|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Метаморфози на бившите
|
|
Автор |
LadyMorgana (archer) |
Публикувано | 04.10.10 22:53 |
|
Това бившите мъже били голям майтап.
Действие първо: Бившият Х не смее да контактува пряко с мен. Страх някакъв изпитва човека. Но явно има нужда някаква от този контакт и .... случайно пробутва сегашната си жена да ми се присъедини на Скайпа и да започнем разговори. От което в един момент получавам поздрави и от него - той бил до нея когато тя е на Скайпа и е много доволен от общуването на двете ни!
Действие второ: Бивш ХХ след невиждана обсада за присъединяване по Скайп, Майп, Фейсбук, Мейсбук накрая се появи през профила на .... сестра си и чатейки ми прати и поздрави от жена си. Както и от майка, леля, стринка и шуранайко - несбъднати мои роднини
Това двамата са различни души. Та:
Ха сега корифеи-сексолози кажете - на тези бивши swing ли им е зора или друга някаква нужда ги е споходила?
Чакам и обобщавам предложения. Най-оригиналното ще има награда - от най-специалните
Major e longinquo reverentia
| |
|
Бившите,са още по-зле! За най-новата,също има награда!
| |
Тема
|
Re: Метаморфози на бившите
[re: Бoди]
|
|
Автор |
LadyMorgana (archer) |
Публикувано | 04.10.10 23:09 |
|
най-новата бивша? - я се поясни?
Major e longinquo reverentia
| |
|
В такова състояние съм,че всичко е под ножа!
| |
|
Моят съвет е да свържеш незабавно двамата бивши - Х с ХХ.
Ще се увлекат в разговори за една своя обща бивша и ще преустановят привличането на жените, стринките и лелинчовците си, а съответно и тормоза над теб. Поне за известно време.
"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ
| |
Тема
|
[re: LadyMorgana]
|
|
Автор |
nik52 (много непознат) |
Публикувано | 05.10.10 03:39 |
|
Егати, човек не може едно скайпче да ти бодне, камо ли друго, даже и на майтап. Така си се стиснала.
Аз знам де ги сърби, ама нема ти светкам.
А за наградата, тя е само една, нема друга специална награда.
| |
|
Кви са тия циркове Моргана ? Нещо си изпуснала юздите на коня и той на път към реката
Защитавай си периметъра момиче!
НаИш га някой бивш и неговата настояща Ша ми идват У кАщи пък било то и през компа?
ТакЪв По-Здрав ще пратя, че монитора ще пламне в огън
Но те си го знаят и спазват дистанция.
Незнам де - хора всякакви , но личното ми мнение е много твърдо по отношение минало и настояще да не се мешат,че после не е ясно :
"Кой кум, кой сват , кой на булката брат?"
...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне....
| |
|
Морги, тез двамцата си чешкат егото. Това е нямаква абсурдна мъжка халюцинация, че щом не им теглиш по една тънка дълга, значи са още в мислите и сърцето ти и си за тях като препикана територия. ... Тегли майните или обясни цветущто на сестрата и жената, какъв нов мъж имаш, който е всичко това което въпросният Х и ХХ не са били /т.е. биеш по слабините/, като оточняваш, че не искаш да се хвалиш, ама то няма какво лошо да кажеш за него /новият/ ... а като ти пратят поздрави от Х и ХХ ... забавяш малко, оставяш ги да им изтръпне от кеф темето и забиваш "Това онзи с москвича ли дето?" на реакцията ... "Ооооо да бе, сетих се. Жив ли е още?"
Това е само пример де, ти ще си го измислиш по-добре, но въпросът е да им покажеш, че нямат място дори в спомените ти ... иначе ще те включат в списъка с желаещи да са втора, трета и т.н. цигулка и нема отърване, честно ти го казвам. Трудно е после да доказваш, че нямаш сестра
Редактирано от Villy. на 05.10.10 08:17.
| |
Тема
|
[re: nik52]
|
|
Автор |
Villy. (Аз) |
Публикувано | 05.10.10 07:53 |
|
И що нема я светкаш, мъдрецо? Искаш момичето да е в неведение за болните амбиции на такива мъже?
| |
|
нужда една, древна като света! Ама, не знаят как да си го кажат, видно! Странно е, че и двамата по едно и също време са се присетили... ма, есента е също като пролетта, много особен сезон!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|