Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:50 08.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Тема Много обичамнови  
Автор Bлeчyro (Крокодил)
Публикувано15.06.10 17:43

Да си душа приятелките,обожавам им аромата и дори сме стигали до ....не скандали, но търкалета докато се докопат до банята.....имам предвид телесния...
Вие кък възприемате ароматите на интимните си партньори.....харесват ли ви кът примерно не са къпани ден?На мен -много!

Говори ми ... умирам за глупости....

Тема Re: Много обичамнови [re: Bлeчyro]  
Автор kotaranko (Хулиганко)
Публикувано15.06.10 17:48

Заради такива като теб има икономическа криза. Индустрията с дезодоранти отиде на кино

Тема Re: Много обичамнови [re: kotaranko]  
Автор Bлeчyro (Крокодил)
Публикувано15.06.10 17:49

Автор Maзниcлaв (ентусиаст)
Публикувано15.06.10 18:06

ТОлкова сме близо до животните...

Автор stoichkov_88888 (минаващ)
Публикувано15.06.10 19:33

свиквам,но чак да бягам след тях-не.Предпочитам шанел 5 пред телеснатъа мириза на жените.Ама аз сьм си малко всзискателен затуй

Самтаймс ЛЮН,самтаймс WIN

Тема Re: Много обичам [re: Bлeчyro]  
Автор Jolee (Яка мацка)
Публикувано15.06.10 19:36

Влечуг те това е нещо за което не можах да се разбера с ни едно гаджи ....

Он блъскал трескал и замирисало на феромони от 2 километра ...и търчи в банята ....викам "Ей пор ела тука да те разкъсам" ....он крещи "Нееееее"

Шегата настрана ама ме караш се замисля по следният въпрос ....мен ми харесва да мирише на натурален мъж ....а пък инак се търкам като луда в банята и после се поливам с парфюми ....а де ? Где ми е логиката незнам

Определено това си е чистата форма на първичен инстинкт .....подкопана и полузаличена от оназ работа наречена ....разум...прокламираща норми, правила, моди и тям подобниииииииииии....

Същата работа като с космите на Лукавият ....

Но едно си остава непоклатимо де ....ако не ти допада нечия телесна миризма...нивга няма да ти се прииска от него ...

...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне....

Тема Re: Много обичамнови [re: Jolee]  
Автор Bлeчyro (Крокодил)
Публикувано15.06.10 20:28

Няма какво да кажа.И аз се къпя по два пъти на ден.Ама много хубаво миришете

Тема Re: Много обичамнови [re: stoichkov_88888]  
Автор Bлeчyro (Крокодил)
Публикувано15.06.10 20:32

Аз от женски парфюми хал хабер си нямам,обожавам им телесната миризма и полудявам кът ги подуша,ама съм чаровничък и обикновено не ми се дърпат много

иначе се "къпя" с Алюр, или Куба престиж-много повече кефи,не само мен

Автор stoichkov_88888 (минаващ)
Публикувано15.06.10 21:36

Ти начи гадже си нямал никога,щом не знаеш парфюми..Ти на колко години си бе серсем,тьй кат та чета ти е време за женене.Аз си обичам ексеса и главно него ползвам,другите ги ползвам рядко.Аз кат си харесам нещо много и само на него залагам вьв всеки аспект от живота ми.Навремето преди 7-8 години имаше една миризма на живанши женска,няма никога да забравя как ми замириса една путка на един купон,направо щях да я изкьртя като я подуших.И преди това и след това,толкова путки-никоя с толкова феромонизирам парфюм

То сега и няма подобна миризма нито толкова як парфюм

Самтаймс ЛЮН,самтаймс WIN

Автор _Brave_ (Ares)
Публикувано16.06.10 12:02

Дааа... наистина миришат хубаво пустите му жени. Умирам си да се отъркам в тях и мъркайки да ги дишам. По-хубаво от тях миришат само бебетата, ама те предизвикват друг тип емоции.

IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.