(като отговор на едно любознателно момче, което тук ми изпрати лична бележка с молба да споделя как „свалям” момичетата)
Това е един инфантилен в подробностите текст, който „специалистите” могат да прескочат!
Дали пътя по който вървим за да достигнем до СЕКСУАЛНОТО НИ УДОВОЛСТВИЕ не минава през точния подход, поведение и определени храни за повдигане на женското, а и мъжкото либидо? Дали времето, прелюдията преди „вкарването на дявола в пъкала” подобно на монаха Рустико в една от 100-те новели на „Декамерон” от Джовани Бокачо не съдържа смисъла на любовната игра? Дали началото не предопределя успешния финал?
Напоследък съм забелязал, че жени не са ми отказвали в случаи, когато примерно съм им приготвил при това ЛИЧНО определени ястия. По-долу ще споделя с Вас нещо. Надявам се и Вие да направите същото с молба да пишем по темата, а не да се оценяваме кой колко струва като човек, колко връзки е имал, дали децата му са здрави, дали морала му е съобразен с нечии критерии и пр. Понеже съм мъж ще пиша от името на мъжете, ще се обръщам към тях, а надявам се дамите да ме критикуват градивно или да споделят съгласие. И така преди среща с една жена (момиче, дама, партньорка, половинка)...:
1. Предварително обръщам внимание на собственото си жилище. Цветята. Става въпрос за цветята в жилището ми - не подбирам нищо специално, а най-добрия вариант са свежи и красиви градински цветя. Ако купя цетятята с красива аранжировка това ще накара момичето да се замисли кой ли ми ги е поднесъл, по какъв повод и др. ненужни мисли. Свежите градински цветя, обаче подсъзнателно я правят съпричастна с мен, навеждат я на мисълта за нежност на душата и връзка с природата. Цветята като атрибут на мъжкото жилище не са често явление и са сериозен положителен довод.
2. Ако предварително вземам жаната с кола малко преди срещата затварям прозорците за да се изпълни купето на автомобила с лекия и ненатрапчив аромат на качествен парфюм. От опит знам, че обонянието на жена е необходимо условие за да я спечеля. Ако е възможно избирам местото където ще спра да е спокойно за евентуално изчакване. Пристигам там с черен спортен автомобил, не е кой знае каква марка, но тунинга е ефектен и впечатляващ (следя погледите на хората по кръстовищата, дочувам разговорите им край автомобила, особено ако изляза от него и седя малко настрана). Предпочитам за срещата да съм първи за да имам възможност да изляза от колата, да изчакам дамата и лично да й отворя вратата.
Когато пристигнем и паркирам в двора пред нас (или край заведението, парка...) изскачам бързо от колата за да отворя другата врата и да помогна на дамата при слизане (не малка част от жените се впечатляват от това). Ако тя е с къса пола преценявам къде ще гледам в момента когато тя си отвори и изпъне десния крак за да слезе. Стремя се да бъда ведър и усмихнат. Закачката с погледа към разтворените крака може и да има ефект ако е придружен наистина със закачлива и сладострастна лека усмивка. Бъдете сигурни, че това на нея й харесва, не случайно се е облякла така, иска да се покаже, да бъде забелязвана. Всичко е импровизация, нямам правила!
3. Приготовленията. Понеже не ми се занимава със сложни приготовления обикновено избирам простичко, но много вкусно рибено и/или постно меню, различна част от изброеното по-долу :
3.1. Пълнени гъби с кашкавал (евентуално+накълцано филе) печени на скара (общо време за приготовление 20-25 минути); не се пестят черен и червен пипер, задължително се ползва краве масло;
3.2. Панирани рапани (дребни, защото са по-крехки и извадени лично от мен от камъните по морското дъно, нанизани по няколко на клечки за зъби като мини-шишчета), миди, калмари, акула, бяла риба - мерлуза, треска, хек,...(заключителна фаза на приготовление ок. 30 минути); панировката се прави основно с царевично брашно, малко бяло брашно, добавя се и нишесте, хлебна сода, не пестя яйца (само за панировката единствено ползвам малко сол);
3.3. Риба на скара - пъстърва, пангасиус, ципура, кефал (ок.30 минути);
3.4. Пълнена пъстърва задушена във фолио - печена във фурна (заключителна фаза ок.30-40 минути); предварително се прави пълнежа, важен е - лимон, лук, нарязан пипер, подправки за риба - обилно;
За рибата и гъбите НЕ ползвам сол, а потапям или ги „къпя” в соев сос. Лимоните се "леят" в изобилие!
