Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:13 09.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Тованови  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано25.03.10 12:24

ми напомня за някои пишещи тук, макар само един да го е казвал явно.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Тема Re: Тованови [re: paзбиpaм]  
Автор kotaranko (Хулиганко)
Публикувано25.03.10 12:46

Ако ме питаш тоя си е за пандиза, но са по-интересни коментарите в Интернет по случая, в стил "Курвите си го просят сами" който са около 50 % от всичко казано. Казани и от мъже и от жени.
За това и все повече се затвърждава мнението ми, повечето българи са псолютни дебили, с дишане замърсяват въздуха една черна чума над балканите само ще избави майката природа от несполучливите и издънки.
А че Кондо си педал и че бяха муцки с тоя - цяла Варна знае.

Тема Почти не ми се случванови [re: paзбиpaм]  
Автор _parvaty_ (божествена)
Публикувано25.03.10 12:47

да пожелая да съм мъж, обаче, лекета като това ми дава всички поводи да желая да съм, и то 100 килограмов - да го добарам тоя, "Факирчо", да разбере как се удря и бие - майка му и лаЙно скапано!!!

Гледах го сутринта в интервю - беше нервен и лъжеше през цялото време - колената му вибрираха и се пощипваше по цялото лице (изкарала съм курс по бихейвиористична терапия, за знаещите!! дето ще питат откъде познах)! НЕ защитавам манекенката, дето се е лепнала за тъпоъгълник, но пък, добре познатия факт я оправдава донякъде - повечето психопати изглеждат добре! И това момче е симпатично на вид, ако не гледаш арогантния му поглед в малките и зли очички! Лошото е, че ще му се размине...

Тема Re: Почти не ми се случванови [re: _parvaty_]  
Публикувано25.03.10 12:50

Не съм го зяпал, но ако държавата не се управляваше от 21 години от боклуци като него, че и по-големи, вече да търкаше наровете в следствения арест или да му наместват бъбреците с торбички пясък в пожарната.
Ти ебем и държавата, като това са и физиономиите които показват по телевизията.

Тема Re: Тованови [re: kotaranko]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано25.03.10 13:06

но са по-интересни коментарите в Интернет по случая, в стил "Курвите си го просят сами" който са около 50 % от всичко казано. Казани и от мъже и от жени.

Ето това е най-ужасното! И после се чудят защо бити и изнасилени не се оплакват. Те и полицаите мислят по същия начин, правораздаващите – също, особено мъже и дърти злобни жени.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Публикувано25.03.10 13:18

Ако съм на таткото на тая - вземам една дебела арматура, причаквам го тоя и му чупя тиквата. В момента сигурно го охраняват, но все в един миг ще го изпуснат от очи.

Автор cristal_reaver (ентусиаст)
Публикувано25.03.10 14:10

но са по-интересни коментарите в Интернет по случая, в стил "Курвите си го просят сами" който са около 50 % от всичко казано. Казани и от мъже и от жени.

Не го оправдавам даже затвор му тряба на тоя, но да тея 50% и те са прави като перифразират народната поговорка "Да бе мирно стояло, не би чудо видяло."
Защо кротките момичета не ги пребиват, така, каква е тая ще се мъкне по коли на мъже дето ги познава от вчера? Или да ходи да спи в чужд дом на мъж, ми че те може и да ся я изнасили, кво? Другата даже не е знаела, в кой дом отива да спи?

И да ти кажа, не че от страх не го разгласяват ами заради други причини. Не всяка иска да си каже куде и с кой ходи по спред нощите.
Едни попадат на ебачи други на биячи.

Автор XищниK (СилеН)
Публикувано25.03.10 14:12

Незнам, не че го изключвам като вариант, но тази никак не ми изглежда честна.
Още повече жени решат ли да съсипят мъж, на всякакви лъжи са способни, някак си из начало съм по-склонен да вярвам на мъж, отколкото на жена.
Още повече, в случая това момче, не е грозно, богато е, за интелигентност не мога да говоря, но не му и трябва в България - страната на чалгаджийките и простите жени, та искам да кажа, без жени не е останало момчето в България.
Докато някоя и друга жена да прибере някоя и друга хилядарка повече вярвам в това.

Тема Ей, [re: XищниK]  
Автор _parvaty_ (божествена)
Публикувано25.03.10 14:16

нЕма, нЕма, пък току напишеш някоя простотия... ама, то в Америка няма ни курви, ни простаци! Евала!

И понеже чудно си живееш там, по цял ден висиш в БГ форум!

Тема Re: Това [re: kotaranko]  
Автор ЛAMБИ (25 W)
Публикувано25.03.10 14:19

"Ако ме питаш тоя си е за пандиза..." Не! За лудницата е!
Това са сбъркани хора, сигурен съм, че има сериозно психическо заболяване!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.