|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
Продължителното ухажване - начин на употреба
|
|
| Автор |
RealGuru (член) |
| Публикувано | 14.01.11 12:08 |
|
|
Продължителното ухажване или обсадата на женските сърца понякога дава резултат. Обаче за мен никога не е работила.
Като бях млад и зелен съм прибягвал до този похват 2-3 пъти и резултатите бяха противоположни - не любов ми намразване от отсрещната страна.
Сега една мацка дето я свалях преди 1-2 години. Та тя тогава ми показа знака Стоп. По-скоро ме удари по главата с него, за да е сигурна, че съм го видял. И аз спрях като културен човек.
Та тя като всяка уважаваща себе си жена има списък с точки, на който трябва да отговаря ТОЙ (примерно име и фамилия ). И сега е на път да допусне в леглото си мъж, който не отговаря ама на нито една точка от списъка. Даже е по-нисък от нея на токчета. Обаче пичът я обсажда (ухажва) доста продължително и настоятелно.
Та въпросите ми са що работи тази тактика.
1. Боже що не съм го видяла отначало - какъв мъж само, мечта и половина и с всеки ден съм убедена все повече и повече, че е ТОЙ.
2. Не ме привличаше отначало, и сега не ме привлича много, ама е добър и внимателен, обгрижваше ме продължително и настоятелно и сигурно ще бъде така за бъдеще.
3. Аве айде да му пусна, че сега нямам по-добър под ръка. Пък и вече ми е станал като домашен любимец и мога да го въртя на пръста си.
4. ...
| |
|
Тема
|
Re: Продължителното ухажване - начин на употреба
[re: RealGuru]
|
|
| Автор |
yetti (lame ass) |
| Публикувано | 14.01.11 12:16 |
|
|
споко - малко преди да пусне на новия, ще вземе да се изпраска с склададжиите от билла през обедната им почивка или с некой и друг фургон с турски строители.
или пък с лошото момче на квартала.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
asFARas (куче в чекмедже) |
| Публикувано | 14.01.11 12:54 |
|
|
Елементарно, Гуру,
като всеки мъж предполагам обичаш математиката. Ето ти го математическия модел:
деленията на времето не са важни ...
Благоразположението е фактор, който по-скоро зависи от околната страна на жената и по-малко от нашите действия, но и те са важни. Тоест, ако достатъчно дълъг период от време сме до тази жена. С ясно заявени намерения, без да я притискаме излишно - то е въпрос само на време.
I wanna do bad things with you
| |
|
|
|
Както по-често се случва (защото съдбата има чувство за ирония) - след дълготрайната обсада на крепостта и нейното частично или пълно превземане, ще се появи някой бляскав рицар на кон (макар и не чувствителен, внимателен и прочие...) и веригите на моста сами ще си паднат , при което предния "обсаждач" бива лекинко прибутан встрани...
Затова - просто не си струва...;-), и отчасти поради факта,че повечето жени се радват моментно изключително на "лъскавки" неща (хора, предмети, моменти) и т.н.
| |
|
Тема
|
Re: обаче :-)
[re: nikie]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.01.11 13:27 |
|
|
Не казвам дали си струва или не ... казвам как работи ... когато жената е разочарована от други мъже, най-често вижда силните ни страни. Това е breaking point-a и най-често момента в който трябва да се действа.
Когато дойде рицаря ... хм, ми незнам, рицарят няма да е рицар дълго време зависи от зависи ... най-вече зависи, дали искаме да сме с нея или не. Ако имаш и други връзки с жени междувременно (защото периода определено отиде към доста голям), тогава няма да е тежко за теб. По-скоро ще ти доставя удоволствие
| |
|
|
|
То цялата работа опира до коефициента его/търпение на дълготрайния ухажор . Признавам че при мен надделява първото .
| |
|
Тема
|
Мда - графиката обяснява нещата
[re: asFARas]
|
|
| Автор |
RealGuru (член) |
| Публикувано | 14.01.11 13:37 |
|
|
Значи е важен факторът "Време"
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Capa _ () |
| Публикувано | 14.01.11 13:45 |
|
|
При мен са простички нещата - когато кажа НЕ, значи е НЕ и всяко следващо действие бива изтълкувано като нарушаване на лична територия, точно като при което и да е женско животно през размножителен период.
Формули за това колко време да я свалям, пък тоя й знак какво означава, са загуба на време и са типични за гледащите "Сексът и градът".
Подчинявам се на ясни знаци и аз давам такива. Това е. Няма зависимост от време.
Или има химия, или спиш с някой от съжаление.
Упоритостта в тази област е жалка за разлика от всички останали области на живота.
ой
| |
|
Тема
|
Re: Мда - графиката обяснява нещата
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.01.11 13:48 |
|
|
точно обратното ... време е факторът, който неможеш да контролираш. Тоест контролираш дотолкова, доколкото да присъстваш ... иначе не.
Това го прави най-незначителния, ако приемем, че си решил да те има там.
Най-важното е прескачането от графа, приятел към любовник
| |
|
Тема
|
[re: Capa _]
|
|
| Автор |
yetti (lame ass) |
| Публикувано | 14.01.11 13:50 |
|
|
mda, и аз съм горе-дол на същото мнение. освен тва - ако не стане от раз, значи за тая жена не съм нещо толкова "бляскаво", за кво трябва да продължавам да се унижавам, да не съм мазохист. верно, че и аз обсаждам, но само бивши, изритали ме. което също е жалко, като се замислиш.
а и докато обсаждаш - пропускаш нерядко много по-добри варианти. така, че...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|