Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:55 16.11.24 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Размяна на ролите или..?нови  
Автор ARTlST (♣)
Публикувано25.06.10 20:51

Защо все по-често се срещат семейства или мъж и жена живеещи на семейни начала, които живеят в имот собственост на жената? Вече старомодно ли е схващането, че мъжът осигурява семейното огнище, жената потомството и т.н. Това знак ли е, че жените вече за да имат партньор и секс са готови на все по големи саможертви? Някой ще каже криза е, пък и виж кой век сме какво значеие има кой какво има, важното е да се обичат...Да но не се ли променя поведението на мъжа, когато не е поставен в собствена територия? Не го ли свежда тази тенденция до ролята на обикновен жиголо? Или с други думи,заради единия секс бихте ли пуснали мъж в дома си??

Редактирано от ARTlST на 25.06.10 21:02.

Тема Re: Размяна на ролите или..?нови [re: ARTlST]  
Автор Taigun (тандем-вълчица;)
Публикувано25.06.10 20:58

Тролич Тролски Миазматиков, ти си моят фаворит, бре

!!!

Заради единия секс - не; заради многократния дългогодишен - да!

П.С. Молим те, дУшо: кАжи да си го кОпнал-лЕпнал това произведение нейде от нетските дебри?!? Дано е така, дано: пустото "осигОрява" направо джигера ми изгорява!

Тема Re: Размяна на ролите или..?нови [re: Taigun]  
Автор ARTlST (♣)
Публикувано25.06.10 21:02

Произведението си е лично мое, не бъди толкова дребнава за едната буква...

Тема Re: Размяна на ролите или..?нови [re: ARTlST]  
Автор Kaлинckи (forever more)
Публикувано25.06.10 21:07

Не знам точно защо, но от няколко години жените, които познавам, са с по-големи материални и финансови възможности, отколкото мъжете, които познавам. И когато прочета изказване, че жените се меркантилни, се изненадвам. Но това, че аз познавам такива хора, не означава, че всички са такива.
А да се живее с някого според мен не е никак лесно, ако не сме в пълна душевна хармония и голяма любов. Ако само сексът ще ни свързва, е ок всеки да си живее сам. Това че няма да живеем на едно място, няма да направи секса по-лош. Не е нужно да живеем на едно място, за да правим секс.

"Hi, I'm empty
So tell me you care for me"

Тема Пффффнови [re: ARTlST]  
Автор Kaлинckи (forever more)
Публикувано25.06.10 21:17

ей сега погледнах, ами точно ти си пускал темата за меркантилността на жените

а сега темата е за меркантилността на мъжете ли

"Hi, I'm empty
So tell me you care for me"

Тема Re: Пффффнови [re: Kaлинckи]  
Автор ARTlST (♣)
Публикувано25.06.10 21:19

Ми виж сега тези неща си ги има, това че на теб не ти харесват е друг въпрос. Темата не е за меркантилност, а за размяна на традиционнните роли на мъжа и жената, заглавието май беше такова.

Тема Я да разлилавея,нови [re: ARTlST]  
Автор parvaty (божествена)
Публикувано25.06.10 21:42

че само черни никове в тая тема!

Не, не бихме пуснали заради единия секс мъж в къщата си! Ти се чудиш дали да не прибереш някоя жена ли?

Тема Re: Я да разлилавея, [re: parvaty]  
Автор мapдyk (Enlil)
Публикувано25.06.10 21:52

а аз да се наместя зад теб

Veni, vidi, vici

Тема Оооу,нови [re: мapдyk]  
Автор parvaty (божествена)
Публикувано25.06.10 21:53

и да си правим едни заклинания... до сутринта!

Тема Re: Я да разлилавея,нови [re: parvaty]  
Автор ARTlST (Fraud 419)
Публикувано25.06.10 21:55

Не не се чудя за такова нещо. Но чух някъде за този феномен- мъже живеещи при жените си и влязох в един форум, няма да го споменавам заради рекламата, та там имаше анкета по този въпрос и се учудих от бройката жени, които са пуснали мъже в къщата си, че даже някой се чудеха и как да ги изгонят?:)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.