|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
Тема
|
Ех тези софиянки...
|
|
| Автор |
racial (член) |
| Публикувано | 23.07.11 10:57 |
|
|
Тази сутрин преди плажа седя пред компютъра и мисля. Снощи итново супер емоция със супер красиво момиче и пак софиянка. Онзи ден четвъртък 21-ви Юли вечерта се мотам сам из Морската градина и я забелязвам на една пейка. Викам си - едва ли е сама, а и да е сама сигурно ще ме разкара. Пробвах и успях. Седнах до нея и час и половина, ама усеща се, когато има взаимно привличане. А тя - красавица, очи като морето, кожа бяла и гладка, страхотно момиче на 25. Момиче в командировка! Изпратих я до хотела, защото на другия ден трябваше да става рано. Разменихме си номерата и вчера петък - среща! Разходихме се край морето, по вълнолома, целувки, милувки и после в нас - да пийнем по нещо. Това момиче излъчва страхотно спокойствие - баланс. Имам чувството, че гребе от живота с пълни шепи без миг притеснение за нищо. Зарази ме с оптимизъм. А каква хубава путка имаше...бяла, голичка, ниско подстригана от горе, а на вкус - текат ми лигите в това сънено утро...истина ли бе или фантазия? Бил съм правил чудеса с език, бил съм добър любовник според нея, а тя - каква любовница само. Младост и опит в едно. Невероятно! Секса бе в мой стил - нежен, разнообразен и ритмичен, на моменти груб. Леки движения и говорене на мръсотийки, поглед в очите, усещане, че й е хубаво, усилване, тя охка, аз още усилвам, тя пищи, а аз с мощни тласци я карам да се задъхва в стонове - тука вече става грубо и оргазма с болката се преливат...Пуснах климатика, но тя ме помоли да го спра. Плувахме в пот. Дупето й - нежно розово цвете. Абе хора - хубаво-хубаво, ама пак за малко. Ще си ходи в София...И аз какво, пак следващата...до кога?
| |
|
Тема
|
Re: Ех тези софиянки...
[re: racial]
|
|
| Автор |
OSag (гуулем гъзар) |
| Публикувано | 23.07.11 13:40 |
|
|
Освен да се преселиш насам... И да откриеш стадата крокодили и бизони :-)
--
::
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
юpaтa () |
| Публикувано | 23.07.11 15:53 |
|
|
още една причина да не харесвам морската градина - по това време на годината
| |
|
Тема
|
[re: OSag]
|
|
| Автор |
racial (член) |
| Публикувано | 23.07.11 18:35 |
|
|
Де да можех да ти кажа къде работи и точно в центъра да видиш бизон ли е или русалка!? Няма как, трябва да я пазя - то не се знае колко души я пазим заедно, но нали за това има презервативи
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
OSag (гуулем гъзар) |
| Публикувано | 23.07.11 19:19 |
|
|
дай телефона и ще проверя
--
::
| |
|
Тема
|
[re: OSag]
|
|
| Автор |
racial (член) |
| Публикувано | 23.07.11 19:30 |
|
|
Ще й звънна и ако се съгласи - няма проблеми
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Джoaннa (Гордата ТО) |
| Публикувано | 23.07.11 20:20 |
|
|
....ти рък кво се тюхкаш, давай наред и все някъде ще излезе истинската ..то не може без фера
всичко е в ръцете ми .......мамка му
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Sarayah (лунно-сребърна ) |
| Публикувано | 23.07.11 21:44 |
|
|
А освен сексуални услуги ти какво предлагаш на жените?
| |
|
|
|
пак ли за кръстоската : варненец-софиянка се говори?
Ех тез мечти, ееееех.
Миналата година едни варненци спаха в кола на паркинг на Златните с надеждата, че софиянките ще се смилим и все някоя ще ги приюти в стаята си. Ама не би.
Гадни сме софиянки, недей тъй мечта, човеко морски
Major e longinquo reverentiaРедактирано от LadyMorgana на 23.07.11 23:40.
| |
|
|
|
и тюлени и хипопотами....
1 боклук мръсотия не прави - така мислиш ти и още 7 200 000 българи !!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|