Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:36 07.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема На ъгъла на масата ?нови  
Автор Jolee (Яка мацка)
Публикувано07.06.10 13:21

Слушайте ся майтапи ......и казвайте ако сте изпадали в подобни схеми ....какво се прави

Нъл знаете "поговорката", че кат седнеш на ъгъла на масата ...щяли да те искат от две страни

Като видна ергенка ...стара мома в разцвета на силите си народа си умре да ме сватоса за "куцо и сакато" Ефекта се сещате, че е нулев щото това да те сватосват е страхотна обида ...пък и то зорлем не стаат нещата
Ама тез дни случайно изпаднах във веселяшко кретенска ситуация Да се посмеете и вие поне

Ненагласено.... непредвидено се озовах с една приятелка с некви момци ...на една маса ....
Та за голем мой ужас двама ми арешаха ....за още по-голем ужас май и двамата се заоблизваха ....
Седя и незнам кво да правя ....та реших....строго и справедливо .... да млъкна и да си правя самолетчета от салфетки ... и да зяпам в видеостената ....
Моята приятелка почна ме рита под масата "Скучно ли ти е ? Кво ти стана ? Що мълчиш ? "
Как да и кажа, че наблюдавах феноменална красота и ме беше яд, че нямам камера да го заснема за поколенията напред ..
.....тез двамата сладури... понеже не се познаваха / и мен не ме познаваха/ ....като започнаха първо да се проверяват кой къф е ...после един през друг да ми се показват кой е по-шарен...
...а мен сърцето ми се дере ...нищо не мога да сторя или кажа ...щото ...щотоооо ако бяха поотделно лесно ....ама накуп не мога да реагирам ...нито да избера

Оставих самолетчетата на масата ...потупах ги по раменете ....и си тръгнах ...със усмивка

Замеряйте ме със развалено зеле ....ама ако някой от вас се е справял в подобна схема да каже, че да си запиша .....да си науча урока .....и следващият път да не се прибирам сама

...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне....

Тема Re: На ъгъла на масата ?нови [re: Jolee]  
Автор ЛУKABИЯT (Сатана)
Публикувано07.06.10 14:27

Ех, че весело!

Ами оставяш си телефона и се чупиш. Като се обадят, действаш по единично.

Суетата - любимият ми грях!

Тема Re: На ъгъла на масата ?нови [re: ЛУKABИЯT]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано07.06.10 14:33

Взе ми думите от устата.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Тема Re: На ъгъла на масата ?нови [re: ЛУKABИЯT]  
Автор Jolee (Яка мацка)
Публикувано07.06.10 15:22

Пфу ...как не се сетих ....на вътрешната страна ...на крилото на салфетното самолетче ...пиша номера ...и хвърлям към всеки от двамата по едно ....

Само че....чиляците щяха да се сетят ....какво правя ...и пак греда

Тема Хаха "и пак греда"нови [re: Jolee]  
Автор himbeer (седмият елен)
Публикувано07.06.10 16:08

Окей аз дописвам

Трябва да се включиш в забавлението, а не само да гледаш 2мата как се забавляваш и да се кефиш отстрани

Накрая няма как да не се стигне до телефоните, даже съвсем открито, и никой няма да се разсърди.

Но трябва да внимаваш и 2мата да са на равностойни позиции пред теб, без ти да имаш от веднага предпочитания (иначе няма смисъл да ги занимаваш и 2мата)

И накрая пак да си тръгнеш сама(, или с 2мата.)

п.п. Тц тц тц флирта за нищо го нямаш

by himbeer

Тема Re: Хаха "и пак греда"нови [re: himbeer]  
Автор Jolee (Яка мацка)
Публикувано07.06.10 16:20

Смей ми се ти

Наистина съм много зле във флирта ....еле пък в ситуации, които ми се случват за първи път
Ако ми беше харесал само единият...ясно ...щях да се справя ...ама те двамата ...нъл ти казвам ...пичове ...
..или ако беше само един ...хих ...щях все да засуча букли нещо там ...

