|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Случвало ли ви се е?
|
|
Автор |
Глaвнaтa89 (Bella Mafia ) |
Публикувано | 28.05.10 18:33 |
|
Случвало ли ви се е приятелка(близка от доста време) да почне да хвали съпруга или приятеля ви и да изтъква негови достойнства като мъж?
Ако да, как реагирате дразни ли ви това или не? Аз лично много се подразних и ми дойде адски неочаквано....чудя се как да го тълкувам? Като преди сме си говорили за мъже, но никога за тези които са ни близки, а за други по принцип общи познати....колеги и така. чудя се как да го тълкувам, аз ли съм в грешка нещо, само съм си мислила че я познавам тази жена до сега или какво??
Редактирано от Глaвнaтa89 на 28.05.10 18:34.
| |
Тема
|
Re: Мъж ти толкова ли си няма
[re: Глaвнaтa89]
|
|
Автор |
lnlay (Solitaire) |
Публикувано | 28.05.10 19:39 |
|
качества, че да ти се вижда толкова голяма ерес изказана похвала по негов адрес ?
| |
Тема
|
[re: lnlay]
|
|
Автор |
Публикувано | 28.05.10 19:44 |
|
не разбира се, че има. По важното е че смятам че тя има определени намерения към него и това ме подразни, може би грешката е моя...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lnlay (Solitaire) |
Публикувано | 28.05.10 19:55 |
|
Аха. О.К. тогава. Аз, естествено се пошегувах, сетих се какво имаш предвид.
Ако аз бях ти, и бях спокойна, че мъж ми няма намерения спрямо таз приятелка, щях единствено да бъда поласкана от нейните плетки, а за да я подразня мъничко - щях и да и го демонстрирам при всеки удобен случай
Редактирано от lnlay на 28.05.10 20:33.
| |
Тема
|
[re: lnlay]
|
|
Автор |
Публикувано | 28.05.10 20:00 |
|
Проблема е точно в това, че не съм спокойна за нищо свързано с него. Семейният живот ни куца меко казано и незнам откъде ще изкочи заек.
| |
|
Приеми, че вече се чукат и не се ядосвай повече.
Ти пък си имаш виртуалните флиртове.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lnlay (Solitaire) |
Публикувано | 28.05.10 20:31 |
|
Ох, ако тилът не е в ред, е кофти.
В този случай, пак "ако аз бях ти", бих я шкартирала тази приятелка.
Не ми трябва, щом ще ми се превръща в дразнител.
Ще я търся по-рядко, ще отказвам срещи под извънредно благовидни предлози, и така ще я развъртам, докато свикне с мисълта, че не ми е толкова близка.
Ако обаче я отдалечиш, има опасност да ти го закопчае зад гърба, така поне са ти пред очите. Та не знам.
Лично аз обаче със сигурност бих я разкарала.
Нали има едно клише, дето тука го употребяват "да се бориш за любовта си".
Ей така я разбирам аз в твоя случай "борбата" - незабавно отстраняване на молеца от гардероба с вълнените дрехи.
Редактирано от lnlay на 28.05.10 20:52.
| |
|
не съм наясно с конкретния повод, но
1. помисли си дали не го оплюваш прекалено много - може пък да е в друг контекст
2. ако вече подозираш нещо й кажи в прав текст - това е най-доброто и поне и тя ще е наясно, че ти знаеш(подозираш)
3. на него нито дума
| |
|
по-скоро на приятелката нещо й липсва и не се притеснява да ти завижда. за сега е доброжелателна, не планира мръсотийки зад гърба ти, но не защото не може, а защото не е сигурна в себе си.
| |
|
Да, много ми е кеф!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|