Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:44 08.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Случвало ли ви се е?нови  
Автор Глaвнaтa89 (Bella Mafia )
Публикувано28.05.10 18:33

Случвало ли ви се е приятелка(близка от доста време) да почне да хвали съпруга или приятеля ви и да изтъква негови достойнства като мъж?
Ако да, как реагирате дразни ли ви това или не? Аз лично много се подразних и ми дойде адски неочаквано....чудя се как да го тълкувам? Като преди сме си говорили за мъже, но никога за тези които са ни близки, а за други по принцип общи познати....колеги и така. чудя се как да го тълкувам, аз ли съм в грешка нещо, само съм си мислила че я познавам тази жена до сега или какво??

Редактирано от Глaвнaтa89 на 28.05.10 18:34.

Тема Re: Мъж ти толкова ли си няманови [re: Глaвнaтa89]  
Автор lnlay (Solitaire)
Публикувано28.05.10 19:39

качества, че да ти се вижда толкова голяма ерес изказана похвала по негов адрес ?

Тема Re: Мъж ти толкова ли си няманови [re: lnlay]  
Публикувано28.05.10 19:44

не разбира се, че има. По важното е че смятам че тя има определени намерения към него и това ме подразни, може би грешката е моя...

Автор lnlay (Solitaire)
Публикувано28.05.10 19:55

Аха. О.К. тогава. Аз, естествено се пошегувах, сетих се какво имаш предвид.
Ако аз бях ти, и бях спокойна, че мъж ми няма намерения спрямо таз приятелка, щях единствено да бъда поласкана от нейните плетки, а за да я подразня мъничко - щях и да и го демонстрирам при всеки удобен случай

Редактирано от lnlay на 28.05.10 20:33.

Тема Re: Мъж ти толкова ли си няманови [re: lnlay]  
Публикувано28.05.10 20:00

Проблема е точно в това, че не съм спокойна за нищо свързано с него. Семейният живот ни куца меко казано и незнам откъде ще изкочи заек.

Тема Re: Случвало ли ви се е?нови [re: Глaвнaтa89]  
Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано28.05.10 20:13

Приеми, че вече се чукат и не се ядосвай повече.
Ти пък си имаш виртуалните флиртове.

Автор lnlay (Solitaire)
Публикувано28.05.10 20:31

Ох, ако тилът не е в ред, е кофти.
В този случай, пак "ако аз бях ти", бих я шкартирала тази приятелка.
Не ми трябва, щом ще ми се превръща в дразнител.
Ще я търся по-рядко, ще отказвам срещи под извънредно благовидни предлози, и така ще я развъртам, докато свикне с мисълта, че не ми е толкова близка.
Ако обаче я отдалечиш, има опасност да ти го закопчае зад гърба, така поне са ти пред очите. Та не знам.
Лично аз обаче със сигурност бих я разкарала.
Нали има едно клише, дето тука го употребяват "да се бориш за любовта си".
Ей така я разбирам аз в твоя случай "борбата" - незабавно отстраняване на молеца от гардероба с вълнените дрехи.

Редактирано от lnlay на 28.05.10 20:52.

Автор Virgo (кобра)
Публикувано28.05.10 20:43

не съм наясно с конкретния повод, но
1. помисли си дали не го оплюваш прекалено много - може пък да е в друг контекст

2. ако вече подозираш нещо й кажи в прав текст - това е най-доброто и поне и тя ще е наясно, че ти знаеш(подозираш)

3. на него нито дума

Автор lodka_v_moreto (вълнение 1 бал)
Публикувано28.05.10 22:59

по-скоро на приятелката нещо й липсва и не се притеснява да ти завижда. за сега е доброжелателна, не планира мръсотийки зад гърба ти, но не защото не може, а защото не е сигурна в себе си.

Автор Лимoнka_cлaдka ()
Публикувано29.05.10 00:07

Да, много ми е кеф!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.