Ма Хим ...може да беше греда ....ама ми вдигна настроението доста ...момчетата бяха на ниво ...рицарски се държаха ....

Не се отваряй много, че ако си на мойта ...кой знае кви ще ги овапцаш...да ти се посмея аз

Автор impulce (пенлива)
Публикувано07.06.10 16:37

Брех, първо да споделя като една видна сватовница, че много ми е гот да запознавам хора и им се радвам, ако нещо се получи, но и аз самата много се дразня, ако някой реши да ме урежда..нагласени работи не обичам.
Така..сега - вие сте си били чисто каре - 2:2 доколкото прочетох..моят първи ход е да видя приятелката ми по кой точи лиги, поради етични и морални съображения, един вид.
Защото може и тя самата да чака включване, един вид да се ориентирам в обстановката - сега, ако ще си мешаме капите за някъв сульо..аз го отстъпвам доброволно на нея, ако видя, че много се кефи. Ако момичето няма амбиции - значи ти е довела отбор юнаци само за теб..
Сега..на мен ми се чини невероятно и двамата да са 1:1 в очите ти..все има някакъв детайл, по който да се различават и единият да е по - по - най.
По мои изчисления, ако са силно заинтересовани - и двамата ще намерят начин чрез дружката ти да потърсят близки срещи с третия вид.
Излез с единия, после с другия и така.
Освен това - наличието на сватовник е удобно за теб обстоятелстъво - винаги този човек може вместо да се чудиш - да изфабрикува нещо неглиже така и да подпита какво що за вечерта - хем ти няма да влизаш директно в кашата (ако се притесняваш), хем ще имаш инфо.
Говори с нея, ако сте си близки.

Автор kikimor (зеленолюспест)
Публикувано07.06.10 16:44

Джолка, по нашият край има един лаф: Знаиш ли защо дяланите камънье ги слагат на кьоше? - Да ги припикават кучетата............

А инак за ситуацията - ползвай метода на пълната математическа индукция, особено без призмата на една реплика твоя по повод доживяването на блажени старини!!!!!

Много е трудно да откриеш черна котка в тъмна стая, особено когато котката я няма в стаята!

Тема Re: На ъгъла на масата ?нови [re: impulce]  
Автор Jolee (Яка мацка)
Публикувано07.06.10 16:49

Импулсантке:

Що да не са 1:1 ....на първо четене шансовете им бяха равни ...

....девойката немаше претенции към никого ...нейният си беше там ...

Сяяяяяяяяям ...не ми е чак толкуз близка ...пък и незнам какви са и "роднинските" връзки ...или там на нейният към тези хора ...че да задавам по-задълбочени въпроси ....
..мелето беше голямо и единственото инфо, което набрах беше те двамата какво си говореха помежду си ...

Все едно де ...конкретният мач е свирен ...мен ми беше интересно дали някой / или как някой би се справил ...

Тема Re: На ъгъла на масата ?нови [re: kikimor]  
Автор Jolee (Яка мацка)
Публикувано07.06.10 17:03

"Математическата индукция е метод за математическо доказателство, използван за доказване на свойства на естествените числа и на други множества, равномощни с множеството на естествените числа. Типична е употребата ѝ за доказване, че дадено твърдение е вярно за всички естествени числа. Това се прави, като се доказва, че първото твърдение от крайна редица от твърдения е вярно, и след това се доказва, че ако произволно твърдение от тази редица е вярно, то е вярно и следващото.

Този метод може да се обобщи за доказване на твърдения относно по-общи добре обосновани структури като дърветата "

Та Кикиморе ...за камъните ...и дърветата ...

Ся като се замисля, че ако имаше някой дет щеш да спечели рунда с нокдаун ...щеше да тоз, който ме догони на улицата ...и ми открадне телефона ....

Редактирано от Jolee на 07.06.10 17:04.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.