Някои из между възможните придружаващи ястия, питиета и десерти: достатъчно и разнообразни плодове и зеленчуци, Бяло вино, квалитетни Мартини и Вермут, Финландска водка, Уиски Ред Лебъл (червен), натурални сокове, печени орехи, натурален и други видове шоколади, няколко вида сладолед за да може да се направи мелба с...предварително поръсени със захар ягоди, които плуват в собствения си гъст и сладък сос...това е възбуждащо...
4. Поведение. През цялото време "слугувам" на гостенката, поднасям й отделните ястия, наливам й питиетата, искам тя да се почувства важна, сякаш е издигната на пиедестал. Ако тя се "спусне" да мие чаши и чинии веднага се намесвам, за да го направя вместо нея. Тя трябва да се почувства принцеса! (Има и една добавка – ако нямате нищо против гостенката да се почувства домакиня оставете я да домакинства, да измие чиниите, да изчисти масата накрая – това води до по-бързо сближаване, но го препоръчвам само в случаите, когато имате сериозни намерения към нея, в противен случай със сигурност след края на връзката дамата ще остане наранена и излъгана в очакванията си. Аз например се лишавам от удоволствие, но не лъжа жените, предварително деликатно излагам намеренията си ако съм сигурен, че те не са сериозни и обвързващи поради, което част от „принцесите” се отказват преди да са започнали, но съвестта ми е чиста. Има и случаи, когато една жена е „пленена” и въпреки, че е наясно със ситуацията се впуска в моето приключение надявайки се сериозността да се получи от самосебе си в ход, но не би. После иди и обяснявай, че не съм бройкаджия, че съм бил толерантен и съм предложил само „партньорство за емоции, танци, споделяне, секс...”).
Когато съм с дама наблюдавам очите й, погледа й, ако имам възможност и не е тъмно наблюдавам след мои жестове и изказвания дали се свиват/разширяват зениците й!!! Зениците никога не лъжат, чрез тях не може да се имитира, те показват мисълта и чувствата в даден момент (дали гледате началника си в очите по време на Ваш доклад или гледате жената по време на среща е все същото като възможност за повече информативност). Бягам от жени и хора изобщо, които „хвърлят белтъци”, т.е. уж гледат напред, а очите им ще изхвръкнат в страни от орбитите да Ви следят! На такива хора не им се доверявам и имам винаги „едно на ум”! Гледайки партньорката се опитвам да настроя "сензорите" си за да доловя топлина в погледа й...ако я има. Търся красивото, а не недостатъците - така аз се чувствате по-добре и съм по-спокоен. (Всички имаме недостатъци, но не съм мазохист за да се опитвам да ги преекспонирам!) Защо понякога жената, а и хората изобщо присвиват очи? Това поне се вижда и в полумрак. Ако тя е късогледа и особено ако тогава е без очила или контактни лещи няма страшно, нормално е, но ако не е късогледа - значи нещо не е наред и се опитвам да коригирам ситуацията и/или поведението си, ако вече...не е станало късно.
Ако забележите Вашата гостенка преди да отпие от чашите или като посегне към приборите за хранене да ги оглежда скришом дали са добре измити и избърсани от прах, това означава, че тя е още "далече" от Вас, няма Ви доверие и ще са необходими повече усилия.
