|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
В очакване...
|
|
Автор |
LostInSpace (непознат
) |
Публикувано | 11.05.11 23:06 |
|
Търся съвет - или споделен опит.
Накратко историята, хронологично. Бурна любов, отдаденост...но времето и пространството изиграват лоша шега: връзката трябва да остане без обвързване... с месеци, дори години...
Той не издържа. Скоротечна връзка със стара приятелка, настоява за обвързване с нея след няколко месечна връзка (дистантна, тя живее на няколко стотин км разстояние, виждали са се да речем 15тина пъти за по 3-4 дни в рамките на 6 месеца). По негови думи тя държи на работата си и няма да се премести при него (той обмисля варианта за себе си)...но от друга страна, свързва ги 10 години познанство, приятели, тя е притисната от годините (35+, дано не звучи некоректно...)
Нашите отношения - нямаме тайни (дори за тях двамата), разбираме се с поглед. Той ме насърчава да си търся щастието другаде. Обаче - не се отдръпва от сцената, чуваме се по няколко пъти на ден, заедно карахме Св. Валентин...
Играч и глупачка? Но дали нямаме втори шанс? Пречките изчезват една по една, обаче се чувствам като хиена, чакайки връзката им да свърши.
П.С. Извинявам се, ако темата е off, сексът е в перспективата
| |
|
Нищо не разбрах, кой кой е и какво прави в менажерията
Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.
| |
|
Заради връзката с нея той е готов да се премести, а заради връзката с теб не е бил готов и е оставил "времето и пространството" да изиграят лошата шега?
Как така "трябва да остане"? "Трябва" кое го налага?
"Нямаме тайни, разбираме се с поглед", но неговата откровеност да си търсиш щастието другаде, ти го разбираш по-скоро като лъжа и се надяваш?
Ако наистина нещата се развият натам, че те да се разделят..... това означава ли автоматично вие да се съберете?
Ако това е, което искаш, няма лошо да се бориш за него. Не си хиена. Обаче мен това ми прилича повече на приятелство.
Започваш с "Бурна любов, отдаденост...", а завършваш със "сексът е в перспективата".
Може той да е пън и да не може да загрее какво иска и как да го получи. Или да е наистина откровен с теб, да има приятелски чувства и така.
Няма лошо щом знаеш какво искаш да си го създадеш. Но не съм сигурна дали не го идеализираш малко в повече - него и отношенията ви?
..rude & not ginger...
| |
|
Много ясно... кой е най-желания от една жена мъж- този който НЕ може да има . Самонавива се горката, а реално ония си търси нещо да ебе докато не е с жена си... няма лошо ако е добър в леглото
Редактирано от moreol на 11.05.11 23:59.
| |
|
Ами пиша завоалирано, защото и той чете(ше) тук понякога
Не съм се задържала на едно място за повече от няколко месеца... работата ми го наложи. Така че нямаше как да се премести при мен. За секса: казах в перспектива, зашото в момента такъв няма. И няма да има, докато е с друга жена.
Иначе си права - трудно ми е да повярвам на откровеността му по въпроса за отношенията ни, точно зашото добре го познавам. И също така си права, че дори да се разделят, не е ясно дали ше се съберем, в настоящият момент вероятно не...Според мен чакането в по-дългосрочен план си струва и бих се жертвала в този смисъл, той обаче не оценява нещата по този начин.
Дали идеализирам - вероятно (както и мореол отбелязва, непостижимият е най-желан). Просто се чудя дали да заема активна позиция (каквато и да е тя), или да оставя събитията да се движат по течението.
| |
|
Знаеш ли какво си мисля поправи ме, ако греша, но ми се струва, че теб ситуацията така те устройва идеално. Ти не го искаш него завинаги, искаш да ти е наоколо, за да имаш за кого да си фантазираш и да ти прави живота цветен и интересен. Но винаги ще го искаш за в бъдещето, не за сега.
..rude & not ginger...
| |
|
Секфи мисли за жертви, бих ги сложила в графа еби си мамата.
Човеко си се кефи на животу, а ти шса праиш на жерства...аре хахаа
Абе, жени, коя кукувица ви пие акъла, не знам ...
ПС: Лостинспейс, да ти каем, не е лично, ама просто ме хаха, разкиска
Не е лично, повтарям... ама ебаси, защо се възприемаш като жертва ебаси?
Еби му мамата, значи не е за теб...знам как е, и аз ебах мамата на един, докато ме заболя кура
После, ебаси, просто ебаси....да е мислил, като се е ебал с друга, ебаси...
Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.
| |
|
Какво те кара да мислиш, че връзката им ще приключи ? И колко време си готова да отделиш, чакайки което ?! Щото тя, казваш, притисната от годините (!?!), а ти .. За теб не важи ли същото условие ?!
| |
|
Ей, Рокси, толкова си права!
По същия начин разсъдих най-накрая и аз и да ти кажа, май ще ходя да паля свещ, че си отървах умната, хубава и добра глава от един подобен путьо.
Пуууу, баси тъпото парче дето бях.
Чук-чук, да не чуе дявола, но оня е пратен да си ебе майката.
Дано нещо не полудея пак. Стискай палци.
"Умиране няма и задачата има решение." - Ст. Джонсън
| |
|
Точно тия мъже рядко са добри в леглото, и с търсенето на нещо ново се доказват като мъже.
"Умиране няма и задачата има решение." - Ст. Джонсън
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|