|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
"Който пробира - мастурбира"!
|
|
Автор |
parvaty (необичайна) |
Публикувано | 03.02.11 12:23 |
|
Вярна ли е тази поговорка, според вас? И, нужно ли е, само от едната пестеливост, или цинцарлък, понеже ни свиди кремче за ръце от 5 кинта, примерно, да се събличаме и обичаме със този, който е наличен, докато всъщност харесваме друг типаж?
(с баща ми си имаме един лаф, който той често ми повтаря, особено напоследък, по следната случка - много хубава жена, видимо е и била още по-хубава на млади години, негова колежка! Сама жена! Те я питат "Е, как така, еди коя си, защо остана сама - не може да си нямала предложения от най-различни мъже??!" а жената отговаряла "Ами, имах, обаче НЕ РАЗБРАХ КОЕ Е ПОСЛЕДНОТО!" )
Та?! Да внимаваме за последното предложение или да слушаме сърцето си?!?
Редактирано от parvaty на 03.02.11 12:23.
| |
Тема
|
Re: "Който пробира - мастурбира"!
[re: parvaty]
|
|
Автор |
asFARas (куче в чекмедже) |
Публикувано | 03.02.11 13:32 |
|
не е вярно
I wanna do bad things with you
| |
Тема
|
[re: parvaty]
|
|
Автор |
ЛУKABИЯT (Сатана) |
Публикувано | 03.02.11 13:40 |
|
"Ами, имах, обаче НЕ РАЗБРАХ КОЕ Е ПОСЛЕДНОТО!" - Ха-ха-ха!!!
Е как да не подбираш в тоя случай, мама му стара...?
Суетата - любимият ми грях!
| |
|
Това много отчаяно звучи за последното предложение.
Засега предпочитам да слушам инстинктите и сърцето си и като ще е- да е. Предпочитам сухи тренировки, преди да съм усетила, че наистина си струва усилието, изпотяването (евентуално), притриването и всички останали приятни екстри. Защото ми се ще хем да ми замирише много силно на МОЯ си мъж ( не в смисъл на брачна принадлежност, де, байгън!), хем много дълбоко да мога да го допусна в себе си на всякакви други нива.
Пък като се отчаям съвсем, ще сортирам малкото останали предложения и...може и да се навия на нещо полу-...
Редактирано от PipilotaV. на 03.02.11 13:50.
| |
Тема
|
[re: asFARas]
|
|
Автор |
parvaty (необичайна) |
Публикувано | 03.02.11 13:52 |
|
а защо така смяташ?
| |
Тема
|
[re: ЛУKABИЯT]
|
|
Автор |
parvaty (необичайна) |
Публикувано | 03.02.11 13:52 |
|
всъщност, това не е за подигравка - страшно е да останеш сам на стари години, да ти кажа! май и ти не разбра смисъла на написаното!
| |
|
По- страшно е много задълбочено да се питаш защо, аджеба, си останал с някого, защото и това се случва.
| |
|
Когато не пробирам, най- мастурбирам.
| |
|
и жената понеже е слушала сърцето си, и останала самичка... та, затова ми беше и питането - трябва ли да си държим летвата там, дето е, независимо от това кой колко може да скача, или може да я посваляме полеко, ако видим, че някой бая се е засилил, и , аха-аха, ше го гепне инфаркта (пу-пу!)... в смисъл - къде е разумната граница на компромиса, който бихме направили ... и трябва ли да правим такъв, що се касае за сърдечни дела?!?
| |
|
щото, тия навлеци нйедни, дето имат благоговението ти да дишат въздуха с тебе в една стая не вършат раута?!? лошо... млоу лошо, Седларов!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|