Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:08 16.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Секс и бременностнови  
Автор Capa_ ()
Публикувано28.04.10 08:28

Дами, как беше либидото ви по време на бременността? Чувствахте ли се желани от половинките си? Това, че сте "дебела" убиваше ли сексуалното желание или се приемахте за секси?
Аз лично бях абсолютна мечка, но въпреки това се чувствах секси и желана.

Господа, харесва ли ви да сексите бременна жена /вашата естествено/?Какво беше усещането? Някакви отзиви?
Тези, които не са били бременни/за жени/ и тези, които не са били с бременна жена/за мъже

/ могат да дадат някакви отговори, които да са пожелателни за близкото им бъдеще, примерно.

Редактирано от Capa_ на 28.04.10 08:30.

Тема ot мъжка гледна точканови [re: Capa_]  
Автор Иво (батко-психопат)
Публикувано28.04.10 10:33

бременните стават(различните от бременните от нас, разбира се!) само за ебане заради отчасти перверзната тръпка да чукаш бременна от друг.

Тема Re: ot мъжка гледна точканови [re: Иво]  
Автор Capa_ ()
Публикувано28.04.10 12:33

Хм, звучи доста възбуждащо, перверзнико.

Тема Re: Секс и бременностнови [re: Capa_]  
Автор Slona_sf (учител джедай)
Публикувано28.04.10 14:46

ти възбуждаш ли се като гледаш маймуна как чука диня?

понеже съм щастлив, малко съм свенлив...

Тема Re: Секс и бременностнови [re: Slona_sf]  
Автор Capa_ ()
Публикувано28.04.10 14:59

Малкия, на теб още ти белят банана. Ти си диня!

Публикувано28.04.10 15:11

говори ми, говори. Сам ли да си беля банана? То срамно. Ще ми се смеят всички набори.

Тема Re: Секс и бременностнови [re: Slona_sf]  
Автор Capa_ ()
Публикувано28.04.10 15:14

Мда, наистина е срамно да ти го забелват, за да ти го мият, че да не се замърси и закърнее. Малкия!

Това в контекста на темата - бременност и бебета.

Публикувано28.04.10 15:17

говори ми, говори. бабо

интересно, при мене беленето е последвано от лапане. Ти да не ме бъркаш с някой?

Автор _Brave_ (Ares)
Публикувано28.04.10 15:27

Честно казано въпросът е към дамите, а и аз нямам кой знае какъв опит с бременни жени, но съм забелязъл, че това не е факт, който ме спира или стимулира допълнително да желая една жена. Не знам дали го казвам ясно, но промените във формата на жена по време на бременност, която обичам може да ме накара само да огранича позите до по-щадящи и да проведа един разговор с лекаря и какво може и какво не.

IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

Автор bushido (yakshini)
Публикувано28.04.10 16:26

да видим: първия месец ме гонеше адска умора и след 7 часа можех да си заспя права ... след това ме прихвана гаденето, рядко не ми се гадеше и от секса

... 5 и 6-и месец бях ок и ми се сексеше много, факт! после постепенно ме хванаха дебелините и жегите и желанието съвсем секна

виж, месец-два след раждането ищяхът се завърна с пълна сила

иначе на мъжлето му се искаше през цялото време как не му се виждах кит, не знам.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.