|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Въпрос
|
|
Автор |
dr jivago () |
Публикувано | 26.09.11 14:11 |
|
Дамите се нуждаят от внимание, време, сперма и пари. Eле пък ако искат да имат деца и някой им ги направи... Господата в отговор на това получават една гола шунда и чифт цици, да не говорим за главоболията.
Не смятате ли, че сделката не е взаимно изгодна ?
| |
|
Ти не беше ли шунда?
| |
|
Така, както го описваш, е неизгодно, но всеки сам си сключва сделките. Ако договора не ти се струва добър за теб, не го подписвай. Елементарно.
| |
|
Абсолютно !
И, за да те компенсираме поне малко, ку искаш да ти съберем сперма ? Един вид да те подпомогнем, нали ..
| |
|
пфф, изобщо не е така. мъжът пък иска да му се готви, да му се уйдисва на акъла и да му се четка егото /най-вече/
| |
|
Някои се нуждаем от всичко това съвсем умерено, в замяна на което "приносителите" ( при това съвсем не сами по отношение на трите изброени компонента) с повечко късмет получават гледани деца, редовна топла храна, винаги поддържан личен гардероб, лоялен бизнес- партньор, винаги дежурен душеприказчик, поддържан дом и прочие, които иначе струват доста време, внимание и пари. А когато късметът започне да ги напуска, приемат всичко изброено и неизброено за доживотна даденост и злоупотребяват с него. Примерно.
| |
|
трите изброени съм готова само на първото и то щото ми е кеф.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Ама приносителите на пари рядко са едни и същи с приносителите на любов и внимание. Аз лично имам съвсем други отношения с (юридическото) лицето, което ме финансира
| |
|
Ние като хора на свободния пангар на труда бяхме с преплетени юридически, бизнес и лични отношения, ако мога да се изразя така... Въпреки че, погледнато по- глобално, темата за "приносителите" може да бъде разглеждана от най- различни ъгли.
| |
|
Аха, аз тъкмо си мислех, че имам проблеми с либидото към приносителя на пари, особено в понеделник и рано сутрин
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|