Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:25 24.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема Сексанови  
Автор parvaty (необичайна)
Публикувано09.04.11 00:51

има ли общо с любовта, или няма?

И, защо тогава, когато ни харесва и го искаме пак и пак го наричаме "любене"?!?

Тема Re: Сексанови [re: parvaty]  
Автор Лaмa ()
Публикувано09.04.11 11:43

Я кажи коя песен си постнала, че при мене са я махнали от ютуб

Секса и любовта могат да съществуват съвсем изолирано. Като палачинка и мармалад. Но палачинка с мармалад е по-вкусно

Тема ей тази:нови [re: Лaмa]  
Публикувано09.04.11 11:58

Enrique Iglesias "Tonight" (I'm F**kin' You) Lyric Video - [feat. Ludacris & DJ Frank E]

Автор juanito (ex seek-er)
Публикувано09.04.11 12:30

Любовта е много разтегливо понятие .... много. Секса .... също, ама не чак толкова. Само тук в ГЗС сме го разчекнали като невиждали.
Та .... смесят ли се тия двете става объркващо .... за един мъж не е добре да губи самоконтрол. А в частния случай той е необходим. Затова аз ги предпочитам разделно.
А думата любене е измислена от жена .... вервай ми.

Автор Aгaпия ()
Публикувано09.04.11 12:30

Сексът е творческа енергия на любовта. А кой твърди, че нямат нищо общо?

Автор TътeнoтГpъм* (Sic fata tulere)
Публикувано09.04.11 12:32

аз вече не смея да коментирам,че всичко взе да ми се рзмива в този виртуален свят

по...здрав!

и една диско класика:

Тема ето, Хуанито по-горе,нови [re: Aгaпия]  
Публикувано09.04.11 12:34

например, открито заяви, че дели секса от любовта...

Секса е двигателя на двойката, така смятам аз... вярно, в един момент страстта изчезва и се заменя от нещо друго, вероятно... аз не съм имала толкова дълга връзка, че да мога да кажа, обаче, в какво се превръщат страстите после... макар да ми се ще да остават вечни, в някои случаи...

Тема много контрол, [re: juanito]  
Публикувано09.04.11 12:35

много... така, както си седиш в главата, нямаш чувства, нямаш емоция... или ги делиш, в отделни чекмеджета (препоръчвам ти, впрочем, в тази връзка, книгата "Човека в чекмеджета" на Валдо Бернаскони - много е ... хъм, подходяща) ... тъжно!

Тема по някаква причинанови [re: TътeнoтГpъм*]  
Публикувано09.04.11 12:39

ми отваря линковете ти през Аутлуук експрес... та ми се наложи да ги прослушам през "копи - пейст" в тубата... мдаам... страхотни песни, благодаря ти... да разбирам ли, че ти си от отбора на тия, които правят секс със чувства?!?

п.п. няма реален и виртуален свят - всичко е в твоята глава! всичкия Свят е виртуален!

Тема Re: ето, Хуанито по-горе,нови [re: parvaty]  
Автор Aгaпия ()
Публикувано09.04.11 12:40

Секс без любов и любов без секс не е невъзможно, ама е непродуктивно, да не говорим за неудовлетворително. Хосе не е намерил кацата с меда още, или си верва, че се предпазва.

Не се заменя. Докато има любов между двама си има и страст.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.