5. Обстановка след като пристъпим прага. Задължително настанявам гостенката до мен съобразно сезона – или на холовата гарнитура, или в люлката на верандата, за да сме ДВАМАТА ЕДИН ДО ДРУГ. Избягвам отделните столове около кръглата маса заради деловата атмосфера - това дистанцира и усложнява ситуацията. Ако с момичето сме „по-напред” в отношенията оправдавам се, че от хола много се чува музика и говор, баща ми е в съседния апартамент, възрастен е, дразни се и не може да спи...така, че зимно време (на верандата тогава е студено) няма как и директно влизаме в спалнята. Там върху голямо, широко легло използвам римския метод да хапваме и пием в легнало и полулегнало положение. Невероятен успех жъне! Имало е случаи красива и непристъпна жена да не ми устои, понеже момента е някак си магически или поне трудно устоим, а след време тя да не може да си обясни как го е допуснала. Стаята-спалня е оборудвана с 3 вида осветление – стандартно, на леглото и на музкалната уредба, всяко с различна мощност, насоченост и плътност за различните случаи. Има и телевизия (не я препоръчвам по време на секс)...
Момчета, ако и Вие сте осигурили ефектно и приглушено осветление, романтична музика, хамак сред зеленина, ако дамата я носите на ръце в буквалния смисъл...Знате ли, трудно се намира жена, която да повдигнете, да задържите на ръце и това да не остане без ефект! Аз например по време на танц повдигам момичето за дупето - това я кара да се чувства като дете (особено ако не е първа младост), а в посока към леглото я занасям в легнало положение...
6. Разговорите. Обикновено водя разговорите от близко разстояние - ползвам Уинтър Фреш. Говоря тихо, ясно, стремя се тембъра на гласа ми да е нежен, но мъжествен. В комуникацията използвам познанията си по социология – например изложенията и примерите на Дейл Карнеги. От него черпя опит не само за отношенията между противоположните полове, но как се печелят приятели и как да се харесваме в службата. Така, че насочвам разговора към половинката. Интерисувам се от нея, карам я тя да се почувства значима за мен. Не говоря директно за себе си, а със завоалирани загадки раздразвам любопитството й, предоставям й възможността тя да се интерисува от мен. Определено скромнича пред нея! В разговорите, особено ако са в начална фаза и са опознавателни никога не споменавам други жени, бивши гаджета и съпруга. Лаская моята гостенка (дори да не е гостенка, а да сме на неутрална територия в заведение примерно) и се наслаждавам на момента. Без да се натрапвам, обикновено респектирам и внушавам, че аз за нея съм поне едно стъпало нагоре! Използвам езика на тялото, докосвам я леко и уж случайно бедро о бедро, старая се да излъчвам топлина! Не прибързвам (особено ако си заслужава), не съм припрян! (В интерес на истината, ако дамата е „на зор” и определено ако аз съм за нея вече цел за задоволяване на нагона, тогава се поотпускам и я подкарам малко през просото, но както ме мерят, така я премервам и аз.) Добре, че съм израстнал в интелигентно семейство, имам обща култура над средното равнище и това ме прави спокоен и уверен.
В разговора споменавам често името на момичето, интерисувам се как обича да бъде наричана галено и започвам така да я наричам (един съвет към момчетата: ако, до сега сте сменили много партньорки или ако сте били само с една жена и сте свикнали с нея, внимавайте в разговорите с новото момиче да не сгрешите името й, защото това е провал; ако не сте сигурни в себе си тогава или не споменавайте никакво обръщение или изберете някакво оригинално с общо значение, но тук рискувате да станете смешни и тривиални с разни глуповати: писе, коте, маце, зайче, пате...не Ви съветвам, просто внинавайте и умната).
Опознавайки се с моята партньорка аз се опитвам да я категоризирам за да избера индивидуален подход. Импровизирам! Уча се не само от грешните си ходове, но и от успешните!
