Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:44 17.06.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема искам жена, коятонови  
Автор yetti (lame ass)
Публикувано12.02.11 16:41

да не ми се иска да изчукам веднага на първата среща (не да не съм привлечен силно от нея, а да съм търпелив), която да съм готов да чакам, който може да чака някого, може и други неща да прави за този човек на по-късен етап. за която да съм готов да дам всичко от себе си, колкото и малко да е то.
която да не ми се прииска да зарежа след първата малка неудовлетвореност или малък проблем.

обикновено досега съм правил големи компромиси с едно или друго нещо, с чуствата и усещанията си и преценката за хората. което в последствие ми е излизало яко през носа.

кой какво иска/чака/търси? :P или пък си го има. не много сексуална тема.

пп относно секса - нещо физиологично, макар пак не за тоя клуб, напоследък нещо ми пищи главата а по време на оргазми нерядко имам адски силна болка в дясната половина на главата, по-силна дори от оргазъма, та го заглушава. тва май е кофти кръвно - много бира млатя, освен тва димя кат комин. то тва си е за отделна тема в медицински клуб, ама да каже некой. кръвно нали? и то оргазми не от чекии а при секс, когато е имало физическо натоварване.

Тема Re: искам жена, коятонови [re: yetti]  
Автор pyrvata (пристрастена)
Публикувано12.02.11 17:03

...кой знае, иди на доктор:( сериозно е... ако е кръвно, ще пиеш хапове задъжително и ще спреш бирата и тютюна.. само секса не спирай, че се свиква, а не е хубаво:))) може да не мине главоболието без него:))) сега... за жената, бой, зависи от тебе... и от това колко активно търсиш, тоест общуваш с жени....

...къде го чукаш, къде се пука...

Автор юpaтa ()
Публикувано12.02.11 18:01

ти искаш да се влюбиш човеко yetti

към момента, да си призная май нищо вече не искам... или по скоро спокойствие и хармония с човека до мен би ме радвало ...може и скучно да звучи... за това нека му сложим и прилична, системна доза желание към човека

относно главобола - вярно кръвно може да се обажда ... иди на лекар! а за секса представяш ли си, ако не беше само физиологично - можеше и глава да не те боли. Казват че физическите заболявание са проява на душевен дисконфорт.

Автор saksun (непозната)
Публикувано12.02.11 19:19

Нужно е да изпитваш чувства към тази жена, за да проявяваш търпение, желание за дълготрайна връзка, готовност да решавате проблемите заедно. А не при първия възникнал, някой да си обере крушите и да бяга.

За себе си съм решила никога да не бъда с мъж, който не ме привлича изцяло - физически и духовно. Знам, че ще открия каквото търся и не се отчайвам. Лошото е, че все по-рядко срещам мъже, които ми правят дълбоко впечатление. Май съм станала придирчива... повече отколкото е необходимо.

Йети, причини за главоболие има много. Съществува и т.н. главоболие, проявяващо се по време на секс (сексуално). Но трябва да се изключат важни причини като високото кръвно налягане, да. Особено ако са налице още рискови фактори освен тютюнопушенето и алкохола - хипертоници в рода, повишен холестерол и др. показатели на липидния статус, наднормено тегло, неправилно хранене, заседнал начин на живот и др.

Отиди на преглед. При специалист по вътрешни болести и/или кардиолог.
Той ще прецени за начало. После може да те насочи към невролог за главоболието, не е задължително, де.

Ако имаш възможност, измервай кръвното си налягане в продължение на седмица, всекидневно. Независимо как се чувстваш. Записвай стойностите на лист и го занеси на лекаря. Ще му е някакъв ориентир.

"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Автор FACKTI (I love sex)
Публикувано12.02.11 21:30

Бъди добър и ще я срещнеш. Като казвам добър имам точно това в предвид. Когато я срещнеш я пази и обичай както никога досега!
Ако я обичаш много това което сега мислиш, че е било компромис тогава ще решиш, че е удоволствие!
За главата не мога да ти помогна. Най-добре отиди на лекар.
И успех във всичко:)

Passione senza limiti...

Тема Re: искам жена, която [re: FACKTI]  
Публикувано12.02.11 21:34

... мдааа... много ми хареса това.... мислиш ли го наистина:))

Тема Re: искам жена, която [re: pyrvata]  
Автор FACKTI (I love sex)
Публикувано12.02.11 21:41

Ако не го мисля аз специално никога няма да го напиша!

Passione senza limiti...

Тема и аз [re: yetti]  
Автор parvaty (необичайна)
Публикувано12.02.11 22:03

искам такъв мъж... ама, няма!

Тема Re: искам жена, която [re: FACKTI]  
Публикувано12.02.11 22:06

...няма много мислещи като тебе... затова се изненадвам... със сигурност това харесва на жените... такова отношение:))

Тема Re: искам жена, която [re: yetti]  
Автор !Roxana! (Libertarian)
Публикувано12.02.11 22:25

Нямам идея къде живееш, но ако е физически възможно, бих ти препоръчала моите лекари, които ме вдигнаха, дет'са вика, от смъртното легло.

Изчистиха ме от радиоактивност, оправиха ми гръбнака, оправиха ми тонуса и ме ...така да се каже, реновираха. Което означава, накараха тялото ми да почне да произвежда нови тъкани, за да подмени стари и вече мъртви.

Косата ми се подмени, ноктите, стари белези зараснаха....явно тялото ми е било готово и хомеопатката ми само стартира процеса.

Аз не съм лекар, мога само да помогна да те напътя към лекари, които помогнаха на мен.

Истината е, и те си я казват, че ако аз сама не се излекувам, те само ще ме тъпчат с илачи.

Колко точно искаш да оздравееш и да се влюбиш? истинския лекар на живота ти си ти самия.

Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.