Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:54 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Какво виждат очите ми?нови  
Автор Лaмa ()
Публикувано09.05.10 09:53

Не знам дали ще обидя някого, ако най-нахално обобщя, че хората на земята са ужасно повърхностни и фиксирани върху оптически ефекти. Добре де, има места, където има други проблеми, като глад и граждански войни, или пък където СПИН-а е нещо толкова естествено като безплатната притурка на съботния вестник. Но като цяло трудно се абстрахираме от това, което виждат очите ни.

Затова с една колежка бяхме доста шокирани, когато трети колега ни заяви, че за да спи с една жена не трябвало да му харесва външно. Друг бил обаче въпроса с дълготрайните хави - за да се влюбел, момичето трябвало да изглежда перфектно. За нас двете беше напълно естествено, че някой трябва да ни задоволява визуалните потребности, както и други първопогледни неща, като да има приятен глас и готино поведение, за да може въобще да ни докара до състояние да искаме да го вкараме в леглото си. Като и двете не говорехме за някакви универсални красавци, но бяхме единодушни, че "нещо трябва да има".

Понеже бяхме невероятно репрезентативна извадка от трима човека, стигнахме до статистически непоклатимия резултат, че на мъжете просто има трябва по-малко и естетиката не им е толкова важна, докато жените имат по-високи стандарти, дори и за еднодневките си.

Така ли е, или не?

Тема Re: Какво виждат очите ми?нови [re: Лaмa]  
Автор KлинтъH (СилеН)
Публикувано09.05.10 10:02

Eстествено, че колегата ти е прав за повечето мъже, а вие двете с колежката ти, просто не разбирате мъжете.

80 процента от мъжете отделят секса от любовта, а при жените е точно противоположното, някъде сигярно 20 процента могат да правят това.
80 процента от мъжете биха изчукали някоя по-грозничка(това е малко относително понятие) която имат под ръка, една средно красива жена не би, т.к най-малкото има повече предложения за секс отколкото средностатистическия мъж, следователно има правото да избира.
Като цяло жените сте привилигировани, обличате си една къса поличка излизате на бар или клуб вечерта и ето поне 10 предложения за секс, средностатистическия мъж това няма как да му се случи.

Тема Пак се прояви като познавач на човешката природанови [re: KлинтъH]  
Автор Лaмa ()
Публикувано09.05.10 10:16

Откъде ги намери тези числа?

Да не работиш в статистическия отдел на института по сескуални науки?

Може би си прав, но как пък заключи, че ние двете не разбираме мъжете? Досега не съм срещала някого, който да е останал неразбран

Тема Re: Пак се прояви като познавач на човешката природанови [re: Лaмa]  
Автор KлинтъH (СилеН)
Публикувано09.05.10 10:24

Това, че ти или приятелката си мислите, че разбирате нещо или някой съвсем не значи че наистина е така.
Една сръбска поговорка - Мисли и срати, не йе все йедно

Тема Re: Пак се прояви като познавач на човешката приронови [re: Лaмa]  
Автор KлинтъH (СилеН)
Публикувано09.05.10 10:46

Добре значи, щом се разбрахме, кажи тази вечер свободна ли си за една партия анален секс?

Тема Re: Пак се прояви като познавач на човешката приронови [re: KлинтъH]  
Автор Лaмa ()
Публикувано09.05.10 10:56

Опасявам се, че и тази вечер няма да се получи ;-)

ПП иди си виж портрета, че го поправих

Тема Re: Пак се прояви като познавач на човешката приронови [re: Лaмa]  
Автор KлинтъH (СилеН)
Публикувано09.05.10 11:12

Последния път остана много доволна, еднам ходеше след това

Тема Re: Пак се прояви като познавач на човешката приронови [re: KлинтъH]  
Автор Лaмa ()
Публикувано09.05.10 13:01

Абе не знам, ама боксовите ми ръкавици станаха на гъз, трябваше нови да си купувам , ако си навит да си ги сефтосам на тебе, заповядай

Тема Re: Какво виждат очите ми?нови [re: KлинтъH]  
Автор дeдo Mapko (дедовия)
Публикувано09.05.10 19:39

"Като цяло жените сте привилигировани, обличате си една къса поличка излизате на бар или клуб вечерта и ето поне 10 предложения за секс, средностатистическия мъж това няма как да му се случи" хаха тва си е баш така товариш клинтон

ebvgz

Тема Re: Какво виждат очите ми? [re: Лaмa]  
Автор impulce (пенлива)
Публикувано10.05.10 15:27

Е, вероятно е имал предвид - поне малко да му харесва, в сравнение с тази - за пред хората - там жената си е ..част от статуса, който се гони - явно.
Едва ли би, ако му е чак антипатична.
Според мен..е въпрос на..зор, наличност и осъзнати граници - доколко човек може да преглътне едно - за сметка на друго.
Хората, които имат избор и не са притиснати от обстоятелствата - се глезят, тралалосват, играят, избират, прецеждат, пазарят се, сравняват.

На мен не ми ли заплени окото - няма как да го пожелая, може да има страхотна душевност, интелект, но едва ли ще се задълбоча и ще оставя врата да ги опознавам, в последствие - ако не ме привлече на чисто физическо ниво, първоначално (ако става дума за интимна връзка някаква). Затова и се учудвам на хора, които казват..външността няма значение. Не го разбирам. За мен има. Да, ако търся приятелството само - едва ли има значение как му мирише брадичката, но, ако ще има търкал - има.

Редактирано от impulce на 10.05.10 15:29.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.