Ако тя е от простолюдието опитвам се да вляза в говора и мислите й. Започвам да използвам нейния жаргон, но внимателно и така създавам у нея усещането, че може и да сме от „една черга” (pro domo sua ще бъде наша обща позиция, въпреки, че „на пъпа” на Варна е по-трудно да се приравня с хорицата от работническо-селската класа).
Ако дамата е от средната класа - преценявам. Тук може и да сме на едно ниво и се забавляваме спокойно, стремя се да не преигравам, просто играя себе си на сцената наречена живот (свят) ако мога да перефразирам английския драматург Уйлям Шекспир („света е сцена, а ние актьорите на нея”).
Ако дамата е от много висок клас (прекалено красива и/или прекалено богата и/или аристократичен (висок класов) произход и/или много нагоре в административната йерархия и/или медийна личност и т.н.) много важно е до кое стъпало мога аз да достигна в избрания „бон тон”. Почти изключено е да се притесня и ако преценя, че евентуално няма да имаме сериозна обща кауза аз започвам да играя „ва банк” - разкриване на „тъмната страна на луната” (жената) това, което тя мисли, но не го изрича на глас, тайните й копнежи, необходимостта й да изживее моменти на безметежност и забрава, да „презареди батериите”. Ако до този момент сме запазили дискретност и „гранд-дамата” е сигурна в нашата „тайна мисия” – идва моето време (Вашето време момчета, дерзайте, гранд-дамата е вече курва - способна на всичко)...
7. Нежни стъпки. Масаж. ВСЯКА ЖЕНА ХАРЕСВА МАСАЖ. Всяка жена знае, че масажа предхожда...секса. Всяка жена го знае, но за това не се говори. Мълчанието по темата е оправдание и за двамата, защото стигне ли се до там обикновено всичко вече е решено. За една жена масажа може да мине и за оправдание пред себе си за евентуалния „посетнешен пишманлък”, както се изразява Капитан Петко Войвода в едноименния филм от 1980 г. (сценария е от великия Николай Хайтов). Масажа е средство за „основен удар по целта” казано по военному, а позицията е повече от прекрасна, защото самата цел желае да бъде „ударена”. Ако между другото, деликатно и леко намекнете за Вашите способности и/или желания да прилагате умения и/или да се учите да масажирате - по този начин може да накарате партньорката Ви сама да пожелае масажа, дори да Ви помоли за това (наслаждавайте се на успехите си момчета). Нали се сещате, че масаж се прави на голо или най-много жената да е по бельо. Знаете, че по време на масажа „случайно” се докосват интимни местенца, че за по-добър масаж сутиена и прашките пречат, че първо сутиена се разкопчава, после може и да се свали докато жената е по корем, че прашките ако има достатъчно плат първо се подвиват, а по-нататък се свалят изцяло и т.н., а когато момичето се обърне по гръб то вече е съвсем голичко и...нататък е друга тема, да не влизам сега в подробности, че текста стана мнооого обширен, а панталоните ми около „дюкяна” вече наподобяват изпъната шатра на индианския вожд на апахите.
За един сладострастен масаж би било добре да имате понятие за човешката анатомия – мускулатура, костна система, нервни пътища и окончания, ерогенни зони. ОРГАЗМА НА ЖЕНАТА Е В МОЗЪКА Й! Ако Вие сте вече там (в мозъка й) първата „стратегическа кота от която се атакува целта” е овладяна.
