|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Аз, пък...
|
|
Автор |
_Brave_ (Ares) |
Публикувано | 16.04.10 14:21 |
|
Аз пък, като се влюбя, оглупявам Що така не знам. Като много си харесам някоя (ама много много) и почвам да се губя в превода. То мисъл не ми иде, то идея не ми иде. Превръщам се в кварталното кученце Бобик, което тичка след "обекта" с изплезен език и светещи оченца и опашчица като вентилатор.
Що така, а?
А, при вас как е?
IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI
| |
|
..... "Превръщам се в кварталното кученце Бобик, което тичка след "обекта" с изплезен език" ..... и пораснал пакет
.... иначе то това твоето състояние така прави с хората. Отслабваме .... и от към главата ....
| |
|
Значи не съм марсианец някъв... обаче е много несправедливо като погледне човек. Вместо да се накокошиня още повече пред обекта на обожанието, аз запелтечвам като малоумник...
| |
|
.... в нито едим момент не съм те смятал за марсианец .... просто състоянието ти е нормално.
То човек на теб да ти завиди ..... не ми се е случвало 15 години ..... и слава богу май ....
| |
|
що бе...гот е... едни такива пеперудки ти пърхат в стомаха... едно ти е примряло като на жадно говедце в летен, августовски ден... и те се ебе като на мартенски котак... друго си е...трябва да се изпитва чат-пат
| |
|
Същата работа, момче. То при теб поне е оправдано, млад и зелен си още, ами аз що така... Аз почвам да посвещавам стихове на любимия, не се шегувам, да му готвя вкусни манджи и да препрочитам стр. 25 и 58 от Кама Сутра...щот нали от възрастта почвам да забравям.
| |
|
Добре, приемам го като обичайно видово състояние. направо ми свалихте камък от плещите.
стихове и кама сутра - гот, всеки муз би се възхитил, така да те вдъхнови :)
| |
|
Ти ако знаеш какво вдъхновение ме обхваща в такова състояние, бедна ти е фантазията...Такава енергия излъчвам, че за цял ТЕЦ ще стигне...
| |
|
Така е, обаче кривият момент идва от това, че цялата тази енергия се проявява когато не сме с обожаемата/ия. Появи ли се тя/той... глей сеир. :) Иначе признавам еуфоричното състояние е несравнимо. Но неефективно спрямо обекта и заветната цел (колкото и мерзка да е тя )
| |
|
.... енергия, ТЕЦ, Кама Сутра ....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|