|
Тема
|
Много обичам
|
|
Автор |
Bлeчyro (Крокодил) |
Публикувано | 15.06.10 17:43 |
|
Да си душа приятелките,обожавам им аромата и дори сме стигали до ....не скандали, но търкалета докато се докопат до банята.....имам предвид телесния...
Вие кък възприемате ароматите на интимните си партньори.....харесват ли ви кът примерно не са къпани ден?На мен -много!
Говори ми ... умирам за глупости....
| |
|
Заради такива като теб има икономическа криза. Индустрията с дезодоранти отиде на кино
| |
|
| |
|
ТОлкова сме близо до животните...
| |
|
свиквам,но чак да бягам след тях-не.Предпочитам шанел 5 пред телеснатъа мириза на жените.Ама аз сьм си малко всзискателен затуй
Самтаймс ЛЮН,самтаймс WIN
| |
Тема
|
Re: Много обичам
[re: Bлeчyro]
|
|
Автор |
Jolee (Яка мацка) |
Публикувано | 15.06.10 19:36 |
|
Влечуг те това е нещо за което не можах да се разбера с ни едно гаджи ....
Он блъскал трескал и замирисало на феромони от 2 километра ...и търчи в банята ....викам "Ей пор ела тука да те разкъсам" ....он крещи "Нееееее"
Шегата настрана ама ме караш се замисля по следният въпрос ....мен ми харесва да мирише на натурален мъж ....а пък инак се търкам като луда в банята и после се поливам с парфюми ....а де ? Где ми е логиката незнам
Определено това си е чистата форма на първичен инстинкт .....подкопана и полузаличена от оназ работа наречена ....разум...прокламираща норми, правила, моди и тям подобниииииииииии....
Същата работа като с космите на Лукавият ....
Но едно си остава непоклатимо де ....ако не ти допада нечия телесна миризма...нивга няма да ти се прииска от него ...
...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне....
| |
Тема
|
Re: Много обичам
[re: Jolee]
|
|
Автор |
Bлeчyro (Крокодил) |
Публикувано | 15.06.10 20:28 |
|
Няма какво да кажа.И аз се къпя по два пъти на ден.Ама много хубаво миришете
| |
|
Аз от женски парфюми хал хабер си нямам,обожавам им телесната миризма и полудявам кът ги подуша,ама съм чаровничък и обикновено не ми се дърпат многоиначе се "къпя" с Алюр, или Куба престиж-много повече кефи,не само мен
| |
|
Ти начи гадже си нямал никога,щом не знаеш парфюми..Ти на колко години си бе серсем,тьй кат та чета ти е време за женене.Аз си обичам ексеса и главно него ползвам,другите ги ползвам рядко.Аз кат си харесам нещо много и само на него залагам вьв всеки аспект от живота ми.Навремето преди 7-8 години имаше една миризма на живанши женска,няма никога да забравя как ми замириса една путка на един купон,направо щях да я изкьртя като я подуших.И преди това и след това,толкова путки-никоя с толкова феромонизирам парфюмТо сега и няма подобна миризма нито толкова як парфюм
Самтаймс ЛЮН,самтаймс WIN
| |
|
Дааа... наистина миришат хубаво пустите му жени. Умирам си да се отъркам в тях и мъркайки да ги дишам. По-хубаво от тях миришат само бебетата, ама те предизвикват друг тип емоции.
IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI
| |
|
|
|
|