Ако предварително с езика на тялото и небрежните докосвания сте получили достатъчно информация за партньорката, може да пристъпите към масаж. Навярно в някое шкафче имате качествено и ароматно масло. Може би имате и сте запалили ароматни клечици. Със сигурност имате и подходящо музикално оформление. Предварително не сте се натъпкали с храна, защото това е недопустимо, хранили сте се умерено и дори леко сте гладни. Не сте се налокали с безалкохолно и вода за да не се бълника стомаха. Не сте се наливали прекомерно с алкохол, защото това ще притъпи красивите мигове. Пили сте до токлова, че да се чувствате леко отпуснати от всякакво притеснение. Предварително сте си затоплили ръцете. Аз съм виждал (на плажа понеже е светло) как по време на масаж с плажно масло прасковката на момичето да просълзява. Същото е и в къщи, но в полумрака обикновено се усеща с езика. Импровизирайте и тук! Разучете тялото, радвайте му се, чувствайте се скулптор, извайвате всяка извивка, издатина, трапчинка...те са вече Ваши. Не бързайте, нито в играта, нито в секса! (за технологията на качествения секс наистина може да поставите отделна тема, тук има доста специалисти, но внимавайте и умната; аз на 17.05.2010 г. преминах успешно тест за СПИН в една подвижна експресна лаборатория паркирала пред хотел "Черно Море" и си отдъхнах; за да сте спокойни пазете се, знаете как)
Момчета, когато сте с една жена в къщи, на разходка или в подходящо заведение:
...ако сте кавалери и го докозавате перманентно,
...ако излъчвате сигурност, самочувствие, закрила, увереност, сила,
...ако жената чува на ушенцето това, което иска - че има красиви очи, че е чаровна, интелигентна, нежна, женствена, има разкошна коса, нежна кожа,
...ако целувате косите й, ако целувате вратлето - непременно из отзад, нежно като се започва от ушенцето, леко надолу чак до рамото, което се заголва небрежно...
...ако с върха на пръстите се разходите по женския гръб и не само с пръстите, но и с устните...досещате се нали?
Ако мъжа е красив, интелигентен и напорист той ще спечели всяка жена, КОЯТО ГО УСЕТИ КАТО ТАКЪВ, дори може да бъде и възнаграден! Ако мъжа не е до там симпатичен той също може да успее, но с повече усилия и запомнете – с повече опити! Момчета, в общия случай всеки от Вас може да достигне до успехи, но ще вложи много повече труд, усилия, средства...
Ако двамата партньори намерят „пресечната точка”, тя се превръща в тяхна обща „опорна точка” и вече е в сила крилатата фраза на Архимед за „лоста от първи род”, а именно : „Дайте ми опорна точка и ще повдигна земята!”, т.е. за Вас вече няма нищо невъзможно! Ако по двуизмерната ординатната система (х,у) се намерят повече „опорни точки” двамата партньори вече ще стъпят на стабилна плоскост (повърхнина), като гаранция за серозна взаимност и сигурни емоции. Ако нейде в пространството на триизмерната ординатна система (х,у,z) „точките са нароят” това вече е гаранция за общо бъдеще, защото двамата партньори не просто са стъпили на обща повърхност - остров сред морето на емоциите, сладострастието и любовта, а вече плуват в него. Ако достигнете до последната „фаза” (ниво от играта) тогава се наслаждавайте заедно не само на миговете и моментите, но и на времето. За да се обичате цял живот търсете щастието, борете се един за друг, ПРОМЕНЯЙТЕ се за добро и се ПРЕОТКРИВАЙТЕ!
Накрая може би ще Ви се стори, че част от небходимите действия и жестове са клиширани? Дали е така, имате опит - споделете го!
Какво искат жените:
Да се почувстват ухажвани, желани и обичани!
Да се почувстват стойностни, значими и важни!
Да се почувстват закриляни, спокойни и сигурни!
Да се почувстват чаровни, нежни и красиви!
Момчета, колко от нас умеем и ИМАМЕ ЖЕЛАНИЕ да направим една жена щастлива?
Момчета, КОЛКО ЖЕНИ ЗАСЛУЖАВАТ НИЕ ДА БЪДЕМ НАИСТИНА МЪЖЕ???????
МомИчета, колко от Вас са срещали кавалери?
МомИчета, щастливи ли сте?Редактирано от racial на 20.05.10 14:06.
|