Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:21 30.10.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Ще отречете ли това?нови  
Автор saksun (непозната)
Публикувано12.11.10 00:22

Защо мъжете считат, че като поканят жена в дома си обезателно трябва да се стигне до интимност? Или не е така?

Сигурно съм мнителна, но хич не вярвам, че вечерта може да измине само в четене на книги, слушане на музика, зяпане на TV и каквито други занимания се сетите, само не и секс. Или поне опит за такъв.

"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Тема Re: Ще отречете ли това?нови [re: saksun]  
Автор LadyMorgana (archer)
Публикувано12.11.10 00:31

но хич не вярвам, че вечерта може да измине само в четене на книги, слушане на музика, зяпане на TV и каквито други занимания се сетите, само не и секс ти, Саксънче, стигна до истината.

Какво лошо има в вечерта да измине в четене на книги, слушане на музика, зяпане на TV и каквито други занимания се сетите, както и як и спонтанен секс

Major e longinquo reverentia

Редактирано от LadyMorgana на 12.11.10 00:35.

Автор Лaмa ()
Публикувано12.11.10 00:41

На мен ми се струва доста по-неучтиво да те покани вкъщи, пък да почне да чете книга

Не съм се замисляла. Зависи от фазата на връзката предполагам. В началото може би автоматично срещите у някого свършват със секс, но не мога да преценя дали ако не се случи така единия от двамата трябва да е разочарован и кой точно е по-разочарован.

По нататък да кажем, че от това се получава връзка, но все още и двамата си имат отделни жилища. Тъй като се виждат по-рядко, отколкото двойки, които живеят заедно, също ми се струва нормално да правят секс горе-долу почти всеки път като се видят. Друга естествена ситуация: били са някъде навън и се прибират в жилището на този, който живее по-близо, само че са прекалено скапани и само си лягат заедно и се гушкат. Ако връзката е на по-начален етап, просто всеки щеше да си иде кой откъде е, за да няма неловкости. Човек не разсъждава върху това, просто така се получава.

Колкото по-често се виждат, толкова по-нормално става понякога да прекарват вечерите просто така заедно, тъй като имат повече вечери за "хабене", в смисъл имат достатъчно и могат да си позволят някои да са им такива, чил аут.

После могат да прекарват време заедно и като са уморени и нищо не им се прави, дори секс. Струва им се нормално да са заедно и да не правят абсолютно нищо, понеже го няма натиска непременно да забавляват другия.

После почват да живеят заедно.

Автор nik52 (много непознат)
Публикувано12.11.10 00:47

Не считат, а се надяват на интимнист.
А за книгите е много гот, аз чета на глас а тя се съблича, ма не казва защо, и почват едни съмнения.

Автор Пич Бoжи (майmonkey)
Публикувано12.11.10 00:56

Война и мир, бейби.

------

Тема Следнови [re: LadyMorgana]  
Автор jamie (добре познат)
Публикувано12.11.10 01:05

като и дамите са наясно с якия секс - кой би губил време в литературни прочити

Редактирано от jamie на 12.11.10 01:06.

Автор toranaga (позитивен)
Публикувано12.11.10 01:13

е за какво да я каним - да изпере и изглади ли

четене на книги, слушане на музика, зяпане на TV и каквито други занимания се сетите
Ах, за какви неща си мислели жените, всеки ден научавам по нещо ново

----------
Осмелявам се да променям това, което мога; старая се да приемам това което не

Тема Re: Ще отречете ли това?нови [re: Лaмa]  
Автор toranaga (позитивен)
Публикувано12.11.10 01:22

После почват да живеят заедно.

И все по-често се случва вечерта да измине само в четене на книги, слушане на музика, зяпане на TV и каквито други занимания се сетите, само не и секс.

----------
Осмелявам се да променям това, което мога; старая се да приемам това което не

Автор lYl 13 (обективен)
Публикувано12.11.10 01:58

Аз каня жени вкъщи само да четем заедно Библията.

Тема Re: Ще отречете ли това?нови [re: lYl 13]  
Автор Пич Бoжи (майmonkey)
Публикувано12.11.10 02:42

Четете Библията.

------

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.