Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:15 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема "Който пробира - мастурбира"!нови  
Автор parvaty (необичайна)
Публикувано03.02.11 12:23

Вярна ли е тази поговорка, според вас? И, нужно ли е, само от едната пестеливост, или цинцарлък, понеже ни свиди кремче за ръце от 5 кинта, примерно, да се събличаме и обичаме със този, който е наличен, докато всъщност харесваме друг типаж?

(с баща ми си имаме един лаф, който той често ми повтаря, особено напоследък, по следната случка - много хубава жена, видимо е и била още по-хубава на млади години, негова колежка! Сама жена! Те я питат "Е, как така, еди коя си, защо остана сама - не може да си нямала предложения от най-различни мъже??!" а жената отговаряла "Ами, имах, обаче НЕ РАЗБРАХ КОЕ Е ПОСЛЕДНОТО!"

)

Та?! Да внимаваме за последното предложение или да слушаме сърцето си?!?

Редактирано от parvaty на 03.02.11 12:23.

Тема Re: "Който пробира - мастурбира"!нови [re: parvaty]  
Автор asFARas (куче в чекмедже)
Публикувано03.02.11 13:32

не е вярно

I wanna do bad things with you

Автор ЛУKABИЯT (Сатана)
Публикувано03.02.11 13:40

"Ами, имах, обаче НЕ РАЗБРАХ КОЕ Е ПОСЛЕДНОТО!" - Ха-ха-ха!!!

Е как да не подбираш в тоя случай, мама му стара...?

Суетата - любимият ми грях!

Автор PipilotaV. ( онази)
Публикувано03.02.11 13:49

Това много отчаяно звучи за последното предложение

.

Засега предпочитам да слушам инстинктите и сърцето си и като ще е- да е. Предпочитам сухи тренировки, преди да съм усетила, че наистина си струва усилието, изпотяването (евентуално), притриването и всички останали приятни екстри. Защото ми се ще хем да ми замирише много силно на МОЯ си мъж ( не в смисъл на брачна принадлежност, де, байгън!), хем много дълбоко да мога да го допусна в себе си на всякакви други нива.

Пък като се отчаям съвсем, ще сортирам малкото останали предложения и...може и да се навия на нещо полу-...

Редактирано от PipilotaV. на 03.02.11 13:50.

Тема Re: "Който пробира - мастурбира"!нови [re: asFARas]  
Публикувано03.02.11 13:52

а защо така смяташ?

Тема Re: "Който пробира - мастурбира"!нови [re: ЛУKABИЯT]  
Публикувано03.02.11 13:52

всъщност, това не е за подигравка - страшно е да останеш сам на стари години, да ти кажа!

май и ти не разбра смисъла на написаното!

Автор PipilotaV. ( онази)
Публикувано03.02.11 13:54

По- страшно е много задълбочено да се питаш защо, аджеба, си останал с някого, защото и това се случва.

Автор pravil_nick (.. от зор)
Публикувано03.02.11 13:54

Когато не пробирам, най- мастурбирам.

Тема да, де, Пипи,нови [re: PipilotaV.]  
Публикувано03.02.11 13:55

и жената понеже е слушала сърцето си, и останала самичка...

та, затова ми беше и питането - трябва ли да си държим летвата там, дето е, независимо от това кой колко може да скача, или може да я посваляме полеко, ако видим, че някой бая се е засилил, и , аха-аха, ше го гепне инфаркта (пу-пу!)... в смисъл - къде е разумната граница на компромиса, който бихме направили ... и трябва ли да правим такъв, що се касае за сърдечни дела?!?

Тема Re: "Който пробира - мастурбира"!нови [re: pravil_nick]  
Публикувано03.02.11 13:56

щото, тия навлеци нйедни, дето имат благоговението ти да дишат въздуха с тебе в една стая не вършат раута?!? лошо... млоу лошо, Седларов!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.