|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Епилирате ли се?
|
|
Автор |
ЛУKABИЯT (Сатана) |
Публикувано | 15.06.10 11:16 |
|
Гледам колежката отсреща ... и тя ме гледа... по всичко си личи, че само да щракне някой от нас с пръсти и ще станем на "кълбета"... ... и хоп!!! Вреден въпрос се загнездва в главата ми: "Ами ако не е епилирана!?" Мразя "горите Тилилейски"...!!!
Младите жени се епилират навсякъде. Това се е превърнало в правило. При по-възрастните със сигурност не е толкова разпространено.
Та, въпросът е: Възможно ли е, жена на 34-5 г. да не е епилирана?
А вие епилирате ли се?
Суетата - любимият ми грях!
| |
Тема
|
Re: Епилирате ли се?
[re: ЛУKABИЯT]
|
|
Автор |
Poшko (куче в чекмедже) |
Публикувано | 15.06.10 11:30 |
|
забелязвам вече една малко по-различна тенденция - жените под 30 не се разхождат со голи праскови.
според мен точно тогава им е писнало и са осъзнали, че голи или обрасли - пак ще ги кльопат
"Бях луда по него, а сега не мога да го гледам! Как се променята мъжете само ..."
| |
|
Епилираме се, да, нищо, че сме на 46. Никой не е длъжен да ни дъвче космите.
| |
|
Както всяка мода и това.
Аз съм на 45.
Бръсната до голо бях през 83-89 г. Дори към края имах и прашки. Кой беше чувал тогава за такива гащи? Изобщо бях извън модните тенденции, когато останалите дори на подрязваха ракитака и клонки стърчаха от бикините.
После, когато започнаха да се бръснат, щавят и скубят, аз си оставих прическа канадска ливада. А и прашките захвърлих.
Цялото това многословие е заради това, че ми се струва твърде глупаво на млад, здрав мъж да му пада уя от интимни прически. Дали ще е нула номер или пънк, не би трябвало да пречи на мерака.
| |
|
Що бе?
После ще си мият зъбите и ще ядат вафли.
| |
|
Ще, ще, ама моите косми навсякъде са едни твърди и здрави, това не са некви меки и тънки косъмчета. То на главата това е благодат, ама на някои други части по-добре да се унищожават.
| |
|
Падна инструмента
щом се тя съблече.
На дърваря мента
храстите му пречат.
:)
| |
|
Аз отдавна съм ви заявила, че си отглеждам расти.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Ако външно си личи, че се поддържа и не е замърляна /предполагам, че не е, щом е предизвикала интереса ти/ , почти сигурно се епилира. Аз лично с точност 90% познавам дали някоя жена е епилирана в интимната област. Не зная как го правя.
пп. жена съм
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от landing на 15.06.10 12:17.</EM></FONT></P>Редактирано от landing на 15.06.10 12:24.
| |
|
Значи си ми видяла растите? А мънистата накрая на всеки фъндък?
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|