Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:07 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Аз, пък...нови  
Автор _Brave_ (Ares)
Публикувано16.04.10 14:21

Аз пък, като се влюбя, оглупявам

Що така не знам. Като много си харесам някоя (ама много много) и почвам да се губя в превода. То мисъл не ми иде, то идея не ми иде. Превръщам се в кварталното кученце Бобик, което тичка след "обекта" с изплезен език и светещи оченца и опашчица като вентилатор.
Що така, а?
А, при вас как е?

IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

Тема Re: Аз, пък...нови [re: _Brave_]  
Автор juanito (ex seek-er)
Публикувано16.04.10 14:37

..... "Превръщам се в кварталното кученце Бобик, което тичка след "обекта" с изплезен език" ..... и пораснал пакет

.... иначе то това твоето състояние така прави с хората. Отслабваме .... и от към главата ....

Тема Re: Аз, пък...нови [re: juanito]  
Автор _Brave_ (Ares)
Публикувано16.04.10 14:48

Значи не съм марсианец някъв... обаче е много несправедливо като погледне човек. Вместо да се накокошиня още повече пред обекта на обожанието, аз запелтечвам като малоумник...

Публикувано16.04.10 14:53

.... в нито едим момент не съм те смятал за марсианец .... просто състоянието ти е нормално.

То човек на теб да ти завиди ..... не ми се е случвало 15 години ..... и слава богу май ....

Тема Re: Аз, пък...нови [re: juanito]  
Автор _Brave_ (Ares)
Публикувано16.04.10 14:56

що бе...гот е... едни такива пеперудки ти пърхат в стомаха... едно ти е примряло като на жадно говедце в летен, августовски ден... и те се ебе като на мартенски котак... друго си е...трябва да се изпитва чат-пат

Автор copadevino (весела)
Публикувано16.04.10 14:58

Същата работа, момче. То при теб поне е оправдано, млад и зелен си още, ами аз що така...

Аз почвам да посвещавам стихове на любимия, не се шегувам, да му готвя вкусни манджи и да препрочитам стр. 25 и 58 от Кама Сутра...щот нали от възрастта почвам да забравям.

Тема Re: Аз, пък...нови [re: copadevino]  
Автор _Brave_ (Ares)
Публикувано16.04.10 15:01

Добре, приемам го като обичайно видово състояние. направо ми свалихте камък от плещите.

стихове и кама сутра - гот, всеки муз би се възхитил, така да те вдъхнови :)

Автор copadevino (весела)
Публикувано16.04.10 15:04

Ти ако знаеш какво вдъхновение ме обхваща в такова състояние, бедна ти е фантазията...Такава енергия излъчвам, че за цял ТЕЦ ще стигне...

Автор _Brave_ (Ares)
Публикувано16.04.10 15:08

Така е, обаче кривият момент идва от това, че цялата тази енергия се проявява когато не сме с обожаемата/ия. Появи ли се тя/той... глей сеир. :) Иначе признавам еуфоричното състояние е несравнимо. Но неефективно спрямо обекта и заветната цел (колкото и мерзка да е тя

)

Публикувано16.04.10 15:09

.... енергия, ТЕЦ, Кама Сутра ....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.