Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:45 17.06.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За статистикатанови  
Автор sarahmoris (пълнозърнест)
Публикувано08.02.11 22:37

в една дълга връзка - колко време успяхте/вате да запазите секса вълнуващ, наелектризиращ, разбиващ и помитащ?

или иначе попитано - евентуално след колко време бурята премина в спокойно блаженство?

Тема Re: За статистикатанови [re: sarahmoris]  
Автор !Roxana! (Libertarian)
Публикувано08.02.11 22:47

За статистиката - нито една моя връзка не се е разпадала поради лош секс

По всички други причини, понякога и по много, и айде че не е за хвалене, ама аз прекъсвам връзките. По психопатия, това значело, че аз съм настоявала за контрол, а по житейска истина е значело, че ме тормозеха идиотите и че повече от положеното не издържах да понасям.

То не бе да ги пера, да готвя, да нося заплати, то не беха високи изисквания каква фина мадама требе да бъдем. То не бе даже по отношение на тена и бенките ми, дали требе една бенка да е на местото си или да се премести два сантима настрани, да не грознее баш на рамото ми или на връх гъза ми.

Или дали ми била почистена готварската печка, статистика всяко ядене и проверка после по тефтер, и дали завесите ми са прани в последните две седмици, или са вече прашясали, та плачат за сапуна на мама.

Просто, официалните статистики не отчитат субективни неща, и как.

Секса, по някаква причина, никога не е бил номер едно фактор в разпадането на връзките ми. Наречете го характеропатия, но аз знам, че и идеален да е секса на един мъж, като е характеропат, аз това не моем да го спрем. Та, независимо от положените усилия и идеалния секс, признато и след години по разплакани сълзи и имейли и всякакви други излияния възможни, мойте връзки не се разпадат по липса на секс или лош такъф.

Секса го има, мен ме има, мъжете ги е нямало в мойте връзки. Все нещо е липсвало, нали?

Сегашния не два такива признаци, и аз мислим да си го държим у дамската чантичка за вечни времена, докато е такъф сладък и мил и всичко му е идеално хехе....има ли такъф мъш? аз мислех, че няма, ма на, имало....всичко му е идеално на човека, не мисли да се отказва от мен, и аз не мислим да се отказвам от него....нема разумна причина!

Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.

Тема Re: За статистикатанови [re: !Roxana!]  
Автор Hяkoй, koйтo ce шляe (тревно зелен)
Публикувано08.02.11 22:57

аз мислим да си го държим у дамската чантичка за вечни времена

Дааа, бееее... вечни времена. Хиена си ти, гепнала си заможния старчок и смяташ да го умОриш от ебане. Разкрих ти пъкления план, другото са празни приказки в стил Димка и набиране на алиби

М+З=ВЛ

Тема Re: За статистиката [re: sarahmoris]  
Автор pyrvata (пристрастена)
Публикувано08.02.11 22:58

...10 години... след това се омъжих... и вече нямаше секс...

...къде го чукаш, къде се пука...

Редактирано от pyrvata на 08.02.11 22:58.

Тема Re: За статистикатанови [re: Hяkoй, koйтo ce шляe]  
Публикувано08.02.11 23:08

Няма пъклени планове, Някой-който-се-шляе.

Такъв е закона, че ако ми е полезен, ми е полезен жив.

Ако умре, ИЧ не ми е полезен!

И той, и аз го знаеме, това е положението!

Просто сме щастливи, ако това значи нещо!

Автор sarahmoris (пълнозърнест)
Публикувано08.02.11 23:10

не иде реч за лош секс и за разпадане на връзки...

сексът може да е ок и връзката да си я има... но "ок" не е като да е завладяващ, разглобяващ, оглупяващ и пр., какъвто може да е бил...

Публикувано08.02.11 23:14

Ок, моя секс е по някаква причина откачен, наелектризиращ, завладяващ и разглобяващ, и там, където това съществува, ми съществуват и връзките.

Но същите връзки, дето имат прекрасен секс, нямат други неща и после се разпадат.

Ся си имам прекрасния секс също, плюс всичко останало, просто не мога да повярвам. Ще видим какво ще стане....

С плюс всичко останалото, ще видим какво ще стане. Дотук по хронология държи вече година и половина, доказано със свидетели

Автор The Stranger (Манекена)
Публикувано08.02.11 23:20

Рокси, да разбирам ли, че там, където има страхотен секс, другото липсва и обратното - ако всичко друго е ОК, то секса няма да е на ниво?
Максимата "Няма пълно щастие" май все още е вярна...

Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!

Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано09.02.11 13:38

Ами аз, като предпочитам спокойното блаженство пред бурята?

Много бързо ми омръзват разхвърчалите се като че ли автоматично дрехи, събарянето на предмети по пътя към леглото или стената (евентуално) и всичките съпътстващи бурите явления.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Редактирано от paзбиpaм на 09.02.11 13:39.

Автор Galeon ()
Публикувано09.02.11 14:26

Ебаньето е най-лесното(все още ,да чукна на дръво

)

Важни са малките неща,жестове,работи които карат Жената да се чувства Жена,независимо от всичко,за връзката де)

Tell me a Story....:)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.