|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
Тема
|
Секса
|
|
| Автор |
parvaty (необичайна) |
| Публикувано | 09.04.11 00:51 |
|
|
има ли общо с любовта, или няма? И, защо тогава, когато ни харесва и го искаме пак и пак го наричаме "любене"?!?
| |
|
|
|
Я кажи коя песен си постнала, че при мене са я махнали от ютуб
Секса и любовта могат да съществуват съвсем изолирано. Като палачинка и мармалад. Но палачинка с мармалад е по-вкусно
| |
|
Тема
|
ей тази:
[re: Лaмa]
|
|
| Автор |
parvaty (необичайна) |
| Публикувано | 09.04.11 11:58 |
|
|
Enrique Iglesias "Tonight" (I'm F**kin' You) Lyric Video - [feat. Ludacris & DJ Frank E]
| |
|
|
|
Любовта е много разтегливо понятие .... много. Секса .... също, ама не чак толкова. Само тук в ГЗС сме го разчекнали като невиждали.
Та .... смесят ли се тия двете става объркващо .... за един мъж не е добре да губи самоконтрол. А в частния случай той е необходим. Затова аз ги предпочитам разделно.
А думата любене е измислена от жена .... вервай ми.
| |
|
|
|
Сексът е творческа енергия на любовта. А кой твърди, че нямат нищо общо?
| |
|
|
|
аз вече не смея да коментирам,че всичко взе да ми се рзмива в този виртуален свят
по...здрав!
и една диско класика:
| |
|
Тема
|
ето, Хуанито по-горе,
[re: Aгaпия]
|
|
| Автор |
parvaty (необичайна) |
| Публикувано | 09.04.11 12:34 |
|
|
например, открито заяви, че дели секса от любовта... Секса е двигателя на двойката, така смятам аз... вярно, в един момент страстта изчезва и се заменя от нещо друго, вероятно... аз не съм имала толкова дълга връзка, че да мога да кажа, обаче, в какво се превръщат страстите после... макар да ми се ще да остават вечни, в някои случаи...
| |
|
|
|
много... така, както си седиш в главата, нямаш чувства, нямаш емоция... или ги делиш, в отделни чекмеджета (препоръчвам ти, впрочем, в тази връзка, книгата "Човека в чекмеджета" на Валдо Бернаскони - много е ... хъм, подходяща) ... тъжно!
| |
|
|
|
ми отваря линковете ти през Аутлуук експрес... та ми се наложи да ги прослушам през "копи - пейст" в тубата... мдаам... страхотни песни, благодаря ти... да разбирам ли, че ти си от отбора на тия, които правят секс със чувства?!?
п.п. няма реален и виртуален свят - всичко е в твоята глава! всичкия Свят е виртуален!
| |
|
Тема
|
Re: ето, Хуанито по-горе,
[re: parvaty]
|
|
| Автор |
Aгaпия () |
| Публикувано | 09.04.11 12:40 |
|
|
Секс без любов и любов без секс не е невъзможно, ама е непродуктивно, да не говорим за неудовлетворително. Хосе не е намерил кацата с меда още, или си верва, че се предпазва.
Не се заменя. Докато има любов между двама си има и страст.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
|
|