|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
Тема
|
Кой посяга повече? Жените или мъжете?
|
|
| Автор |
Фpeди (бунтовник) |
| Публикувано | 12.05.11 12:26 |
|
|
Темата ми хрумна от един пост на Graefenberg, който на пръв поглед няма нищо общо с темата, така че нека си тресна своя въпрос - според вас жените или мъжете са повече склонни към физическо насилие над партньора си?
По някое време ще напиша и своето мнение, а може да добавя и малко материали за размисъл.
А, и още нещо - кое е по-страшно? Физическото насилие или психическото, и отново същия въпрос - мъжете или жените са по-склонни да прилагат психическо насилие, но този път не само към партньора, а и към близките си?
Въпросите са за нашето родно общество. За България.
Задължение на мъжете е да го държат еректирал, докато жените се задоволят!!!Редактирано от Фpeди на 12.05.11 13:18.
| |
|
Тема
|
Re: Кой посяга повече? Жените или мъжете?
[re: Фpeди]
|
|
| Автор |
Graefenberg () |
| Публикувано | 12.05.11 12:48 |
|
|
Къде? България, Балканите, Европа, Света?
Подобни статистики са трудно нещо и не са "само въпрос на мнение". Не бих се наел. "Физическо насилие" е също доста относително понятие.
Еднозначно мога да отговоря само на един въпрос - психическият тормоз е пъти по-лош от физическия. Как беше ... стара рана заздравява, ама лоша дума не се забравя.
Кой прилага повече психическия...предполагам, че жените - просто защото са по-комуникативни и емоционално по-сложни същества от нас.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
bluefan (БИГОРЕКСИК) |
| Публикувано | 12.05.11 13:18 |
|
|
Аз тежа 110 кила чиста мускулна маса, имам бицепс 51 см студен, правя серии със 150кг на лег иначе вдигам над 170кг, 2пъти в седмица ходя на Муай Тай при момчетата, имам арсенал от бойни оръжия в сейфа и съм на няколко вида анаболи в момента.
Жените, с които излзиам никога не са над 49 килограма.
Според тебе жените или мъжете са повече склонни към физическо насилие над партньора си?
Животът е болка, от която мога да те лиша
| |
|
Тема
|
[re: bluefan]
|
|
| Автор |
Фpeди (бунтовник) |
| Публикувано | 12.05.11 13:19 |
|
|
Според тебе жените или мъжете са повече склонни към физическо насилие над партньора си?
Ще изчакам да се посъберат малко мнения и ще напиша какво мисля. И ще се обоснова защо го мисля.
Задължение на мъжете е да го държат еректирал, докато жените се задоволят!!!
| |
|
Тема
|
[re: Graefenberg]
|
|
| Автор |
Фpeди (бунтовник) |
| Публикувано | 12.05.11 13:19 |
|
|
За България говорим. И го дописах и в заглавния пост.
| |
|
|
|
вида анаболи съм сигурен, че не ти е лесно да се сдържаш от физическо насилие.
| |
|
|
|
za физическо - жените. по лични наблюдения. поне 3 са ми налитали на бой, а аз на никоя
за психическото- не знам категорично. но като гледам в клуба какво е- пак жените.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Doctor Who (Ентропия) |
| Публикувано | 12.05.11 13:41 |
|
|
Според мен няма зависимост от пола. Но обикновено насилниците са били насилвани и има някаква закономерност, че тези, които са насилвани физически се специализират в психическото насилие и обратно - тези, които са насилвани психически им избива на физическа агресия. В този смисъл, ако говорим за семейство със системно насилие, а не случайни жертви по улиците, и мъжът, и жената съм склонна да мисля, че са си един на друг и насилник, и жертва, т.е. пак 50 на 50 отива.
..rude & not ginger...
Редактирано от Doctor Who на 12.05.11 13:42.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
moreol () |
| Публикувано | 12.05.11 13:54 |
|
|
Трябва да се съглася с блуфен тук. Като нямаш излъчване на мъж как няма да ти налитат жените на бой. Как една жена се отнася с даден мъж зависи изцяло от него!
| |
|
Тема
|
[re: moreol]
|
|
| Автор |
Фpeди (бунтовник) |
| Публикувано | 12.05.11 14:56 |
|
|
А ти чети по-внимателно и не изопачавай. Темата наистина касае и конкретни случаи, но не се надявай, като ме атакуваш и обиждаш, да ти напиша конкретни имена.
Айде сега плюй на воля - няма да ти отвърна.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|