Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:34 27.12.24 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
Тема Тройка на разсъмване...нови  
Автор The Stranger (Манекена)
Публикувано28.01.11 21:31

Позволявам си да пусна и една тема за тройките. "На разсъмване", защото наистина се правят по това време, никак не върви "от вратата за краката", трЕбе си желание, нагласа, че и мерак, а тези неща се получават след известно количество изпит алкохол, за да паднат задръжките, ако ги има.
Аз лично имах една позната, която ми каза, че за нея няма значение кой ще е третия, достатъчно било да я напием и после било лесно... Така и не успях нито да я напия, нито да намеря подходящ човек... Та същата тази дама ми каза още, че ако това се случи, гледката можело и да не ми хареса, без да уточни какво или кое не би ми харесало... Вие какво мислите по въпроса?

Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!

Тема Не обичам секс след алкохолнови [re: The Stranger]  
Автор parvaty (необичайна)
Публикувано28.01.11 21:38

... сори...

макар понякога да е готин, в повечето случаи не... или секс, или пиене! Двете заедно не се получават готино!

Тема Re: Не обичам секс след алкохолнови [re: parvaty]  
Автор Francuzoikata (envie de toi)
Публикувано28.01.11 22:24

Защо така си мислиш? Аз си мисля,че е забавно.Падат и оставащите грамове задръжки.

А чувстваш всичко десеторно като си напушен.

Тема Френчи,нови [re: Francuzoikata]  
Публикувано28.01.11 22:39

не си падам по стимуланти за постигане на сексуално удовлетворение... секса е нещо прекрасно, когато го искаш и го имаш със страст... алкохола ми сваля задръжките, но ми вдига праговете на чувствителност, и трудно получавам оргазъм.... не е същото, като да свършиш един път и да свършиш шест, например...

Аз отдавна не пуша цигари, трева съм пробвала ... ама, не ме кефят пристрастяванките! На трезво всичко е много по-хубаво - храната е по-вкусна, общуването е по-пълноценно, секса е по-стойностен, пълноценен и удовлетворяващ... де да знам, лична преценка!

Тема Re: Не обичам секс след алкохолнови [re: parvaty]  
Автор Statler (disagreeable)
Публикувано28.01.11 22:46

праилно... хлъц... сИпи ся по едно

Редактирано от Statler на 28.01.11 22:47.

Тема хъм,нови [re: Statler]  
Публикувано28.01.11 22:53

както писах на Френчи... бая отдавна не употребявам никакви алкохолно съдържими напитки... даже, от последния ми любовник (а.к.а. "малкия", щот, нали, беше на 29!) остана една бира в хладилника... дет ме посъветва една мъдра жена да я долея на някое пиле, като пека... ама, с тия малки тайни, тая Маги еба мамата на натуралното печиво...

... та, ако искаш таа бира, моа ти сипа.. друго нема - сао минерална вода!

Тема Re: хъм,нови [re: parvaty]  
Автор Statler (disagreeable)
Публикувано28.01.11 23:03

както и друг път съм ти спускАл като модел за поведение, употребата на алкохолни напитки е изискване на етикета в некои житейски ситуации. примерно кат довлечеш некой да ебеш у вас. бирата е съвсем друго питие /както вика правилната "друго се мези с нея"

/ - тя се употребява в съвсем други случаи /примерно когато пред блока си сменяш ангренажния ремък на колата, след мачле на малски вратички и прочие/

Тема слушай,нови [re: Statler]  
Публикувано28.01.11 23:16

аз съм ... имала удоволствието да влача в нас и да се влача по къщите на хората, със или без употреба в тях на алкохолни напитки... НО - секса след употреба на алкохол ... възпрепятства оргазмирането ми, както писах и на Френчи... а едно не е равно на шест, ако ме разбираш!

що касае бирата - той си я довлече - за него две бири, за мен студен чай, ама едната му хартиса на човека инак по въпроса за бирата съм склонна да заема отношението, което древните егитпяни са заемали, и да предпочитам вино, ама не баш по същите причцини, а по съвсем естетически!

п.п. ей затва ми е труден интимния живот, явно, щот не съм добра алкохолна компания!

Редактирано от parvaty на 28.01.11 23:17.

Тема Re: Тройка на разсъмване...нови [re: The Stranger]  
Автор FACKTI (I love sex)
Публикувано28.01.11 23:37

Тройката може и да не ти хареса ако си падаш по познатата и не можеш да допуснеш, че може да направи толкова "отвратителни" неща на някой друг.
Ти все си си мислил, че точно тези неща ги прави"само на теб".

Passione senza limiti...

Тема Re: Тройка на разсъмване...нови [re: FACKTI]  
Автор The Stranger (Манекена)
Публикувано28.01.11 23:46

Дали? И никога не ги е правила на никой друг? Аз да не падам от луната?

Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.