Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:15 15.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Малко извън темата...нови  
Автор lilava_peperuda (жив ужас )
Публикувано06.04.11 19:49

Здравейте! Извинявам се, че ви занимавам с тъпотии, но направо ще изперкам и трябва да се консултирам и с клуба :)
Така накратко с приятеля ми сме заедно от година и девет месеца, аз познавам родителите му и той моите, също познаваме си приятелските кръгове, не живеем заедно, но сме почти през цялото си свободно време заедно. Отношенията ни са добри и не се караме освен от време на време за глупости.
Проблема е, че още от началото на връзката ни имахме няколко скарвания по повод на това, че той влиза в сайтове за запознанства и си чати с различни жени. Няколко пъти ми казва, че повече няма да влиза и пак го хващам. Последния път ме уверяваше, че няма да го прави и естествено познайте - след месец пак го излових. Питах го няколко пъти в прав текст, защо го прави, а той или казва не знам или от скука. Според вас каква е причината? И какво да правя сега, тъй като още не съм му казала, че знам, но просто не мога да се преструвам, че всичко е наред?
Благодаря предварително!

Никой не е идеален докато не се влюбиш в него!

Тема Re: Малко извън темата...нови [re: lilava_peperuda]  
Автор asFARas (куче в чекмедже)
Публикувано06.04.11 20:14

аз знам, че мъжът за да се чувства мъж му трябва жена. На някои обаче една не им стига и им трябват няколко.
на колко години е?
Може и просто да е пристрастен към общуването с повече от една жена. Дали го прави виртуално или реално има ли значение за теб? По-добре ли е да излиза с други жени отколкото да си чати с тях.
Въпросът е има ли граница за него от реално и виртуално. Много е лесно човек да се изгуби без тази ясна граница.
Какво да правиш само ти знаеш. Ако го приемеш и му повярваш, че той те обича и ти си жената за него мисля няма да имаш проблем.
Като го мислиш и се вкарваш във филми става кофти ... и то по-скоро за теб.
Айде сполай ти!

I wanna do bad things with you

Автор moreol ()
Публикувано06.04.11 20:16

На лудото ми съзнаение веднага дойдоха няколко щури идеи.
Доколкото знам в сайтовете за запознанства момчетата търсят секс, а момичетата убиват времето.
Може да пробваш да му разбереш паролата и да видиш какво си е писал с другите мацки... ще ти стане ясно каква му е целта, макар че силно ме съмнява да е различна от секс, но да не говорим наизуст.
Илииии направи си регистрация, сложи си снимки на няква яка мадама, която мислиш че е негов вкус и го заговори да видим кво ще излезе

Илиии му тегли една майна и да си ходи, най-лесно е, но пък горните вариянти са по-забавни
Надявам се да споделиш откриятията си с нас

П.П.: Хубаво си казала че не се карате, ама как е секса?

Редактирано от moreol на 06.04.11 20:18.

Автор PipilotaV ( 0-)
Публикувано06.04.11 20:24

Хм, независимо от това, което са ти отговорили момчетата по- горе, бих казала, че когато дойде скуката, това е индикация, че нещата някъде циклят. А при вас ми се струва, че е твърде рано за скука...

Може и да се окаже много по темата, кой знае...

Тема Re: Малко извън темата...нови [re: PipilotaV]  
Автор asFARas (куче в чекмедже)
Публикувано06.04.11 20:51

аз не мисля, че е точно скука...

I wanna do bad things with you

Автор sexy mamma (добре позната )
Публикувано06.04.11 20:54

Човека има нужда да си говори или да флиртува какво толкова.

Тема Re: Малко извън темата...нови [re: moreol]  
Автор sexy mamma (добре позната )
Публикувано06.04.11 20:56

Ехееейй детективе, мина всякакви граници на личното пространство мисля

.

Автор saksun (непозната)
Публикувано06.04.11 20:56

Твърдиш, че спречкванията с приятеля ти са по повод чатенето с жени и влизането в сайтове за запознанства. Тогава му кажи открито, че НЕ одобряваш поведението му, че то те обижда.
Ако няколко пъти те е уверил, че няма да го прави, но пак се случва... не знам какво доверие може да имаш в него?! Това означава, че не държи на думата си. Най-малкото.

Възможно е да съм крайна, но за мен това е индикация за възможна изневяра.
Какво дири в тези сайтове, не ми е ясно? Щом иска да запази връзката ви и държи на теб, а знае, че не ти допада това?!

"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Тема Re: Малко извън темата...нови [re: asFARas]  
Автор PipilotaV ( 0-)
Публикувано06.04.11 20:57

Дано да си прав, защото скуката ерозира бавно, но сигурно, всяка една връзка. Писах го, тъй като младежът сам е формулирал така причината да се рови в сайтове за запознанства.

Тема Re: Малко извън темата...нови [re: sexy mamma]  
Автор moreol ()
Публикувано06.04.11 21:00

Не помня да съм ти надничал под полата

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.