Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:07 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Сама за празницитенови  
Автор Nu Crema (тъмен шоколад)
Публикувано26.12.10 18:17

По обективни причини (дълго и не интересно за обяснение) сега по Коледа и после по Нова година съм/ ще съм сама... Това не ми се покрива с понятията за посрещане на празниците, но и не очаквах да е толкова самотно... Даже интернет е опустял... явно всеки си има по-добра компания от мрежата...
Запалила съм свещи и ароматни пръчици, коледните светлинки мигат на прозореца ми, мирише на канела... а на мен... ми иде да се разплача...

П.П. не питам нищо, просто споделям...
П.П.П. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

ммм, сладко като шоколад...

Тема Re: Сама за празницитенови [re: Nu Crema]  
Автор asFARas (куче в чекмедже)
Публикувано26.12.10 18:35

Случва се ... но само от теб зависи да не си сама ...
Лично според мен така си избрала ти ... сега можеше да си другаде, а не във вас и да смъркаш канела

I wanna do bad things with you

Тема Re: Сама за празницитенови [re: asFARas]  
Публикувано26.12.10 18:55

"Ами ако...", "сега можеше..." и т.н.
Ако е можело, съм щяла да съм... Обективни, значи ОБЕКТИВНИ, а не аз как съм избрала.
Но благодаря все пак, че се включи.

Хубава вечер.

Автор Doctor Who ()
Публикувано26.12.10 19:10

Сама не е лоша компания. Не знам какви са ти причините, аз миналата Коледа бях в болница - нот соу бед. А и по-важно е духовно да не си сама.
Иначе ако си подвижна можеш на някое парти да отидеш, има много новогодишни или да си организираш вкъщи маратон на любими книги, филми...
Можеш кученце да си подариш и после на него да му правиш празника като го кръстиш, купиш му нещо вкусничко.

Какво имам предвид ли - ми, че освен ако сълзите не са ти приятни и не те устромват, имаш възможности.... Обективни.

А ако те устройват, можеш да ги превърнеш в музика, стихотворение, картина, нещо, на което да се кефиш после и с което да запомниш края на 2010, това как си се чувствала и накъде си се запътила

...rude and not ginger...
Allons-y, Alonso

Редактирано от Doctor Who на 26.12.10 19:13.

Тема Re: Сама за празницитенови [re: Doctor Who]  
Публикувано26.12.10 19:14

Сама, всъщност е много добра компания, но ми дойде маааалко в повечко... (като четох темата с коледните мечтания и романтики на клубарите), иначе имам котарак вече (което май значи, че не съм сама).
И обективно - маратонът с филмите се провежда...
Като се замисля, май наистина не е толкова лошо... Ще се поглезя малко с една чаша хубаво мерло и... утре пак съм на работа.

Автор saksun (непозната)
Публикувано26.12.10 19:35

Щом не е било в твоя власт да промениш нещо и да не си сама, значи трябва да приемеш положението каквото е. Макар и хлъц-хлъц-подсмрък малко да има.

Облечи хубава рокля, направи си прическа и грим, каквито не си опитвала досега и не би опитала пред други хора, порадвай се на себе си. Сега е моментът. Като готвиш или слагаш масата, може да се поклащаш в ритъма на някаква мелодия. Зяпай ТВ, колкото и да ти е втръснало от коледните филми, които въртят на всяка Коледа. Полюбувай се на елхата, загледана в нея и горящите свещи.

Аз например, като минавам от кухнята към хола, носейки чиния, често се спирам пред голямото огледало или в движение към него се изплезвам на себе си, или правя някаква друга физиономия. Преди малко се опитах да подкарам "лунната походка" на Майкъл Джексън, но въпреки че зяпах в огледалото, не видях котето ми, което се пулеше изумено в мен и щяхме да се претрепем взаимно.

"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Тема Re: И аз съм сам за празницитенови [re: Nu Crema]  
Автор Xoлдън (стипендиант)
Публикувано26.12.10 19:35

Имам две елхички.Не ги украсих.Стоят голи и тъжни като мен.

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Тема Re: И аз съм сам за празницитенови [re: Xoлдън]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано26.12.10 19:46

Украси ги поне за Нова година. Имаш още време.

Но и двете. Иначе неукрасената ще завижда на другата, която е нагиздена с играчки и гирлянди. Или страшно ще се обиди, но нищо няма да каже. Ще мълчи честолюбиво, но все пак ще й е тъжно. Поне така става в приказките на Андерсен.

"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Тема Re: И аз съм сам за празницитенови [re: saksun]  
Публикувано26.12.10 20:02

Тема Re: Сама за празницитенови [re: saksun]  
Публикувано26.12.10 20:05

О, прическата и гримът ги направих, направих маникюр в предизвикателно червено и ... не стигнах до роклята (нещо ми дойде в повече) - но пък я заместих със секси нощница...
и да ... никога не пропускам огледалото, когато минавам покрай него...
и се наподсмърчах май...
толкова много исках спокойствие и да си почина от съвсем всичко... е май на Коледа стават чудеса...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.