|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Научете ме как ...
|
|
Автор |
Lady Likes Sex (по мъж) |
Публикувано | 27.12.10 14:54 |
|
... се прави паметна любов с двама....
не с още две, не ща жени само... един мъж желая в тази тройка, и то желая моя си.. с още един или една.. и двамата ни дърви мисълта за трима.. това е истината.
Трябва ли да изчакаме конкретна тръпка по конкретен човек, трябва ли да сме (не)осъзнато бисексуални, добре ли би било поне двама от тримата да са би-, не е ли добре да има двойка в тройката... да се въздържаме ли.. ако не, какво да търсим? Или този порив е симптом на диагноза...?
Или любов се прави само от двама - за двама ли е света?
Как се прави тая тройна любов??
И Весели празници!
| |
|
Ако продължавате с тези анализи и размишления... скоро тройка няма да правите.
| |
|
Мда .. любов се прави от двама, от трима - секс. Разграничи ги ясно ! .. ако не искаш и любов да няма с кой да правиш.
Не съвсем живи, но не достатъчно мъртви ...
| |
Тема
|
Re: Научете ме как ...
[re: Deneris]
|
|
Автор |
borecom (мЪ няма) |
Публикувано | 27.12.10 16:50 |
|
... добре, без анализи. Но как ? тва пита момата .. тройка от 'двойка' как се прави ?
.. е лудост да желаеш нещо, от което сам си се лишил
| |
|
Мда .. любов се прави от двама, от трима - секс.
Анджък! Зат'ва не ставам за тройчици - щот' ми е кекав сексът... ама пък лИбоФта ми е бомба
(фалЕте ма, Уста, че ви засИрам иначе!)
Хубави празници всекиму!
| |
|
абе трябва да се внимава ,наистина ,мъжа ти да не се окаже с Х в устата
| |
Тема
|
Re: Научете ме как ...
[re: borecom]
|
|
Автор |
Deneris (Авантюристка) |
Публикувано | 27.12.10 17:34 |
|
С много любов.
| |
|
любов не става по трима...
Що тогава ни дърви тази идея? Заглеждаме се по приятелки.. и неприятелки.. и то аз..
| |
|
това Х за член ли е?
Аз с тази работа ще се оправя..
| |
|
Ами как да стане тогава?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|