Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:34 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Искам бан за Роксана,нови  
Автор parvaty (необичайна)
Публикувано18.04.11 13:29

за ей тоя пост

този

и този

намирам ги за груби, нецензурни и обидни спрямо мен, а, доколкото си спомням, в общите правила на форумите на дир.бг пише, че никой потребител няма право да хули и обижда друг такъв!

Моля администратора и модератора да вземат отношение - омръзна ми тази жена да бълва ругатни и обиди по мой адрес!

Тема Re: Искам бан за Роксана,нови [re: parvaty]  
Автор !Roxana! (Libertarian)
Публикувано18.04.11 13:34

Обидното си го правиш сама, и с поведение, и с изявления

като

А после друг ти бил виновен....аре, че не те знаеме и че не написа сама философията си!

Хаха, дам! другите са виновни за философията и поведението ти, мноу удобно!

Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.

Тема Re: Искам бан за Роксана,нови [re: !Roxana!]  
Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано18.04.11 13:36

А ти се явяваш съдник, висш морален критерий или...?

Тема Слушай, луда жено,нови [re: !Roxana!]  
Публикувано18.04.11 13:45

аз не съм виновна, че не можеш да четеш, все още ЧАКАМ да ми покажеш КЪДЕ съм написала, че си лягам с всеки срещнат! И, искам минимум месечен бан, да знаеш!

Редактирано от parvaty на 18.04.11 13:50.

Тема Абе,нови [re: parvaty]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано18.04.11 13:47

Паро, не се излагай!

Докато има такива, дето да реагират на гадни нападки, ще има и такива, които да ги отправят, не го ли проумяваш?

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Тема Re: Абе,нови [re: paзбиpaм]  
Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано18.04.11 13:50

Права си. И особено ако може фиксацията на Рокс спрямо Саксън и Парвати някак да бъде озаптена от поне малка светлинка здрав разум, би било повече от чудесно.

Тема Кажи минови [re: PipilotaV.]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано18.04.11 13:54

само с мен що не се заяжда никой и няма фиксация? Щото за толкова години им е станало ясно - просто не могат да ме докоснат, колкото и да се пънат - това е. Ся, не че и аз не мога да включа лайняната уста, като си го заслужи някой, ама затова ли сме тук, мамка му? Не виждате ли, че някои хора просто нямат спирка?

Тема така е, Перденце,нови [re: paзбиpaм]  
Публикувано18.04.11 13:54

обаче тази откачалка събужда най-гадните демони в мене, вярвай ми! Защото ми вади думите от контекста, изопачава ги и ми пише гадни коментарчета! А това за дъщеря ми преля чашата, вече! Така и не ми отговори тя къде е нейното собствено дете, като е толкова голяма майка! И, то не е едно и две, дето сее след мене - Лия в "Разведените" я баннаха за доста по-малко от това, да ти кажа, а тази... хъм, жена, бълва ли бълва върху всички, и никой нищо не й прави! Сори, крайно време е Сага, въпреки, че не съм му сред любимото човечество, да си влезе в ролята на модератор - обидни квалификации не са позволени, значи - да си получи съответния човек заслуженото! И, ВСЕКИ ПЪТ, в който това... нещо се върне да лее върху мен (или върху друг), ще искам ОТНОВО НОВ БАН! Писна ми да й търпя изцепките!

Заобикалям я от доста време, но това вече преля границите на търпението ми! Знам, че има и други форуми, и градинки и разходки, но аз пиша тук сега и за този форум става въпрос! По същия начин има други форуми и за нея, най-вече "медицина.ком", където със сигурност може да получи полезни съвети таз женица!

Тема Re: Това съществонови [re: paзбиpaм]  
Автор Graefenberg ()
Публикувано18.04.11 13:57

не е в състояние да се саморегулира по какъвто и да е начин. И да реагираш и да не реагираш тя си го реди морала...така както тя го разбира и всички останали, неотговарящи на него биват дамгосвани по най-гнусен начин.

За малоумните същества, дето не могат да си саморегулират държанието в нормалния живот има глоби, съд и затвор. При положение, че във виртуалния живот няма такива е редно да има някакво друго наказание.

Та...аз съм ЗА да и бъде нанесен поне един удар върху каската й - най-малкото заради безскрупулното намесване на детето на потърпевшата. В такива моменти не познавам никакво "разбиране" и "умния отстъпва" отношение за такива ... същества.
Тая съм сигурен, че ако живее в арабския свят ще е първа в колоната с камънометите наказващи "неморалните".

Редактирано от Graefenberg на 18.04.11 13:57.

Тема Минови [re: Graefenberg]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано18.04.11 13:58

хубаво, подхранвайте такива изказвания.

Показвайте си "копчетата" и нека ви ги натискат.

Редактирано от paзбиpaм на 18.04.11 14:00.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.