| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     Фетиши 
 | 

|  
| Автор | 
tedinkata2 (измамница) |  
| Публикувано | 04.11.10 11:29 |  
             |  
           | 

Предполагам, вече има такава тема .......но пък тази ще си е моята
 Хайде хора размърдайте се, и споделете тук вашите  извратени мръсни тайнички
 Аз ще съм първа:
 1.С  риск да решите ,че аз съм най-голямата извратенячка във  форума  ще споделя и моите фетиши.И аз  като всички жени харесвам  големите ръце, изпъкналите  вени но с годините разбрах, че  фетиша е нещо което  е не само визуалното възприятие на нещата  .Фетиша в действие....!Това
  е сексуалния акт  разнообразен с действие понякога груби но носещи  толкова силни усещания.Снощи  разбрах ,че   нещо което   по  принцип в повечето  случай води   до летален изход   мен ме  хвърли  в  невероятен оргазъм(всеки е  разнообразен и неповторим)...казват му  Асфиксия(с прости   думи липсата  на кислород) ...искам да  вметна  (тук все пак има и по -млади читатели),че не трябва да    да г о правите ако не сте достатъчно сигурни в пратньора с и.Страпон секса  също е едно от любимите ми забавления,  обичам да контролирам положението.  За мен е важно да съм доминираща  и  някак с и умело успявам да завзема   повечето   мъжки задължения.Фетишите  ми са  много ,  разказах  ви за  най-новите  си открития и заедно с   всичко  друго което   остава    ми се  струва   ,че  бързо ще ме  пратите  в BDSM форума. Wink
 Хи,  направо ме метнаха  на кладата  за това ми писание в един друг форум

|   |  

| 

|  
           | 

Хи, направо ме метнаха на кладата за това ми писание в един друг форум

Сега ако напишеш,че и Жегата ти е фетиш...

Всичко което те пали по някакъв начин е неосъзнат фетиш,дори и мирис,дори и силует.Явно е нещо свързано със спомен или подсъзнание...Човек е по-добре да ги осъзнае тези неща,по-хубаво ще му е,независимо дали става въпрос за партньор или него самия и да ги приеме.

това с асфиксията не мога да си го представя,но мога да се опитам да го разбера.Бил съм под вода повечко време без кислород,до тогава че започваш да гълташ.Усещането не е никак приятно за мен лично .Доминацията е хубаво да се сменя,че иначе става скучно .
 А това че харесвате големи ръце,това е ясно

|   |  

| 

|  
           | 

Асфикцията е интересно нещо, пробвала съм го понякога, ама защо му казваш "липса на кислород", имаме си хубава дума "душене" :)
 пол - ж

Молим те,престани, да слагаш, запетая, на всяка, дума. 

|   |  

| 

|  
           | 

Всеки си има някакви фетишченца, фетиши или фетишища :) Предлагам обаче да направим едно уточнение. Това не е фетишизъм. Защото при фетишизмът като болестно състояние, възбуда и оргазъм може да се постигнат само от наличието на този фетиш, а приносителят му е несъществен елемент.
 Тединката, налага се да направя още едно уточнение - фетишите, това са предмети, не е вид секс. Асфиксията спада към БДСМ практиките, а това е друго. Страпон-а също е вид ролева игра, а не фетиш. 
 Самата дума "фетиш" в оригинала си е обозначавала предмети, използвани за религиозни ритуали и според вярващите в тях имали свръхестествени сили. 
 Ако пречупим значението им през ГЗС погледа, за нас това са такива предмети, които по "свръхестествен" начин предизвикват у нас възбуда, като го видим на любимия човек. Аз и в други теми съм го казвал, но за мен например такъв... настръхващ елемент са очилата, обеците тип халка, конската опашка (тва ме кефи от 3-ти клас насам, когато си падах по Нелито, а тя беше с конска опашка и имаше хубава коса...). Разбира се нито очилата, нито обеците сами по себе си могат да ми го вдигнат :) действа само ако са на муцка дето си умирам да я нацелувам, на ушета дето... и така нататъъък. 
  IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

|   |  

| 

|  
           | 

ба та чи ногу найш.......Мойто фетишче е цаки на дупе ехеее

пс я кажи ся за БДСМ-то
  "За целия свят може да си никой,но за някой може да си целия свят"

|   |  

| 

|  
           | 

Явно имам професионална деформация...но душенето си е хубава работа

|   |  

| 

|  
           | 

Аз не разбирам от БДСМ, да каже някой, който си го практикува.
  IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

|   |  

| 

|  
           | 

..ти внимавай ,говорят че оставали белези понякога ...

|   |  

| 

|  
           | 

Не изпитвам сексуално влечение към неодушевени неща - дрехи, предмети.

Случвало се е да ме обземе желание за секс, само ако съм зървала пуловер на любим мъж, захвърлен нейде, а той не е при мен. Но то е защото харесвам как стои на притежателя му, как подчертава раменете или цвета на очите му, или съм си спомнила като го е събличал. Свързано е с конкретен човек, на друг мъж може да не ми допадне изобщо.

Така че фетиши нямам.
  "Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

|   |  

| 

|  
           | 

Позволи ми да допълня с пример.

А именно с обеците и очилата, които въздействат на теб, защото са носени от желана жена. 

При фетишиста няма човек изобщо, който да го възпламенява за секс. Той може да отиде в магазин, да свие някакъв предпочитан тип очила, да се върне вкъщи, да ги постави някъде и гледайки ги, да мастурбира пред тях. Готов е, друго не му е нужно.
  "Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |