Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:35 09.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Бихте ли приелинови  
Автор ice_cream_girl2 ()
Публикувано01.05.10 14:18

ако гаджето ви флиртува по купоните с мъже/жени, но само дотам? Просто като се напие и се забавлява повече

Тема Re: Бихте ли приелинови [re: ice_cream_girl2]  
Автор Джoaннa (Гордата ТО)
Публикувано01.05.10 14:40

.......лошо няма, стига да не ми пречи и на мен да се забавлявам ....има нужда мъжете да разпускат , особено ако приятелките им са скучни и грозни

всичко е в ръцете ми .......мамка му

Автор saksun (непозната)
Публикувано01.05.10 14:42

Много хубав въпрос задаваш, ама много.

Може ли да изчакам други мнения и тогава да отговоря.

При това ако гаджето ти твърди, че само теб обича и личи, че е така. Но е заклет флиртаджия, нали така?

"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Автор _Jasmine_ ()
Публикувано01.05.10 14:44

Ако флиртува с жени, ще мога да го разбера и приема, особено ако е само флирт.Виж обаче, по отношение на мъжете, бих се притеснила.Сериозно при това.

Автор impulce (пенлива)
Публикувано01.05.10 14:55

Ще ми стане неприятно, ако се олива - т.е пренебрегва ме изцяло или висне на врата на някоя др.мома - за тази цел - може да излезе самостоятелно, или по мъжки, както и аз, ако решим - да флиртуваме.
Инак - не, все пак купоните са за социализация, нали така. Не държа да сме залепени, дори да стоим непременно един до друг на маса, бар и пр.

Тема Re: Бихте ли приелинови [re: impulce]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано01.05.10 15:08

Но, Импулсче, докъде може да стигне флиртът според теб?

Примерно ти не присъстваш на случилото се. Но твоят любим ти признае, че по време на купон или в работно време, някоя жена му известила, че го харесва и взела, че седнала в скута му, даже. Той я отблъснал, понеже се държал "на положение".

Тема Re: Бихте ли приелинови [re: saksun]  
Автор impulce (пенлива)
Публикувано01.05.10 15:29

О, никой не може да знае докъде може да стигне един флирт.

И аз дори не зная - за моите. Зависи от много неща.
Струва ми се, че авторката не визира съвсем обикновено закачливо общуване, по - отворено държание, танци - манци. Ако е това - е, нека, нека, няма повод за сръдня, сега на мен ако не ми се танцува, не е речено, че трябва да ме подпира.
Честно казано, не ми се е случвало партньор да се похвали след това. Предполагам, че и да е имало - едва ли има смисъл да се споменава - един вид..видиш ли ти - колко съм джелезен.
Малко позьорско ми изглежда.
Но виж, ако ми каже, предполагам, че ще полюбопитствам с подробности, признавам - за мацката, какво, що...

Автор saksun (непозната)
Публикувано01.05.10 15:45

Кофти е, ако са не една натискащи се мацки.

И все пак ти си убедена, че обича теб. А той счита, че поведението му спрямо другите жени е съвсем нормално. Да ги прегръща на разни събирания, да ги изпраща до дома им (хубаво, кавалер е, така трябва); дори да целуне някоя за "лека нощ"...

Ревност ли е от моя страна или донякъде съм права да се бунтувам?!...

Тема Re: Бихте ли приелинови [re: saksun]  
Автор impulce (пенлива)
Публикувано01.05.10 16:03

Мхм, не съм била в подобна ситуация, но си мисля, че тези неща - флиртаджийството, да кажем - не се случват инцидентно - човек или е праволинеен, или е флиртаджия по душа и, ако двама такива са в двойка - при всички положения - ще си знаят навиците.
Имам едни такива приятели - тя е спокойна, уравновесена, оня е кат с шило в гъза - на диско - ще се върти като пумпал, ще се шегува, ще затанци, но..той си е такъв, а на нея въобще не и дреме, защото просто го познава (семейство са), знае, че е по - темпераментен, винаги е душата на компанията, обича да е център на вниманието и т.н., но просто си имат доверие - ясно е, че той не търси в конкретния момент нищо. Всъщност, флиртовете с някаква тайна цел, обикновено - май не стават в присъствието на половинки, компанията, общи приятели, колеги и т.н.

Изпращане - мне, какъв е проблемът - естествено, че всеки възпитан мъж, ще изпрати някоя дама в нужда, моето момче и то е карало приятелки по къщите, но виж..сигурна съм, че не ги целува.
Прегръдки - ми има по - любвеобилни хора, които се закачат, но пак..в нюанса е работата - от бурна, мечешка, радостна прегръдка - при среща с любими приятели, до..другата прегръдка - е, има разлика.
Целувките са си за само мен, поне така си мисля.
Ако човекът ти е просто по - шумничък и емоционален, нищо необичайно и за ревност - не виждам.
Мен ме наострят по - тихите, потайни, неща с недомлъвки, увъртания и прикритост.

Автор saksun (непозната)
Публикувано01.05.10 16:11

Благодаря за мнението. Толкова обстойно си го написала.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.