сметка на това водят интензивен и приятен живот.
Бате Киро ми подари възможността да пусна тази тема, за което съм много приятно изненадана. От умиление ми се насълзи едното око и леко са възбудих. Той ми е стара травма. Ако на Барон Мюнхаузен (или както там се беше барнал) още му става пишката... това ще е още един сигнал, че по Коледа и преди тва, стават чудеса.
Така... иначе как сте - ебете ли се взаимно или само си пишете? Някоя новоизлюпена семейна двойка с предистория оттук има ли? Едно време беше модерно...
За финал - ще ми е драго да се запозная виртуално с всички нови тъпаци, обитаващи този клуб. А тези, с които се знаем, се надявам да драснат една псувня, е така, за добре заварили...

Тема Re: Здравейте, тъпаци!нови [re: Obstinacy]  
Автор Цар Изрод (XVIII)
Публикувано26.11.11 14:17

Добре дошла за кой ли път, любов неостаряваща!
И аз съм любопитен какво правят тези добри хора в клуба, така че дерзайте, мили хора!

ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИИ!!!

Тема Re: Здравейте, тъпаци!нови [re: Цар Изрод]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано26.11.11 14:21

За кой ли път, за кой ли път... идвам все по-хубава и кротко аз до теб стоя, и никът ми оставя дири по сините пътеки на нощта.

Ах, за кой ли път, за кой ли път
бързам да ги срещна аз във времето
на някой хълм, пред някой праг
забравеният пристан на някой клуб.

Нощният град, сънливите улици
тихо звъни тротоарът под нас,
а ние вървим за никъде тръгнали
лудА съм, лудА съм още по тебе аз.

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано26.11.11 14:25

Чудя се на толкова дружелюбност, събрана в един пост, как да отвърна подобаващо. Засега, само с леко предпазливо "здравей, още не знам дали ще ми е приятно да се запознаем".

Иначе, аз съм само от дращещите и нямащи нужда за сетен път да се женят, благодаря. Любовта ми стига.

Тема Re: Здравейте, тъпаци!нови [re: PipilotaV.]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано26.11.11 14:28

Много съм приветлива, признавам. С обноски на гейша направо...

Като казахме тази тъпа дума "женене"... има ли тук разни луди със сватбарски наклонности?

Автор Galeon ()
Публикувано26.11.11 14:31

Ооооо, Сексиии))))

Tell me a Story....:)

Автор Obstinacy ()
Публикувано26.11.11 14:32

Цъкам насам-натам из темите и виждам, че Барона още крепи гръбнак. Много съм развълнувана. В този ред на мисли, трябва да се замисли дали да не си смени ника с този: Борис Гуджунов... Така яко ще е!

Киро май ми се сърди... Уф. Едно здрасти не му се отрони.

Тема Re: Здравейте, тъпаци!нови [re: Galeon]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано26.11.11 14:33

Кажи някоя клюка, стига за моите пластични операции...

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано26.11.11 14:34

Не съм навътре в клубната клюка и интимност. Но "тъпаци" винаги има и ще има.

Тема Re: Здравейте, тъпаци!нови [re: PipilotaV.]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано26.11.11 14:37

Доообре... права си. Едва ли ще да има какво интересно да се изкоментира. Пък и кафе вече пих. Някак си не е редно клюки над празна чаша.

Тогааава... кажи ми ти как си? Искаш ли да обсъдим италианците? Ако не - предлагай ти кого.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.