|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
| |
|
голяма част от жените пият алкохол преди секс! Според СЗО проблема при 85 % от жените, които не получават оргазъм по време на полов акт, е в следствие на приема на алкохолни и/или психогенни стимуланти! Секса на трезво няма нищо общо със секса след употреба на алкохол, а за оргазмирането - да не говорим! Но, уви - това е тъжната картинка... и не само в Англия!
п.п. това е проблем не само при жените - много от мъжете също правят секс след употреба на някакво количество алкохол!
п.п.п. СЗО третира като "алкохолизъм" изпиването на повече от 4 чаши нискоалкохолни напитки (бира, вино) и/или 200 мл. концентриран алкохол седмично! (данните са от 2002г.)
| |
|
Идно време... имаше Жени не пипвали цигарка и чаша вино...
Сега... има женИ.
| |
|
НЕ можем да ги виним жените, че сръбват преди секс. В генезиса на жената е заложено да има задръжки и да е програмирана да не се дава толкова лесно и на всеки заради инстинкта й за разплод и продължаване на поколенията. Минали са над хиляда години откакто секса вече не е неразривно свързан с разплод, но инстинктите изграждани с милиони години не могат да бъдат така лесно подчинени и подтиснати. Демек, в колкото и разчупен и модерен свят да живеем, все още се подчиняваме на инстинктите си. А в България социалното програмиране (което турското робство силно е вкоренило в мозъка на българина) е в пъти по-голямо от това на запад и в USA. Ей затова много българки се правят на трудни и си остават недоебани до живот. Ей затова пият, за да могат да си позволят да се чукат и когато изтрезнеят да не се чувстват виновни от постъпката си.
Разбира се има и доста разкрепостени жени, на които шапка им свалям, чак аз съм изумен
Стига толкоз лекции за днес, професора почва да работи.
| |
|
Ей затова пият, за да могат да си позволят да се чукат и когато изтрезнеят да не се чувстват виновни от постъпката си.
Хахахахахахахаааа ейййй умрях от смях. Развесели ме тази сутрин.
| |
|
п.п.п. СЗО третира като "алкохолизъм" изпиването на повече от 4 чаши нискоалкохолни напитки (бира, вино) и/или 200 мл. концентриран алкохол седмично! (данните са от 2002г.)
Това не е ли малко преувеличено? Излиза че всички които пият по чаша вино с вечерята са алкохолици..
| |
Тема
|
Re: абсолютно вярно,
[re: moreol]
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 17.03.11 10:49 |
|
На този професор на една лекция не бих му стъпила. Я, веднага да се пенсионира, и тези приказки да ги разказва на съседките от блока!
"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ
| |
Тема
|
[re: saksun]
|
|
Автор |
moreol () |
Публикувано | 17.03.11 11:01 |
|
Не би стъпила, щото не можеш да си платиш семестъра при него
И дааа, забравих да допълня, много чувствителни стават бг жените като им се чете малко морал и като си го (по)казваме директно
| |
|
Едно е да се насвяткаш с алкохол преди секс, друго е да изпиеш чаша вино.
Ами в летните горещини, ако си пийнал бира по време на разходка с твоя човек, после отивате вкъщи, правите секс и какво? Зачисляват ме към жените, злоупотребяващи с алкохол и правещи секс след това ли?
| |
Тема
|
[re: moreol]
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 17.03.11 11:08 |
|
Всичко мога да си платя. А за професора ще е чест да има студентка като мен.
Но глупости не мога да слушам. Престанах да ходя на лекциите по психиатрия, когато професорът, който ги изнасяше каза: " Чукайте се, колеги, няма лошо. Важното е постоянният ви партньор да не узнае!"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|