|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Секс и бременност
|
|
Автор |
Capa_ () |
Публикувано | 28.04.10 08:28 |
|
Дами, как беше либидото ви по време на бременността? Чувствахте ли се желани от половинките си? Това, че сте "дебела" убиваше ли сексуалното желание или се приемахте за секси?
Аз лично бях абсолютна мечка, но въпреки това се чувствах секси и желана.
Господа, харесва ли ви да сексите бременна жена /вашата естествено/?Какво беше усещането? Някакви отзиви?
Тези, които не са били бременни/за жени/ и тези, които не са били с бременна жена/за мъже/ могат да дадат някакви отговори, които да са пожелателни за близкото им бъдеще, примерно.
Редактирано от Capa_ на 28.04.10 08:30.
| |
Тема
|
ot мъжка гледна точка
[re: Capa_]
|
|
Автор |
Иво (батко-психопат) |
Публикувано | 28.04.10 10:33 |
|
бременните стават(различните от бременните от нас, разбира се!) само за ебане заради отчасти перверзната тръпка да чукаш бременна от друг.
| |
Тема
|
Re: ot мъжка гледна точка
[re: Иво]
|
|
Автор |
Capa_ () |
Публикувано | 28.04.10 12:33 |
|
Хм, звучи доста възбуждащо, перверзнико.
| |
Тема
|
Re: Секс и бременност
|
|
Автор |
Slona_sf (учител джедай) |
Публикувано | 28.04.10 14:46 |
|
ти възбуждаш ли се като гледаш маймуна как чука диня?
понеже съм щастлив, малко съм свенлив...
| |
|
Малкия, на теб още ти белят банана. Ти си диня!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 28.04.10 15:11 |
|
говори ми, говори. Сам ли да си беля банана? То срамно. Ще ми се смеят всички набори.
| |
|
Мда, наистина е срамно да ти го забелват, за да ти го мият, че да не се замърси и закърнее. Малкия!
Това в контекста на темата - бременност и бебета.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 28.04.10 15:17 |
|
говори ми, говори. бабо
интересно, при мене беленето е последвано от лапане. Ти да не ме бъркаш с някой?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
_Brave_ (Ares) |
Публикувано | 28.04.10 15:27 |
|
Честно казано въпросът е към дамите, а и аз нямам кой знае какъв опит с бременни жени, но съм забелязъл, че това не е факт, който ме спира или стимулира допълнително да желая една жена. Не знам дали го казвам ясно, но промените във формата на жена по време на бременност, която обичам може да ме накара само да огранича позите до по-щадящи и да проведа един разговор с лекаря и какво може и какво не.
IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bushido (yakshini) |
Публикувано | 28.04.10 16:26 |
|
да видим: първия месец ме гонеше адска умора и след 7 часа можех да си заспя права ... след това ме прихвана гаденето, рядко не ми се гадеше и от секса ... 5 и 6-и месец бях ок и ми се сексеше много, факт! после постепенно ме хванаха дебелините и жегите и желанието съвсем секна
виж, месец-два след раждането ищяхът се завърна с пълна сила
иначе на мъжлето му се искаше през цялото време как не му се виждах кит, не знам.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|