|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Фетиши
|
|
Автор |
tedinkata2 (измамница) |
Публикувано | 04.11.10 11:29 |
|
Предполагам, вече има такава тема .......но пък тази ще си е моята
Хайде хора размърдайте се, и споделете тук вашите извратени мръсни тайнички
Аз ще съм първа:
1.С риск да решите ,че аз съм най-голямата извратенячка във форума ще споделя и моите фетиши.И аз като всички жени харесвам големите ръце, изпъкналите вени но с годините разбрах, че фетиша е нещо което е не само визуалното възприятие на нещата .Фетиша в действие....!Това
е сексуалния акт разнообразен с действие понякога груби но носещи толкова силни усещания.Снощи разбрах ,че нещо което по принцип в повечето случай води до летален изход мен ме хвърли в невероятен оргазъм(всеки е разнообразен и неповторим)...казват му Асфиксия(с прости думи липсата на кислород) ...искам да вметна (тук все пак има и по -млади читатели),че не трябва да да г о правите ако не сте достатъчно сигурни в пратньора с и.Страпон секса също е едно от любимите ми забавления, обичам да контролирам положението. За мен е важно да съм доминираща и някак с и умело успявам да завзема повечето мъжки задължения.Фетишите ми са много , разказах ви за най-новите си открития и заедно с всичко друго което остава ми се струва ,че бързо ще ме пратите в BDSM форума. Wink
Хи, направо ме метнаха на кладата за това ми писание в един друг форум
| |
|
Хи, направо ме метнаха на кладата за това ми писание в един друг форум
Сега ако напишеш,че и Жегата ти е фетиш...
Всичко което те пали по някакъв начин е неосъзнат фетиш,дори и мирис,дори и силует.Явно е нещо свързано със спомен или подсъзнание...Човек е по-добре да ги осъзнае тези неща,по-хубаво ще му е,независимо дали става въпрос за партньор или него самия и да ги приеме.
това с асфиксията не мога да си го представя,но мога да се опитам да го разбера.Бил съм под вода повечко време без кислород,до тогава че започваш да гълташ.Усещането не е никак приятно за мен лично .Доминацията е хубаво да се сменя,че иначе става скучно .
А това че харесвате големи ръце,това е ясно
| |
|
Асфикцията е интересно нещо, пробвала съм го понякога, ама защо му казваш "липса на кислород", имаме си хубава дума "душене" :)
пол - ж
Молим те,престани, да слагаш, запетая, на всяка, дума.
| |
|
Всеки си има някакви фетишченца, фетиши или фетишища :) Предлагам обаче да направим едно уточнение. Това не е фетишизъм. Защото при фетишизмът като болестно състояние, възбуда и оргазъм може да се постигнат само от наличието на този фетиш, а приносителят му е несъществен елемент.
Тединката, налага се да направя още едно уточнение - фетишите, това са предмети, не е вид секс. Асфиксията спада към БДСМ практиките, а това е друго. Страпон-а също е вид ролева игра, а не фетиш.
Самата дума "фетиш" в оригинала си е обозначавала предмети, използвани за религиозни ритуали и според вярващите в тях имали свръхестествени сили.
Ако пречупим значението им през ГЗС погледа, за нас това са такива предмети, които по "свръхестествен" начин предизвикват у нас възбуда, като го видим на любимия човек. Аз и в други теми съм го казвал, но за мен например такъв... настръхващ елемент са очилата, обеците тип халка, конската опашка (тва ме кефи от 3-ти клас насам, когато си падах по Нелито, а тя беше с конска опашка и имаше хубава коса...). Разбира се нито очилата, нито обеците сами по себе си могат да ми го вдигнат :) действа само ако са на муцка дето си умирам да я нацелувам, на ушета дето... и така нататъъък.
IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI
| |
|
ба та чи ногу найш.......Мойто фетишче е цаки на дупе ехеее
пс я кажи ся за БДСМ-то
"За целия свят може да си никой,но за някой може да си целия свят"
| |
|
Явно имам професионална деформация...но душенето си е хубава работа
| |
|
Аз не разбирам от БДСМ, да каже някой, който си го практикува.
IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI
| |
|
..ти внимавай ,говорят че оставали белези понякога ...
| |
|
Не изпитвам сексуално влечение към неодушевени неща - дрехи, предмети.
Случвало се е да ме обземе желание за секс, само ако съм зървала пуловер на любим мъж, захвърлен нейде, а той не е при мен. Но то е защото харесвам как стои на притежателя му, как подчертава раменете или цвета на очите му, или съм си спомнила като го е събличал. Свързано е с конкретен човек, на друг мъж може да не ми допадне изобщо.
Така че фетиши нямам.
"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ
| |
|
Позволи ми да допълня с пример.
А именно с обеците и очилата, които въздействат на теб, защото са носени от желана жена.
При фетишиста няма човек изобщо, който да го възпламенява за секс. Той може да отиде в магазин, да свие някакъв предпочитан тип очила, да се върне вкъщи, да ги постави някъде и гледайки ги, да мастурбира пред тях. Готов е, друго не му е нужно.
"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|