Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:40 15.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Гледам някаква тема от мъжнови  
Автор KлинтъH (СилеН)
Публикувано17.08.10 00:56

в клуб любов - Обичам те!

Да ви кажа няма по-грозно нещо в моите очи от това мъж да се прави на пихтия и с лигавщини на - обичам те, липсваш ми , тинтири-минтири. Грозна гледка.
Един мъж не заслужава да живее ако наистина ги мисли тези неща, никакъв мъж не е.
Естествено изключвам варианта когато за истинския мъж като казва обичам те, преведено значи - искам да те чукам и липсваш ми - искам да те чукам на момента. Тогава всичко е наред.

Редактирано от KлинтъH на 17.08.10 00:56.

Тема Re: Гледам някаква тема от мъжнови [re: KлинтъH]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано17.08.10 01:02

Напротив! Страхотно е, когато истински мъж ми казва "Обичам те" и то не само с думи, но го изразява и в дела. Дела, които не се състоят единствено в чукането...

"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Тема :-)нови [re: saksun]  
Автор nikie (момченце)
Публикувано17.08.10 08:53

Щом не ще да са в секса, сигур намекваш че трябва нещо да те tease-ва - подаръчета, насам-натам, глезотийки, а?

Тема Re: :-) [re: nikie]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано17.08.10 12:12

Съвсем дребни жестове са ми достатъчни.

Примерно да се сети да полива цветята, ако отсъствам по- дълго. И то не защото особено му пука за тях, а понеже знае, че аз ги обичам и ще ми е кофти да ги видя повяхнали.

"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Автор Casper. (Добро духче)
Публикувано17.08.10 12:18

Въпреки, че повечето жени искат да чуят тия слова, много по-добре е да има множество действия в тази насока, а не само тез две ми ти нищожни и в повечето случаи празни думи

Мисля в движение

Автор LadyMorgana (archer)
Публикувано17.08.10 12:27

а аз не вярвам на "Обичам те" проснато като прани гащи да го гледат и знаещи и незнаещи хора и с това, разбираш ли, да разтърсиш сърцето на обекта за чукане .... щото за едно чукане става въпрос накрая, хайде да не се правим на алтави

И ще престане на обича големиОт обект на момента, в който олаби чурката някъде другаде

"Обичам те" казано с дела и от истински мъж е съвсем друго нещо!

Major e longinquo reverentia

Редактирано от LadyMorgana на 17.08.10 12:28.

Автор reborn2008 (of Chaos)
Публикувано17.08.10 20:47

Естествено изключвам варианта когато за истинския мъж като казва обичам те, преведено значи - искам да те чукам и липсваш ми - искам да те чукам на момента. Тогава всичко е наред.

е той тоз вариант е основния
пс*изглеждаш добре* се превежда по същия начин

For a lonely soul, I'm having such a nice time

Тема Re: Гледам някаква тема от мъжнови [re: LadyMorgana]  
Автор Slona_sf (готин тип)
Публикувано17.08.10 23:21

брейййй, какъв реализъм

понеже съм мъж с бъдеще харесвам жени с опит...

Автор Slona_sf (готин тип)
Публикувано17.08.10 23:22

има жени, които обичат да го чуват. други обичат да го виждат, а ние просто обичаме да правим секс. евтин начин да получиш секс.

понеже съм мъж с бъдеще харесвам жени с опит...

Тема Четох преди години ...нови [re: saksun]  
Автор ДъpвeнФилocoф ()
Публикувано18.08.10 00:32

... статия с списание, на тема "Колко готино изглежда силен мъж да пророни сълза." Но силен не в смисъл Митьо Крика, а в смисъл Бил Клинтън и Хелмут Кол. Да не ти преразказвам, но заключението беше "Да, наистина, жените се впечатляваме, когато силен мъж може да плаче и не се смущава да го прави публично. Но защо, по дяволите, мъжете трябваше да го научават??? Сега всички взеха да циврят като госпожици."

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.