Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:49 12.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Въпроснови  
Автор dr jivago ()
Публикувано26.09.11 14:11

Дамите се нуждаят от внимание, време, сперма и пари. Eле пък ако искат да имат деца и някой им ги направи... Господата в отговор на това получават една гола шунда и чифт цици, да не говорим за главоболията.
Не смятате ли, че сделката не е взаимно изгодна ?

Тема Re: Въпроснови [re: dr jivago]  
Автор Francuzoikata (envie de toi)
Публикувано26.09.11 14:26

Ти не беше ли шунда?

Автор Лaмa ()
Публикувано26.09.11 14:33

Така, както го описваш, е неизгодно, но всеки сам си сключва сделките. Ако договора не ти се струва добър за теб, не го подписвай. Елементарно.

Автор pravil_nick (.. от зор)
Публикувано26.09.11 14:38

Абсолютно !

И, за да те компенсираме поне малко, ку искаш да ти съберем сперма ? Един вид да те подпомогнем, нали ..

Автор bushido (дре ме ми)
Публикувано26.09.11 14:43

пфф, изобщо не е така. мъжът пък иска да му се готви, да му се уйдисва на акъла и да му се четка егото /най-вече/

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано26.09.11 14:56

Някои се нуждаем от всичко това съвсем умерено, в замяна на което "приносителите" ( при това съвсем не сами по отношение на трите изброени компонента) с повечко късмет получават гледани деца, редовна топла храна, винаги поддържан личен гардероб, лоялен бизнес- партньор, винаги дежурен душеприказчик, поддържан дом и прочие, които иначе струват доста време, внимание и пари. А когато късметът започне да ги напуска, приемат всичко изброено и неизброено за доживотна даденост и злоупотребяват с него. Примерно.

Тема Отнови [re: bushido]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано26.09.11 14:58

трите изброени съм готова само на първото и то щото ми е кеф.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Тема Re: Въпроснови [re: PipilotaV.]  
Автор Лaмa ()
Публикувано26.09.11 15:02

Ама приносителите на пари рядко са едни и същи с приносителите на любов и внимание. Аз лично имам съвсем други отношения с (юридическото) лицето, което ме финансира

Тема Re: Въпроснови [re: Лaмa]  
Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано26.09.11 15:11

Ние като хора на свободния пангар на труда

бяхме с преплетени юридически, бизнес и лични отношения, ако мога да се изразя така... Въпреки че, погледнато по- глобално, темата за "приносителите" може да бъде разглеждана от най- различни ъгли.

Тема Re: Въпроснови [re: PipilotaV.]  
Автор Лaмa ()
Публикувано26.09.11 15:26

Аха, аз тъкмо си мислех, че имам проблеми с либидото към приносителя на пари, особено в понеделник и рано сутрин

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.