|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Гледам някаква тема от мъж
|
|
Автор |
KлинтъH (СилеН) |
Публикувано | 17.08.10 00:56 |
|
в клуб любов - Обичам те!
Да ви кажа няма по-грозно нещо в моите очи от това мъж да се прави на пихтия и с лигавщини на - обичам те, липсваш ми , тинтири-минтири. Грозна гледка.
Един мъж не заслужава да живее ако наистина ги мисли тези неща, никакъв мъж не е.
Естествено изключвам варианта когато за истинския мъж като казва обичам те, преведено значи - искам да те чукам и липсваш ми - искам да те чукам на момента. Тогава всичко е наред.
Редактирано от KлинтъH на 17.08.10 00:56.
| |
Тема
|
Re: Гледам някаква тема от мъж
[re: KлинтъH]
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 17.08.10 01:02 |
|
Напротив! Страхотно е, когато истински мъж ми казва "Обичам те" и то не само с думи, но го изразява и в дела. Дела, които не се състоят единствено в чукането...
"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ
| |
|
Щом не ще да са в секса, сигур намекваш че трябва нещо да те tease-ва - подаръчета, насам-натам, глезотийки, а?
| |
Тема
|
Re: :-)
[re: nikie]
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 17.08.10 12:12 |
|
Съвсем дребни жестове са ми достатъчни.
Примерно да се сети да полива цветята, ако отсъствам по- дълго. И то не защото особено му пука за тях, а понеже знае, че аз ги обичам и ще ми е кофти да ги видя повяхнали.
"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Casper. (Добро духче) |
Публикувано | 17.08.10 12:18 |
|
Въпреки, че повечето жени искат да чуят тия слова, много по-добре е да има множество действия в тази насока, а не само тез две ми ти нищожни и в повечето случаи празни думи
Мисля в движение
| |
|
а аз не вярвам на "Обичам те" проснато като прани гащи да го гледат и знаещи и незнаещи хора и с това, разбираш ли, да разтърсиш сърцето на обекта за чукане .... щото за едно чукане става въпрос накрая, хайде да не се правим на алтави И ще престане на обича големиОт обект на момента, в който олаби чурката някъде другаде
"Обичам те" казано с дела и от истински мъж е съвсем друго нещо!
Major e longinquo reverentiaРедактирано от LadyMorgana на 17.08.10 12:28.
| |
|
Естествено изключвам варианта когато за истинския мъж като казва обичам те, преведено значи - искам да те чукам и липсваш ми - искам да те чукам на момента. Тогава всичко е наред.
е той тоз вариант е основния
пс*изглеждаш добре* се превежда по същия начин
For a lonely soul, I'm having such a nice time
| |
|
брейййй, какъв реализъм
понеже съм мъж с бъдеще харесвам жени с опит...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Slona_sf (готин тип) |
Публикувано | 17.08.10 23:22 |
|
има жени, които обичат да го чуват. други обичат да го виждат, а ние просто обичаме да правим секс. евтин начин да получиш секс.
понеже съм мъж с бъдеще харесвам жени с опит...
| |
|
... статия с списание, на тема "Колко готино изглежда силен мъж да пророни сълза." Но силен не в смисъл Митьо Крика, а в смисъл Бил Клинтън и Хелмут Кол. Да не ти преразказвам, но заключението беше "Да, наистина, жените се впечатляваме, когато силен мъж може да плаче и не се смущава да го прави публично. Но защо, по дяволите, мъжете трябваше да го научават??? Сега всички взеха да циврят като госпожици."
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|