Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:46 04.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Но цомментнови  
Автор KиpoАдминистратор ( )
Публикувано14.04.10 10:16

ас дусига никуи ни ми е ударил шимар---усвен тува моя сапрук е силин,храбар и магествин....имам 9 гавазина-бодигарди...пират и бят пруфисионалну...друк е вапроса чи идин индиец ши си разиграва коня ф балгаря....убачи и бг жината е за бои пуне 3 пати на седмицата-рява,прави чалами и придава нумира...инати са.цупи са ..ходи пу нервите на спонсура си...

ас дусига никуи ни ми е ударил шимар---усвен тува моя сапрук е силин,храбар и магествин

Тема Re: Но цомментнови [re: Kиpo]  
Автор Capa_ ()
Публикувано14.04.10 11:01

Това са събрани съчинения, нали?

Тема нямам представанови [re: Capa_]  
Публикувано14.04.10 11:13

дали е нечия шега, но вероятността да е изворно, според мен е над 50 на сто.
Зачудих се отново(често съм се чудел), как си счупвате хатъра да се ебете с някое животно с едноцифрено айкю. Полът в случая не е от значение.
Че то едно куче има повече интелект от това, със сигурност поне гледа по-умно.
Уууаф.

ас дусига никуи ни ми е ударил шимар---усвен тува моя сапрук е силин,храбар и магествин

Тема Има една народна поговорканови [re: Kиpo]  
Автор himbeer (седмият елен)
Публикувано14.04.10 11:18

Глупав чука добре.

даже сега я гуугелнах, не било поговорка , а МЪДРОСТ!

by himbeer

Редактирано от himbeer на 14.04.10 11:19.

Тема Re: нямам представанови [re: Kиpo]  
Автор _Brave_ (Ares)
Публикувано14.04.10 11:28

Предполага се, че когато няма пречещи мисловни процеси, физиологичните протичат по-гладко и безпроблемно. Затова са толкова популярни розовите сънища за градинаря/строителя/хамалина у нежния пол.

IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

Тема moga да изкажа следната хипотеза:нови [re: himbeer]  
Публикувано14.04.10 11:45

"Мъдрост", повтаряна достатъчно дълго време, независимо от наличието на кавички, става поговорка.

Тема Re: нямам представанови [re: _Brave_]  
Публикувано14.04.10 11:45

звучи логично

Автор Taigun (екипна кучка;)
Публикувано14.04.10 11:58

Родна реч омайна, слаТка

... което ми напомня за гръцкия студентски бисер "Слатка, като върнеш - качи горе!" (Златке, като се върнеш - качи се горе, б.пр.)

Кириле, НЕ вярвам да е изворно това чудо чучулЯто, бре! Или, по-скоро НЕ ИСКАМ да го повярвам[! От друга страна - всичко можеш очакваш от език, който позволява дума от 2 (две!) букви да се изпише с 3 (Т-Р-И) правописни грешки: юг - ИУК! Ще излезе, че всеки език си заслужава нейтив спикърите (речено на чист български)...

Айде, да ни е честита поредната срЕда (не римувам тоя път) - малкият петък!

Тема признах си, че и на мен ми иденови [re: Taigun]  
Публикувано14.04.10 12:52

твърде нативно, за да е истина, но по-добре да приемем факта, ако е тъй. Инак би било същото, като да се самозаблуждаваме, че ходжата ни лекува с праз, докато сме наведени

Автор saksun (непозната)
Публикувано14.04.10 15:52

Убедена бях, че рано или късно ще се намери някой, който да те впечатли повече от Оги.

"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.