|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
Тема
|
Ще отречете ли това?
|
|
| Автор |
saksun (непозната) |
| Публикувано | 12.11.10 00:22 |
|
|
Защо мъжете считат, че като поканят жена в дома си обезателно трябва да се стигне до интимност? Или не е така?
Сигурно съм мнителна, но хич не вярвам, че вечерта може да измине само в четене на книги, слушане на музика, зяпане на TV и каквито други занимания се сетите, само не и секс. Или поне опит за такъв.
"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ
| |
|
|
|
но хич не вярвам, че вечерта може да измине само в четене на книги, слушане на музика, зяпане на TV и каквито други занимания се сетите, само не и секс ти, Саксънче, стигна до истината.
Какво лошо има в вечерта да измине в четене на книги, слушане на музика, зяпане на TV и каквито други занимания се сетите, както и як и спонтанен секс
Major e longinquo reverentiaРедактирано от LadyMorgana на 12.11.10 00:35.
| |
|
Тема
|
Re: Ще отречете ли това?
[re: saksun]
|
|
| Автор |
Лaмa () |
| Публикувано | 12.11.10 00:41 |
|
|
На мен ми се струва доста по-неучтиво да те покани вкъщи, пък да почне да чете книга
Не съм се замисляла. Зависи от фазата на връзката предполагам. В началото може би автоматично срещите у някого свършват със секс, но не мога да преценя дали ако не се случи така единия от двамата трябва да е разочарован и кой точно е по-разочарован.
По нататък да кажем, че от това се получава връзка, но все още и двамата си имат отделни жилища. Тъй като се виждат по-рядко, отколкото двойки, които живеят заедно, също ми се струва нормално да правят секс горе-долу почти всеки път като се видят. Друга естествена ситуация: били са някъде навън и се прибират в жилището на този, който живее по-близо, само че са прекалено скапани и само си лягат заедно и се гушкат. Ако връзката е на по-начален етап, просто всеки щеше да си иде кой откъде е, за да няма неловкости. Човек не разсъждава върху това, просто така се получава.
Колкото по-често се виждат, толкова по-нормално става понякога да прекарват вечерите просто така заедно, тъй като имат повече вечери за "хабене", в смисъл имат достатъчно и могат да си позволят някои да са им такива, чил аут.
После могат да прекарват време заедно и като са уморени и нищо не им се прави, дори секс. Струва им се нормално да са заедно и да не правят абсолютно нищо, понеже го няма натиска непременно да забавляват другия.
После почват да живеят заедно.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
nik52 (много непознат) |
| Публикувано | 12.11.10 00:47 |
|
|
Не считат, а се надяват на интимнист.
А за книгите е много гот, аз чета на глас а тя се съблича, ма не казва защо, и почват едни съмнения.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Пич Бoжи (майmonkey) |
| Публикувано | 12.11.10 00:56 |
|
|
Война и мир, бейби.
------
| |
|
|
|
като и дамите са наясно с якия секс - кой би губил време в литературни прочити
Редактирано от jamie на 12.11.10 01:06.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
toranaga (позитивен) |
| Публикувано | 12.11.10 01:13 |
|
|
е за какво да я каним - да изпере и изглади ли
четене на книги, слушане на музика, зяпане на TV и каквито други занимания се сетите
Ах, за какви неща си мислели жените, всеки ден научавам по нещо ново
----------
Осмелявам се да променям това, което мога; старая се да приемам това което не
| |
|
Тема
|
[re: Лaмa]
|
|
| Автор |
toranaga (позитивен) |
| Публикувано | 12.11.10 01:22 |
|
|
После почват да живеят заедно.
И все по-често се случва вечерта да измине само в четене на книги, слушане на музика, зяпане на TV и каквито други занимания се сетите, само не и секс.
----------
Осмелявам се да променям това, което мога; старая се да приемам това което не
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
lYl 13 (обективен) |
| Публикувано | 12.11.10 01:58 |
|
|
Аз каня жени вкъщи само да четем заедно Библията.
| |
|
Тема
|
[re: lYl 13]
|
|
| Автор |
Пич Бoжи (майmonkey) |
| Публикувано | 12.11.10 02:42 |
|
|
Четете Библията.
------
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|