Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:25 08.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Количеството,качеството..а защо не и двете?нови  
Автор Francuzoikata (envie de toi)
Публикувано20.04.11 19:27

Ето ме и мен...посредата на бойното сряжение за трофея коя е по-по-най клубна кучка.

Ще ме извините,но време за виртуални битки нямам,ще пусна една обикновена тема,пък който му се пише,нека...но пийс енд лов,битки тук не искам!

Имам си нова любов.Нова,нова,вече 5 месеца сме заедно,на много големи приливи и отливи.Не знам дали заради зодиите(който е спец да каже дали си пасваме- аз съм Скорпион,а той Овен),голямата разлика във възрастта,различните работни часове (аз пред деня,той вечерта),но в крайна сметка любовта надделява и се боря за тази връзка.
Говорих му преди известно време,че според мен не правим достатъчно секс.При положение,че сме заедно само от 5 месеца,не мисля че 3 пъти средно седмично е задоволително.Особено за мен.Компенсира качеството,разбира се...бест секс евър и нови усещания,оргазми,страсти и либидо,което не съм подозирала,че дреме в мен.
И все пак...Рядко повтаряме,дневния секс е сведен до минимум и се чудя дали качеството може да компенсира количеството или всичко е до време.
Слушам ви.

Тема Re: Количеството,качеството..а защо не и двете?нови [re: Francuzoikata]  
Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ)
Публикувано20.04.11 19:34

мда...определено сексът ви е малко, но явно нямате време, едва ли това е проблемът обаче в тази връзка...обикновено хубавият, качествен ( а не количествен секс) е завършек на нещо друго , което свързва двама, помисли бейби и весели Великденски е......я, оппссс изпълнения

, боядисай добре яйцата, а ако сте като мен в католически страни поизцапай ги добре яйцата с ...шоколад , хубав , истински 95% черен шоколади след това обери с езиче

Автор impulce (пенлива)
Публикувано20.04.11 19:41

Той какво казва на твоето говорене?
Инак - в същото положение са и хората с често отсъстващи партньори, безкрайни командировки за тях самите, младежта без свободен, личен терен, а и средностатистическите работещи хора през деня.
Дневен секс - ок, ама как да стане, когато всеки е на работа - остават уикендите. Филмите с бягствата в обедната почивка не ги броим - те са по - скоро изключения. Повторенията..ммм..тук да, съгласявам се, че може би е малко - и на мен ми идва мерак за повече, особено, ако сексът е бил особено хубав - Мечо Пух се намесва, общо взето.
Качеството естествено е важно, по - важно. Винаги можеш да се наобичаш сама, ако го няма или нещо няма възможност и да компенсираш некой моментен избух там долу.

Тема Re: Количеството,качеството..а защо не и двете?нови [re: impulce]  
Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ)
Публикувано20.04.11 19:44

"моментен избух " ха-ха-ха

това е готино

изненадите Импулс, това е истината, изненада в офиса на съпруга, гаджето, любовника или там каквото е, така и порцията дневен секс е осигурена, особено, ако има силен "избух" и от двете страни

Автор saksun (непозната)
Публикувано20.04.11 19:50

А той какво обяснение ти дава? За него сексът достатъчен ли е в количествено отношение?

При положение, че това е свързано със заетостта ви и че рядко сводобното ви време съвпада... 3 пъти седмично не е зле. Горе-долу е през ден, значи. И казваш, че сексуалните ти изживявания са прекрасни, открила си нови, неподозирани усещания.

Твърдиш, че има и любов! Супер, Френчи, само това мога да напиша.

"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Тема Re: Количеството,качеството..а защо не и двете?нови [re: impulce]  
Публикувано20.04.11 19:53

Той ми изтъкна твоите аргументи: как да го правим по-често като той работи вечер,после е изморен,при положение че аз приютявах приятелка,а той от известно време е при приятели.Тук съм съгласна,но дори и когато прекарваме по цели дни заедно не го правим повече.Аз рядко работя 5 дни седмично,така че ни се случва да изкарваме по няколко дни нон-стоп заедно и никога не сме прекарвали цял ден в леглото.Плюс това той не е на 50,а на 37,би трябвало да е в разцвета си,ама нъцки.

Тема Re: Количеството,качеството..а защо не и двете?нови [re: dymo]  
Публикувано20.04.11 19:54

Точно затова подчертах,че качеството е на високо ниво.Особено с него,това е втория път в живота ми,когато правя любов,а не секс,толкова е хубаво.

Автор Сара ()
Публикувано20.04.11 19:54

Ако трябва да избирам, бих предпочела качеството/от него остават подмокрящи спомени/, но бих била щастлива да имам качествено ебане с количествено натрупване, достатъчно за моята си порода.

Голямата разлика във възрастта не би могла да е фактор в секса. Въпрос на напасване само, а вие явно си пасвате.

Що се отнася до новите усещания, и аз съм ги изпитвала с определен партньор, който сякаш отваря кутията на Пандора, която други са напъвали и тц - не се е получавало.
Разкажи нещо повече за тези нови усещания, оргазми и промени в либидото.

Тема Re: Количеството,качеството..а защо не и двете?нови [re: dymo]  
Публикувано20.04.11 19:55

След като ми отказаха веднъж,вече не предприемам толкова много изненади.

Иначе аз съм готова да го направя навсякъде,ако има желание.

Тема Re: Количеството,качеството..а защо не и двете?нови [re: saksun]  
Публикувано20.04.11 19:57

Според него предвид графиците ни,това е нормално.Ама Френчито винаги иска още,особено когато е толкова хубаво.Пък и когато обичам,искам да обичам по много пъти,всеки ден.

Любов има,и то добре че я има,че иначе хич не се разбираме в останалото.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.