|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Съвети от майка към щерка...
|
|
Автор |
KлинтъH (СилеН) |
Публикувано | 22.09.11 00:23 |
|
| |
|
форевер, форевер ама и там има гравитация, Клинтънеее. Нъл тъй?
Ей, таз майка, как пързаля детето, а после що имало разочаровани от живота
Major e longinquo reverentia
| |
|
My dick is so big, there's still snow on it in the summertime.
Продължаваме с темата...... А отговора на въпроса ти:
Teachers' remarks that changed the history of physics:
- Gravitation can not be held resposible for people falling in love.
| |
|
aaa - виж това майката после ще го каже - като хареса 'зетя'
| |
|
голямата пишка не е голяма работа... освен това, понякога собственика на голямата пишка идея си няма какво да прави с нея... пък и, когато голямата пишка не стига до края не се получават едни триеници, които пък, в комплект с проникването правят нещата... айде, няма да влизам в други детайли.. аз съм ЗА класическия размер!
| |
|
абеее, Първатко, днес е празник, остави мъжете да мечтаят , че са открили философския камък на секса
| |
|
лошото е, че някои с голям пенис са като малко дете с електрическа резачка - може да ти нанесат физически щети!
| |
|
Абсолютно съгласна. Ей затова не работим с дървари - особено тези, дето не си владеят дърворезачките. Помисли си, Първатко, тия си личат отдалеч по някои признаци!
| |
|
ха кажи, да знам! как познаваш отдалече кой ще се окаже добър любовник с малък пенис, и кой - лош с голям? ама без интелектуализации от сорта на - айде сега няма да си издавам източниците!
| |
|
по емоционалната зрялост, мацка! Защото добрият секс (ерго - добрият любовник) не е функция на физиологично постигнатата дължина на пишката, а функция на всичко, което съставлява секса. Виж ква съм и аз
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|